35
Lámpával például?
-
#35 Sziasztok!
Nálunk mezei poloskák szoktak csöngetés nélkül megjelenni :(
Panelházban lakom, a 10.-ken, és a rohadék még ide is feljön.
Világoszöld színű, és ha eltaposod bűzlik, mint állat verzió :D
Időként 1-2 jön csak be, ezért utálom ősszel kinyitni az ablakot :D
Mivel lehet őket likvidálni, mert 2x lefújtam rovarirtó szerrel, de vígan élt tovább. Ezeknek az állatoknak van hasznuk egyáltalán? -
#34 valakinek volt már dolga ágyi poloskával? nekem most van hogy rugna bele a devla és nem találom pontosan honnak jöhetnek. Este jönnek a szakemberek írtani.... -
Borg #33 Nem, attól féltem, hogy engem esz meg :D -
Prank #32 te nem hallottad? néhány vérszomjas sáska elszabadult és a várost fosztogatják...
különösen a kiteregetett ruhákra specializálódtak:) -
#31 és féltél, hogy megeszi a ruhát? :D -
Borg #30 Az előbb vívtam kint egy csatát egy hatalmas sáskával. Brr... volt vagy 10 centis, és a kis köcsög nem akart tágítani a kiteregetett ruhák közül... -
Bad Boys #29 utálom a bogarakat!!!!!!!!!!! -
#28 böhhh
tavaly nyáron voltam honvéd (bazzeg), őrtornyban 24 órás szolgálat. Éjszakánként vagy 8-10 hatalmas keresztespókkal kellett szemeznem, az összes toronyban. Akkor megszoktam őket, azóta nem nagyon foglalkozom a pókokkal.
Persze, ha az ágyam felett mászkál, vagy fel-le csúszkál, akkor annyi neki :) -
#27 Itt szúnyog háló van, szal velük, meg a legyekkel nincs gondom..
viszont a pókok
báh
utálom őket :D bár kezdem megszokni őket, mert itte kurva sok van : |
havonta min. egy új tetem a falon :D erről jut eszembe, ki kéne már festeni : [ -
#26 közvilágítás fényénél olvasni is szép padon fekve -
Cat #25 tesom mindig tökideges éjjeli lepkékre nemtom mér, én jol elvagyok velük
pl most is nyitva az ablak, biztos van néhány a szobában (világit a monitor)
max. akkor zavar ha könyvet olvasok az ágyban, de akkor megvárom mig rárepül a könyvre, összecsukom (összenyömöm) és olvasok tovább
mondjuk belvárosban alapbol nem sok bogár/rovar van -
#24 tarts egy buzit a szobádban, azt jobban szeretik! -
Prank #23 tarts pókot a szobádban
ajánlom a házipókot:) -
#22 Előtúrtam a sufniból a jó öreg kínaipiacos lámpás szúnyogfogómat, de a szúnyogok rá se hederítenek a szobámban, így kénytelen voltam lecsapni őket :) -
#21 #14 igen , alkohollal jobban bírja az ember :] -
#20 De igen. -
#19 -
#18 A topik elérkezett a nyelvtani hibák részhez :D -
#17 -
#16 viszont így jobban rímel a Bogarak altatása topicra :))) -
#15 Nem szeretnék kötekedni, de a szúnyog nem bogár -
#14 ha támad leütöm/lefújom cigifüstel(mókásan reagál rá)/megégetem amúgy nem zavar, egyedül azt utálom mikor aludni akarok és a hallom hogy röpköd körülöttem csípjen meg és hagyjon békén de ne idegesítsen :)
amúgy menjetek le Tiszához fél óra után már immunis vagy persze ehez kell egy adag alkohol is :) -
#13 Rolós Szúnyogháló
van, bár valamelyest lekorlátozza a nyithatóságot... -
#12 Nekem a tetőtéri ablak a problémás. Arra nemigen van szúnyogháló :( -
#11 Én Mortein szúnyogriasztót használok (beküdöd a 220bá). Nem nagyon hittem benne, de tény, h nincs szúnyog, ami meg berepül az egy kis idő után a földön fetreng. Légy, lepke, minden. Az illóolajos a jobb, nem a lapkás. -
#10 a normál tisztitószerek meg wcillatosítók környékére szokták volt pakolni a boltokban... -
#9 az se segít
füstölőt majd megpróbálok nézni, csak nem tudom hol árulnak kisvárosban
-
#8 ha nem szúnyogháló, akkor szúnyogriasztó gyertya/füstölő/elektromos párologtató. -
#7 erösebb fényforrásokt kapcsoldd ki -
#6 rászáll persze, ahogy minden másra is, meg természetesen megy a fényre is - de táplálkozni akkor se onnan fog, mert nem függ a fénytől az étkezési rendszere :) nekem mióta van szúnyogháló simán éjjelnappal nyitva az ablak, és 1 szúnyogom volt idáig, az is az ajtón át jöhetett be :) (van ajtóra szerelhető is, ráadásul ez fehér, és nagyon vékony szálú, nem sötétít) -
#5 nem -
#4 szúnyogháló az ablakra -
#3 nekem néha fog a lámpa is szúnyogot, legalábbis találtam benne pár tetemet, de lehet azokat még a gyárba rakták bele
de az egyik haveromnáak is ilyen kék lámpája van, abba folyamatosan mentek bele a szúnyogok, minket nem is csíptek
szerintem az elhelyezésem (is) rossz, csak nem tudom pontosan hova kellene raknom
-
#2 lámpa az inkább az ilyen lepkeféléket vonzza, ők repülnek napirányba... a szúnyogok a széndioxidra mennek.
szúnyogok ellen vannak jó gyertyák amik semleges illatúak de jól működnek, vagy meggyújtható füstölő-szerűségek... szerintem a legjobb módszer a gyertya, és egész-ablakos szúnyogháló felszerelése (akkor legalább csak azok maradnak bent amelyikek betaláltak) -
#1 Előrebocsátom, hogy a topik brutális lesz, szóval 12 éven aluliak és My-Little-Pony rajongók azonnal hagyják el!
Este a szobánkban megszaporodnak a szúnyogok és azokat szeretném kivégezni. Nem akarok kemikáliát használni (rovarirtó sprayt) és az az elektromos párologtató, amit be kell dugni a konnektorba, az se jön be.
Viszont van ilyen kéken világító lámpám, amiben állítólag előszeretettel berepülnek a bogarak és az elektromos rács meg megöli őket. De az enyémbe csesznek berepülni. Nem tudom miért.
Segítsetek!