836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
#195 kilép a játékból -
#194 eddig nem kérte -
#193 kéri a CD-t? -
#192 Nem tölti be a képernyőt -
#191 Délelőtt még ment a játék most meg nem mi lehet a hiba???????? -
#190 A Boston-i pályán nem találom az egyik SPAT tag-et valaki segítene? -
#189 Kösz! -
#188 mármint a gém van nagyott ott. Meg itt is
-
#187 Bostonban vágjátok a Star Wars kidet? Majd hanyatt estem akkora poén. Nagyon ott van a gép és csak minden második küldinél idegeskedek. A bankba meg pofonegyszerű bemenni. Vany egy ilyen félcsőszerűség a buszmegálló mögött, na azon föl, és be kell pörögni a rácson át. -
#186 másold a cracket /game alkönyvtárba -
#185 Nekem is ugyanez a bajom hogy ez a képernyő jön be és nem indul el a játék?
Mi lehet a hiba?! -
#184 még azt hozzátenném, hogy utána a face mapping nevű opciónál tudod a fejre ráigazítani a fényképet. -
#183 na akkor: elinditod launchert, ott custom faces, és ott leírja..
de ha nemtucc angolul akkor inkább leírom :D (hátha más is kérdezi :P) 125x125 ös képet kell csinálnod és ott addolni azt a játékban a create-a-skater résznél már választhatod is
zsir mi? :D -
#182 az már egy jó kérdés :D -
#181 Azt mondjad,hogy milyen fájl formátumban tegyembe és melyik mappába? -
#180 asszem ugy lehet, h lefotozod a fejed feltöltöd gépre, és az arcválasztásnál beloadolod a képet -
#179 srácok, barcelonában kihagytam azt a részt amikor arról a siklóizéről kell acid dropot csinálni egy kisfélcsőre, hol érdemes ezt megtenni? -
#178 Sokkal jobb!!! -
#177 A fejedet,hogy tetted be? -
#176 Hogyan kell megszerezni a többi 7 pályát?Végigjátszottam a játékot azt berakott a proskater nevű pályára de még mindig van 7 kérdőjeles.
-
#175 ezek az ausztrál bigék mindenben bennevannak :)
-
#174 berlinben h kell feljutni az ownedes betükhöz? nem birok odajutni :) -
#173 kilátás a templomtoronyból
-
#172 ez ahhoz képest milyen gém ? -
#171 én csak tegnap kezdtem vele játszani, most a berlini pályán vagyok -
#170 Ti hol tartotok? -
#169 Nagyon királyos a játék! -
#168 útközben meglett a megoldás :) -
#167 nekem már csak az az 1 feladat hiányzik a pálya maxolásához :) addig nem akarok más mapra menni, lehet felturbozom a statjaimat egy picit azt megpróbálok beugratni :D (beugratásról jut eszembe, ott az a száguldozó örült a 'kocsijával' hátha azzal megy :D) -
#166 nekem is csak nekem wasd-n:D -
#165 én már túlléptem azon a pályán anélkül, hogy egyáltalán megpróbáltam volna -
#164 srácok vkinek sikerült már bostonban bejutnia a bankba? :D nem birok rájönni h h jutok be az ablakon :) már mind a 2 korláton grindeltem de semmi :) -
#163 Nagyon állat a játék!!! -
#162 Bocs már meg van! -
#161 Sziasztok!
Feltettem a játékot de amikor elindítanám kéri az első Cd-t de crack-et nem találtam,mit csináljak? -
#160 megkreáltam a játékba a saját képmásomat, egész jó lett sztem :)
-
Gary #159 Ha a Story Mode-os Boston-i pályára gondolsz, akkor a tüzes kuka fölött átugrasz, a deszka meggyullad és ég egy ideig. Melőtt elalszik, kell összehoznod 15 ezer pontot (assz'em 1 combo-val).
A plakátra graffitit kell fújni, csak föl kell mászni oda.
Az épület oldalán (ha szemből - égő kuka mellől - nézed, akkor a bal) van egy sárga létra, azon kell kapaszkodni. A hajó felől menj, majd ugorj le a deszkáról (alapból KeyPad1) és mássz (alapból KP8) föl, majd ugorj át a felfüggesztett deszkára, onnan a másikra és ott lesz a plakát. Ugrás után érdemes kapaszkodni (KP8), mert lehet, hogy rövid lesz és akkor elkapja a deszka szélét...
Ugyan ezen a pályán a hajón hogyan kell megcsinálni a spine transfert az árbóckosárból? Fölmásztam, leugrottam... (KP7+KP9-et meg nem nyomtam...) lehet, ez a baj... -
Gary #158 Lassan lecsorog nekem is a játék. Remélem este már én is deszkára pattanhatok :)
Ja, egy kérdés azokhoz, akik már küzdenek vele:
Milyen formátumú, illetve beállítású kép kell hozzá, hogy rá tudjam illeszteni az idétlen fejemet a skater-re? -
Gibro #157 Kösze! -
#156 ott lesz a carck... asszem a 3.cd van az 1.cd lesz egy Crack mappába....