Bogarak kiirtása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk mezei poloskák szoktak csöngetés nélkül megjelenni :(
Panelházban lakom, a 10.-ken, és a rohadék még ide is feljön.
Világoszöld színû, és ha eltaposod bûzlik, mint állat verzió :D
Idõként 1-2 jön csak be, ezért utálom õsszel kinyitni az ablakot :D
Mivel lehet õket likvidálni, mert 2x lefújtam rovarirtó szerrel, de vígan élt tovább. Ezeknek az állatoknak van hasznuk egyáltalán?
különösen a kiteregetett ruhákra specializálódtak:)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tavaly nyáron voltam honvéd (bazzeg), õrtornyban 24 órás szolgálat. Éjszakánként vagy 8-10 hatalmas keresztespókkal kellett szemeznem, az összes toronyban. Akkor megszoktam õket, azóta nem nagyon foglalkozom a pókokkal.
Persze, ha az ágyam felett mászkál, vagy fel-le csúszkál, akkor annyi neki :)
shit happens
viszont a pókok
báh
utálom õket :D bár kezdem megszokni õket, mert itte kurva sok van : |
havonta min. egy új tetem a falon :D errõl jut eszembe, ki kéne már festeni : [
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
pl most is nyitva az ablak, biztos van néhány a szobában (világit a monitor)
max. akkor zavar ha könyvet olvasok az ágyban, de akkor megvárom mig rárepül a könyvre, összecsukom (összenyömöm) és olvasok tovább
mondjuk belvárosban alapbol nem sok bogár/rovar van
ajánlom a házipókot:)
shit happens
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amúgy menjetek le Tiszához fél óra után már immunis vagy persze ehez kell egy adag alkohol is :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
van, bár valamelyest lekorlátozza a nyithatóságot...
N0 TXT TLK PLZ!4!
füstölõt majd megpróbálok nézni, csak nem tudom hol árulnak kisvárosban
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
de az egyik haveromnáak is ilyen kék lámpája van, abba folyamatosan mentek bele a szúnyogok, minket nem is csíptek
szerintem az elhelyezésem (is) rossz, csak nem tudom pontosan hova kellene raknom
szúnyogok ellen vannak jó gyertyák amik semleges illatúak de jól mûködnek, vagy meggyújtható füstölõ-szerûségek... szerintem a legjobb módszer a gyertya, és egész-ablakos szúnyogháló felszerelése (akkor legalább csak azok maradnak bent amelyikek betaláltak)
Este a szobánkban megszaporodnak a szúnyogok és azokat szeretném kivégezni. Nem akarok kemikáliát használni (rovarirtó sprayt) és az az elektromos párologtató, amit be kell dugni a konnektorba, az se jön be.
Viszont van ilyen kéken világító lámpám, amiben állítólag elõszeretettel berepülnek a bogarak és az elektromos rács meg megöli õket. De az enyémbe csesznek berepülni. Nem tudom miért.
Segítsetek!