73
Wings of War
-
#33 Én sehol nem találtam, ezeket is én csináltam... -
lachun #32 Van demoja is probáld ki!!! -
Mondjuk a #4-ben lévők nem is rosszak ^.^
-
Lehet még vhol képet találni a gémről? ^.^
-
Hi
Ez a max grafikai beállítás??
Mert a gép jó,de a táj az elég randa :(
Nagyon csípem ezeket a KV darálókat ^.^
-
#28 Írtam a gammáról egy cikket és itt van két nagy kép:
-
#27 Hát multit nem próbáltam... De biztos király. Én azt csináltam, hogy 4 repcsi ellen szórakoztam, a gép volt néggyel, én eggyel, és mindenki mindenki ellen, aki több pontot szerzett, az nyert stb.
Gépigényt nemtom... Nekem WinXP-m van, 2 Ghz-es, P4-es, 512 Mb Rammal, és szaggatás nélköl fut...
Nem DVD-s, én 2 CD-t szettem le (a második cd nem is volt tele...)
Közben sikerült végigtolnom, nagyon király :) Lehet mégeccer végigviszem, hogy több pontot elérjek (Tipp: a bónusz küldiket csináljátok meg, soxor segít a normál küldiben is, és még extra pontot is kapsz!) -
#26 Wings of War (c) Gathering Of Developers *DVDRiP* 70x15 MB RELOADED
DVD-s a game??? -
#25 Akkor szedem is majd lefelé! -
#24 a multi rész milyen? lehet cooperative nyomni gép ellen,vagy élvezhető lehet 4-6an is szted?
gépigény? köszesz előre is.. -
#23 hm... körbenéztem a kiadó honlapján (http://www.godgames.com/index.php), de sehol se találom, hogy benne lenne, a kiadott játékoknál :) -
#22 LOL, ezt most olvastam, megjelenés aug 30 :D biztos elírták a 8-ast és hetest akartak :) -
#21 jah, igen, be kell fizetni a postán (2000Ft.) -
nick név #20 de azt 1 honapra regelni kell nem? -
#19 én spec insane-ről szettem, desztem már sok helyen fönn lehet. -
nick név #18 jo de melyikröl? -
#17 itt nem egérrel kell, hanem billel, vagy joystickal...
Valaki jáccik rajtam kívül vele? Csak mer elakattam az uccsó pályán :( Valami Blue Maxet kell lelőni, de minden ágyúm elveszik, egyedül vagyok, és a Blue maxen kívül van 4 másik csávó, aki engem lő :( Ráadásul ha lelövöm a blue maxet, akkor beleugrik egy másik gépbe! (összesen kéccer lőttem le, egymás után, hány élete van?????!!!!)
nick név: én ftp-ről szettem -
nick név #16 honnan lehet leszedni a wings of war-t? -
#15 az is ilyen repcsis lovoldozos, egerrel lehetett iranyitani a repulot, jo kis jatek. -
#14 Sztem igen, nekem nagyon bejött... Könnyű irányítás, meg minden (ráadásul nem mindig vagy repcsiben, soxor leugrasz róla. és autóból, vagy vonatból kell lövöldözni, de azokat nem tudod vezetni). Ja, és azér is érdemes, mer 2 cd sincs... 1 Gb (ami mai viszonylatban már kicsi, hisz csomó játék már 3 cd-s, meg dvd-s...)
hali: nem tom mi az a játék. Irányításról annyit, hogy nagyon könnyű, szal simán el lehet vezetni a gépet és csak az akciót kell élvezni. -
#13 Megéri leszedni a gamet?? -
#12 olyan az iranyitasa mint a Hunt for the red baronnak? -
#11 Jah, akkor még jobb :) én csak tippeltem :) -
#10 Nah, még valamit:
Az ellenség, ha rádlő, akkor az meglátszik a vázon, és nem tűnik el, ha több golyónyom lesz (némely játékban egy idő után eltűnnek...), szal szinte teljesen le lehet koptatni a festéket és csak szürke golyónyomok lesznek :) -
#9 Hát nem is, mivel 1-2 napja jött ki:) -
#8 Nekem legjobban a törés tetszik, pl. az első képnél, mintha télleg fából lenne... A szárny, ahogyan baloldalt letört, meg hátul a fara, amivel irányítani kell. Tök jó, ahogy a fa ki van törve, de még a vasból készült vá láccik. -
#7 csak annyit tudok, hogy 2004-es, szerintem 1-2 hónapnál nem idősebb. -
balint08 #6 szép a game
mikori???? -
#5 Van benne multiplayer is.
Van egy INstant action nevű rész, ott a gép ellen lehet küzdeni, eddig a deathmatchet próbáltam, ott belehet állítani idő, vagy pontkorlátot, és csomó ellenfelet.
Van sima küldetés rész, ott lehet pontokat szerezni és előrelépni a ranglétrán, ill. unlockolni repcsiket. -
#4 Gyorsan készítettem két saját screent:
-
#3 Itt egy link: http://www.videogameslife.com/pages/game/1407.htm - De screeneket nem igazán találtam. -
#1 Nah, végre van valami játék, ami repülős, de nem annyira komoly, mint egy Microsoft Flight sim.
Szerintem rohatt szép grafikája van (bár néhol van egy két zavaró erdő, ami nem fákból áll, hanem földből, csak más textúrával... A környezet élő (madarak repülnek el előtted, vonatok mászkálnak odalent stb.). A repülők iszonyatosan életszerűen törnek stb. Szerintem érdemes kipróbálni, mindjár adok 1-2 linket és megpróbálok képeket keresni.