Wings of War

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
6 év után elõször.. 😄 Micsoda játékot nyomtunk vele tegnap este.. Mint az ovisok új kiabáltunk TS-en haverokkal 😄 Még a mai napig jó kis game 😄

GTA V (*.*)

nem tud valaki a játékhoz kódokat?
Nashville
Nem találtam hozzá magyarítást, már én is kerestem. Szóval akkor lejött a cucc! 😊

Contemporary Country Music

Szevasztok nem tudjátok hogy van-e magyarítás a game-hez? elõre is köszi

hát az igaz de már 2 napja töltöm de nem tom kivárni

Nashville
Nem baj kitartás, megéri! Nekem is lassan jött, de legalább biztosan lejön, nem úgy mint a DC- n.

kössz onnan töltöm de iszonyat lassan jön néha begyorsul 10 k-ra

Nashville
Torrenten még mindig megtalálható. Isohunt, Torrentspy.
Joystick- ot szerezz be, mert csak azzal élvezhetõ. Pl.: Saitek Cyborg Evo
Szuper game, adrenalin szint csúcsra tör! 😊

Szevasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni game-t?
a full verziót

Mustang2005
Valaki nem tudna segíteni? elakadtam az elsõ küldetésnél, ott ahol a pilóta beleugrik egy másik gépbe, és géppuskával kell lõni az ellenfelet, mindíg kiírja, hogy mission falied, pedig én csak lövöm az ellenséget, már azt is próbáltam, hogy azt a kis izét lövöm, ami, ha nem látod a képernyõn, akkor amerre van, egy kicsi céltáblát rak ki (ha repülõ van arra, akkor egy kis repcsi van ott) de egyszerûen nem jön olyan helyre, ahol tudnám lõni, mert alattam van, és azt a repülõt nem tudom lõni amin vagyok, és az meg folyton alattam, van, tehát hozzá se tudok férni, egyébként jó játék, mondjuk az az erdõ ábrázolás kicsit durva, még kellett volna dolgozni egy kicsit rajta, de így is jó
Hogyan kell repülni mert én csak a terep felett az egér gomb nyomásálal nézelõdhetek???
Szaisztok, nem birom fölinstalálni felrak kb 600-700 megát aztán lelassul mint állat a visszalévõ idõ meg csak nõ, már másodszor szedem le az 1 cd-t, aki tud segítsen köszi!
sziliattilaifj
én kurva jól megyek a gaméba! legtöbbszõr elsõ szoktam lenni! 😛

Hentes Bill
irányítása nehéz? 😊
kijött a demo, ha bejön leszedem a fullt is

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus

Kipróbáltam,hangulatos kis játék 😊
Csak kár,hogy nem lehet egérrel nyomni 😞

Shan
Szerintem is nagyon gyó kis game...Jó irányítás, nem kell polipnak születni (MS-FS), meg pilótaképzõbe járni elõtte, a zenéje igen hangulatos, fõleg a fõmenüé, 10 perc alatt meg lehet tanulni a funkciókat (oktatóküldetés)...

szal: WoW!!!
Beagie
a DVD-sen tobb nyelven van fenn (ld. #49)

mellesleg anno amigán volt egy Wings game, és szvsz ebben a témában annál jobb még nem született, ez a mostani egy arcade lövöldözõs marhaság.

www.gtr-masters.hu

Akkor valaki tudja, hogy mi a különbség a CD-s és DVD-s verzió között? Adatmennyiségben nem kevés: a cd-s 70*15 Mb, a DVD-s 89*50 Mb.
de asszem a mafia is azt hasznalta

Beagie
az LS3D engine nem a maffia-hoz hasznalt volt?
amugy jo kis game

www.gtr-masters.hu

3P
Hát a képek nem gyõztek meg, de majd meglátjuk....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Davidka
Jah, és ha a híd fölé érsz, akkor ezerrel kell nyomogatni a szpészt éé akkor megvan 😊

Davidka
Van bombát!!!!!! asszem szpésszel oldod ki, és a rakéta ill. bombát az "l" betûvel változtatod

lwb
van egy DVD verzió és egy 2 CDs is. elõbbi több nyelvû (no magyar persze), utóbbi asszem csak angol.

mi dvds? én mar 3 oraja szenvedek az elso kuldivel 😊
amikor a kocsi konvojt kell szetloni az nem megy de ha utana nehezen is de sikerul akkor a hiddakkal nembirok...

beeboci
Jah! DVD -s. Méghozzá egy teli DVD.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Davidka
asszem 10 óra volt kb... De mindenfélét beleszámol, tehát az instant action idejét is... szal anélkül inkább csak 9.

mennyi ido alatt toltad vegig?

Davidka
én nem figyeltem 😊)))))
de ez télleg lol 😊

neketek is ilyet irt ki? foppy disk lol

Ninja
Szevasztok!
Én végig nyomtam Singlében, ha valaki jön mehetnénk Multizni egy kis lövöldözésre!

jah és a multi milyen benn? tom hogy már fm kérdezte de azota hatha valaki nyomta vele multin

na elkezdtem letölteni már naon varom, holnap reggel mar valszeg jaccok is vele...

Glpetyus
ehhh... 😊

Glpetyus
megteszem htx!

Davidka
billel vittem végig, azt ma felfedeztem, hogy az irányítást árkadról át lehet állítani classicra, és akkor nem ugrik egyenesbe a gép, ha fejjel lefelé akarnál repülni, szal ma nyomtam kicsit joyyal, az instant actiont, de igazából nem tudom annyira kezelni a joyt, szal azér örülök, hogy ennyire könnyû kezelni billel is.

te joy-al vagy bill-en nyomod?

Davidka
A cikkembe most tettem hozzá, hogy az ejtõernyõsök ejtõernyõjét szét lehet lõni, és akkor leesnek (és sikítanak közben 😊 )

Davidka
Tök jó, beállítottam, hogy legyen 2 csapat, 10-10 taggal, és 10 percig öldököltük egymást 😊 a végeredmény 66-34 lett, az én csapatomnak 😄

Itt egy kép a légiháborúról:

Davidka
Én sehol nem találtam, ezeket is én csináltam...

Van demoja is probáld ki!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Glpetyus

Mondjuk a #4-ben lévõk nem is rosszak ^.^

Glpetyus

Lehet még vhol képet találni a gémrõl? ^.^

Glpetyus

Hi
Ez a max grafikai beállítás??
Mert a gép jó,de a táj az elég randa 😞
Nagyon csípem ezeket a KV darálókat ^.^

Davidka
Írtam a gammáról egy cikket és itt van két nagy kép:

Davidka
Hát multit nem próbáltam... De biztos király. Én azt csináltam, hogy 4 repcsi ellen szórakoztam, a gép volt néggyel, én eggyel, és mindenki mindenki ellen, aki több pontot szerzett, az nyert stb.
Gépigényt nemtom... Nekem WinXP-m van, 2 Ghz-es, P4-es, 512 Mb Rammal, és szaggatás nélköl fut...
Nem DVD-s, én 2 CD-t szettem le (a második cd nem is volt tele...)

Közben sikerült végigtolnom, nagyon király 😊 Lehet mégeccer végigviszem, hogy több pontot elérjek (Tipp: a bónusz küldiket csináljátok meg, soxor segít a normál küldiben is, és még extra pontot is kapsz!)

grebber
Wings of War (c) Gathering Of Developers *DVDRiP* 70x15 MB RELOADED

DVD-s a game???

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akkor szedem is majd lefelé!

Next PC upgrade: 2022

fm
a multi rész milyen? lehet cooperative nyomni gép ellen,vagy élvezhetõ lehet 4-6an is szted?

gépigény? köszesz elõre is..

Oldal 1 / 2Következő →