1798
-
Carmageddon #1798 -
Carmageddon #1797 Kiakasztottátok már? -
Carmageddon #1796 http://www.newgrounds.com/portal/view/498101 -
Carmageddon #1795 Van vidi róla. -
mateo1200 #1794 Doom 3
mágnesvasút pályán, mi a kód a számítógépnél? -
dvid95 #1793 csö nekem nem megy a felrakása mert sorozatszámot kér én beírom amit a haverom adott és nem jo most mit tegye tud adni valaki
-
#1792 Hányszor akasztottátok már ki? -
#1791 -
#1790 -
#1789 Nagyon köszönöm a segítséget de magam is rájottem, egy pályanevet kellett beírni a kódos ablakba. -
#1788 Na mi lesz? -
#1787 Na mi a kód? -
#1786 Most vagyok nagy bajban, amikor is elindítom a kiegészítőt, kér kettő cd keyt, az alapnak meg a kiegnek a kódját, az alapjátéknak mi a kódja, mert anélkül játszhatatlan a kiegészítő. -
Richter III #1785 Patch-eit -
Richter III #1784 Amúgy valaki hogy honnan lehet letölteni a Doom 3
-
Richter III #1783 Én le fogom majd tölteni a SZINKRONJÁT.
-
Richter III #1782 © mathias trans
Írd be a Google-ba, hogy Doom 3 mod letöltése és a többit rád bízzom.
De ha nem találsz még úgysem akkor már énis utána nézek. -
Richter III #1781 © Bacsa Szabolcs
Neked van egy ötletem mert nekem van egy ilyen "mod" mint ami neked kéne
ez a fegyverre van lámpa szerelve csak egy a gond,hogy ez nekem DVD-N van meg.De elárulom, hogy a cd neve THE FIFTH DISCRIPLE.
-
Richter III #1780 Nekem meg van Doom 3 csak kalóz telepítővel és attol félek , hogy ha a magyarosítást felrakom nem-e lesz valami baj. -
#1779 Ja ja ez érdekelne engem is. -
mathias trans #1778 honnan lehet letölteni azt a módot hogy legyen lámpa a fegyveren kérlek küldjetek linket -
#1777 Hát igen ez nagyon nagy volt annó. -
#1776 keggyetlen.. istenem de rég láttam utoljára ezeket a textúrákat :) -
#1775 Ezt érdemes játszani. -
#1774 Senki nem tölti le a szinkronját???? -
Legnagy #1773 HELLO
-
Legnagy #1772 hello -
#1771 Na akkor nekem mért nem megy magyarul? -
#1770 A Doom 3-hoz találtam coop modot azt hogy kell hogy leehessen játszani coopba? -
#1769 Szevasztok leszedtem a ezt a darkmod-ot de nemjövök rá hogyan kell működésre bírni. Valaki help. -
#1768 A doom 2-nek már kijátszottátok a mester fokozatát? -
#1767 A magyarítási mappát hova mentsem el, mert nem működik. -
#1766 Felraktam a magyarítását a játéknak, de valamiért nem működik, mert egy hibaüzenettel leáll és utána már a játék sem indul el.
Mi lehet a baj? -
Symonel #1765 szeva.én itt vagyok.. segítség kellene nekem is. a játék kalóz példánya van meg nekem. az a problémám,hogy feltelepítem és az első indítás után kék halált ír ki (error during inizalization.) nem tudom,hogy mi a faszom van mert régebben elindult. Nagyon kezd már így estére idegesíteni,hogy nem indul el ez a kibaszott fos!!! Ha valaki tudja a megoldást akkor írjon legyen szives! [email protected] az e-mail címem, köszi -
Bacsa Szabolcs #1764 van it valaki egyántalán? -
Bacsa Szabolcs #1763 ja és valami cd kulcsot kér mert amivel telepitetem az nem jo
a segitséget is eröreis köszönöm -
Bacsa Szabolcs #1762 szevasztok
kelene egy kis segitség van egy ojan "mod" hogy a fegyverekre lehet szerelni egy lámpát és ezt honét lehetne letölteni??????
a segitséget is eröre köszönöm -
vaczak #1761 A gameHUNter oldaláról még elérhetőek a magyarítások, melyek tartalmazzák a játék magyarításán túl a játék leírásának fordítását és a végigjátszásokat is.
Doom3:
http://gamehunter.ultranet.hu/fajlok/doom3.exe
A telepítéshez szükséges adatok:
- készítok weboldala: doom3hun.uw.hu
- sorozatszám: 1244-5345-3453
Doom3 - Resurrection of Evil:
http://gamehunter.ultranet.hu/fajlok/doom3roe.exe
A telepítéshez szükséges adatok:
- készítok weboldala: doom3hun.uw.hu
- sorozatszám: 8197-8990-2803 -
Hagakure #1760 Üdv!
Most kezdtem el játszani a játékkal, és egyszerűen sehol sem találom a magyarosítást.
Hiába böngésztem ét jópár oldalt,szinte mindenhol a doom3hun.uw.hu oldalt karja behozni, ami ugye nem megy.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. -
Tamas33 #1759 A doom3 sorozatszáma rosz ha valaki tud adni egy másik számsort vagy elmodja mit csináltam roszul az jo lenne
email cimem:[email protected] erre is várom a segitséget köszi