836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
dambeke #836 Heló... :D :D Olyan embert keresnék aki tud szervert csinálni és jönne játszani... :D Én ha casinálok akkor arra haverjaim nem tudnak feljönni mert refused-et ír ki... :D Valaki segítsen... :D Előre is köszi... :D -
augusz23 #835 Hello mindenki!
Azt szeretném tudni, hogy van-e a játékhoz perfect manual kód, és ha van akkor mi. -
#834 Mindenkinek ajánlom a http://thgames.site11.com weblapot, amin THAW,THUG2,THUG,THPS4 hez is találtok segítséget, leírást, ami kell a jó játékhoz ;) -
#833 Alig kellett a válaszra majd' 10 hónapot várnia :D -
thebunny #832 Megnyomod ugrás közben egyszerre a Num7+num9et. Máris spine :))) -
Imi999 #831 Melyik a spine gomb??(me 2 hete játszok és nemtom melyik az :S)lécci aki tudja az mondja meg lécci -
Imi999 #830 már tok nete játszani!!!!!!!!!!!! -
Imi999 #829 nagyon nagyon nagyom kösz -
VulcanBomber #828 http://www.youtube.com/watch?v=8P4ghYo7W5w
ezt a videót nézd meg, ebben minden van -
Imi999 #827 Tud valaki segiteni?Nincs online THUG2-ben :S -
VulcanBomber #826 THEMOD 1.3-mal megint van online. Viszont amiknél a ping csak "...", oda nem enged be. -
Imi999 #825 nagyon :S -
Imi999 #824 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:S -
Imi999 #823 kössz de nagyon lassan tölti :S -
Gary #822 Ha ennyire kell, miért nem használsz keresőt? A sült galamb nem fog örökké a szádba repülni! Lassan már otthon sem fognak öltöztetni!
Ha egy hét után sincs önálló eredményed: Válogass! -
Imi999 #821 He honnan lehet letölteni a THUG2-őt????PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS nagyon kell -
Imi999 #820 ajjjjjjj rosszat irok akkor THUG2-t tod?honnan lehet letölteni -
Imi999 #819 de va de min1 akkor THAUG2-t tudod honnan lehet letölteni?? -
#818 Ilyen game nincs.
THUG2
vagy
THAW
Melyikre gondoltál? -
Imi999 #817 Tud valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni a THAG2őt?(Teljes verziósat) -
VulcanBomber #816 nem működik a fuq! plz help mit lehetne tenni! -
#815 Arra nem tudsz megoldást,hogy hogy lehetne a modos verziót is patchelni?
Mert ha pl a GK-.exe-t indítom,akkor ugyanolyan bugos. -
#814 OMG!!
THX ROMI!!
EZ TÉLEG MÜKSZIK! -
romii #813 patch -
#812 Állítgattam,de semmi változás.
Egyébként nekem ez a problémám(úgy tűnik nem vagyok egyedül):
KATT -
#811 A 3D ->All settings -ben tudod változtatni a driveres vezérlést. Ezek a beállítások okozhatnak problémákat a játékokban, mondjuk ha a játék nem támogatja az ilyen külső AA -s ráerőszakolást, és elfelejtették úgy megoldani, hogy akkor figyelmen kívül hagyja. Vista-n meg még annyira sem tökéletesek a driverek, Ati-knál nem árt próbálkozni, mert lehet hogy ezerszer jobb lesz valamelyik játék más beállítással. -
#810 Ja,és amugy végülis belenéztem,de csak a kijelző,tehát a fény,kontraszt s a többit tudom átállítani. Meg volt olyan,hogy 3D,de azt meg csak úgy tuttam,hogy teljesítmény vagy grafika közül melyik legyen a főnök. -
#809 Fogalmam nincs! XD
Azóta mint mondtam eléggé elrettentem a Catalyst-tól.
Azért nagyon köszönöm segítséged!!! -
#808 Nálam több játéknál is át kell állítani, hogy normálisan fusson, pl. egyik szaggat ha alapon van, másik játékban csíkos a kép vagy teljesen szét esik, persze van 1-2 aminél megcsinálták normálisan, hogy jó legyen bármilyen beállítással. Azt hogy sikerült, hogy újra kellett telepítened? -
#807 Nos a kompatibilitást már próbáltam,a driver kezelőbe meg a játék árán sem nyúlnék bele,egyszer szétnéztem benne,ha jól emlékszem Format C: lett belőle -
#806 Sajnos erről a hibáról én még nem hallottam, de próbálj meg 2 dolgot;
-átállítod a kompatibilitást XP -re
-a videókártya driver kezelőjében (Catalyst) állíts át mindent vmi másra, tehát ha legkisebben volt akkor legnagyobbra és stb.
Én próbáltam Vista-n is a játékot, nem volt problémám vele. -
#805 Hello!
Végül is feltettem a Graf-Kore-t,de ugyanúgy megmarad a probléma.
Valakinek nincs ötlete,mit tudnék csinálni ezzel a buggal? -
#804 Ok!Rákerestem,és egy helyen írták,hogy vista bug-hoz egyszerűen csak tegyek fel egy modot.
Graff Kore-t hol találok? -
#803 Kösz a segítséget! -
romii #802 vista bug..
van rá patch valahol -
#801 Hello!
Nem tudjátok,miért lehet az,hogy elindítom a játékot,és mikor lépek egy másik menüre,elkezd csúszni a kép,hirtelen pedig helyre áll,de ha átlépek egy másik menüre,akkor megint elcsúszik.
Játék közben pedig ez akkor van,ha focus-t bekapcsolom. -
VulcanBomber #800 Köszönöm a patchet. Mostmár az a problémám, hogy nem enged be a szerverekre. Megváltoztattam a telepítő kódomat is, de így sem. Bocsánat a kellemetlen kérdezősködésért, de szeretnék játszani online mindenképp. -
#799 Rég megtaláltad volna, ha egy kicsit utánaolvastál volna, mondjuk a magyarítás készítőjének honlapján, szerintem eleve az ő honlapjáról töltötted le a magyarosítást, elolvashattad volna mit írt oda. Emellett ha írtál volna neki egy email-t (szerintem benne van még a magyírosítás telepítésénél is az elérhetősége), akkor több eséllyel kaptál volna választ hamarabb.
Idézet onnan a thug 2 magyítás alól:
"Azt ígértem 2007 végére kész leszek. Ezt sajnos csak részben tudtam betartani. A magyarítás tesztelése alatt, most jött elő az a hiba, mely kiküszöbölhetetlen és komoly játékélményvesztést okoz. Röviden: 1-2perces fagyást okoz játék közben. Mivel minden szöveges fájl tömörítve szerepel a játékban, ami szerencsére kitömörítve is a játékba került, de a tömörítettet használja alapból a játék. A tömörített fájlokat szépen sikerült kiiktatni, és a külső fájlokat használja a játék, mellyel magyar lesz, de mivel így a tömörített fájlokban nincs semmi, gondolom azért akad meg néha, mert keresné benne az adatot. A játék nem fagy le vagy lép ki, csak kb 2percen keresztül áll.
Amíg nem lesz hozzá ki/betömörítő (ennyi idő után nem valószínű, hogy lesz is) addig nincs értelme tovább folytatni. A telepítőbe belekerült természetesen az eddig elkészült minden anyag és külön beleraktam azokat a fájlokat, melyek nincsenek kész, és írtam egy rövid leírást, ha valaki foglalkozni akar mindezek ellenére a dologgal.
Részemről itt a vége (bár sajnálom)." -
#798 És az én üzenetemre soha nem jön válasz? -
#797 Én úgy tudom, hogy már nincs ez a probléma, visszaállították a szervert. Mindenesetre ha nem, akkor tedd fel ezt: FUQTHUG2, ezzel menni fog. A refusedet viszont nem szünteti meg, nem fogsz tudni minden hova belépni (csak oda ahol a szerverkészítő servercracket használ. Nem a crack számít csatlakozáskor, hanem az, hogy a CD kulcsod nincs-e warezkulcsként, és a szerver ellenőrzi-e.
További letöltések itt: thgames.atw.hu