836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
Gibro #155 Hali! Telepítés után kéri az 1 cd-t, de nem találok cracket a cd-n. Tudja vki, hogy mit kell tenni?? -
#154 valaki pls adjon egy olyan weblaphoz linket ahol sok wallpapers van a gamehez !! de jók ám !
köff
-
#153 Valaki el tudja mondani, hogy a Berlini pályán mi a túrót kell csinálni a graffitis gyerekkel a templom felső szintjén? Azt mondja fújkáljam össze jól. Hát én fújkálok minden falat ott, de csak nem sikerül a feladat... -
#152 az a grafitizés az nagyon állat
de a bostoni pályán a tűzes kukáásat h kell megcsinálni meg a pro-val a plakáthoz ? -
maxius #151 Nálam is hasonló, csak 1el elcsúsztatva balra...
3tól fölfelé már fontos a revert (nekem), azt a d-re állítottam be -
#150 aham
különben nekem is ugy volt eddig de a thps4-be jöttem rá erre és így sokkal jobb szerintem
de mind1 -
Darkboy #149 nekem úgy van ahogy a thps2be!
b=flip
v=grab
c=grind
space=ugrás -
#148 én is
nekem marad minden kivéve num 1 2 3 a grind flip grab
szerintem igy király meg néhány lényegtelen gomb modosítása -
#147 Én csak billel tudok :) -
Darkboy #146 dehogy! -
#145 De szar gombokkal jatszani:( -
#144 Na végre megvan nekem Franklin :) -
#143 nem tudjátok hogy játék közbe ilyen idegesítő karcoló hang van....nem szar a hangfalam csak a játéknál ilyen....olyan mintha folyamatosan karcolnának valamit....mi a megoldás? -
#142 Kösz, így már megvan (csak irtó nehezek a küldijei, eddig csak a 10000 pontos cucc sikerült, a többinél mindig közbejön valami). -
#141 lehet matricázni is azt meg úgy kell hogy nyom a fal nak egy olliet meg mikor odaér a falhoz mégegyet -
#140 na szóval,a jobb oldali félcsőben és azon az oldalán nyomj spine tran.sfert amelyiken a szobrok vannakde ne a szobrokba hanem az épületbe mer ott csak egy üveg van,betöröd és az orrod elött all benjamin franklin.én már sydneyben vagyok -
#139 figyuzzatok nem lehet benyomni saját musicot a gamebe vmi mappába bemásolni és azt jáccaná ? -
Darkboy #138 huáááá!!! gyerekek!
lehet benne graffitizni is! és sétálni is! options-ba nézd meg a sétáló bill.-jét!
graffitizni így lehet:
megnyomod a sétáló gombot
utána odamász a falhoz és megnyomod azt a gombot amivel grindolni szoktál, és fúj vmit!
de ha akarsz egyedit akkor menny a create a modes menübe és ott a create a graphic-ba!
próbáljátok ki ;) -
#137 akkor má megjelennek a new good gamek aztán ezzel nem fogsz törödni az tuti
most van ennek a szezonja szedd le dc-ről nekem onnét jött főnix hubon van egy gyerek a Lezer akitől max sebességgel jön -
#136 Hát ha ténleg annyira jó akkor majd a jövő hónapba leszedem. -
#135 sokkal jobb
az a 2 mód az total klassz
story mode
class mode
király
csináltam embert az is király :D
story mode első pályán van 50 pts-em 1000-ből :D 10 percnyi játék után
tehát le a kalappal -
#134 kira 1 game lett ebböl is mint minden tony hawk -
#133 szerintem jobb. és sirály a game! -
#132 He sweex te má leszedted? -
Sweex #131 király a Game nagyon jó érdemes letölteni :) -
#130 Jobb a grafikája van mint a thps 4-nek? -
#129 végre lejött a thu 2 nagyon sirály még csak 2 percet jáccottam feltűnt nekem amikor elesek akkor kicsit hosszab ideig kapom vissza a deszkát meg így trükközik vele meg még sok egyébb....klassz.. -
#128 Sok lépcső mellett félcső van, melyikre gondolsz? Kicsit specifikusabban kellene. -
Darkboy #127 nincs mit! -
#126 ja és kösz a cdkeyt -
#125 ha valaki franklint keresi menjen a lépcső melletti félcsőbe majd nyomjon egy spine transfert és már benn is van az épületben,onnan már csak meg találjátok.:D -
Darkboy #124 options/controller -
#123 Hali! Valaki adjob pls. egy gombkiosztást!!!
Kösz
-
juhi01 #122 az a gáz ezzel is sztem mint a 4-el!vagyis nekem az nem tetszik hogy nagyok a pályák és túl sok dolog van benne! -
Darkboy #121 na kipróbáltam a többi pályát!!!
hát... van udós pálya, de nagyon szar, és van egy olyan pálya, ami a thps2-ben volt! nem olyan jók a pályák :((( -
#120 Valaki Benjamint tudja már merre van? -
#119 Megjelent egy +3 trainer is. -
#118 http://www.ggmania.com/box.php3?gfx=gameguru&prj=gameguru&key=cheats&noup=yes
Itt van hozzá CHEAT!! -
#117 jah eszembe jutott az a szobor^.^ -
#116 a franklin az melyik? nem amelyik a kocsmába van?