Wings of War

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidka
hm... körbenéztem a kiadó honlapján (http://www.godgames.com/index.php), de sehol se találom, hogy benne lenne, a kiadott játékoknál :)

Davidka
LOL, ezt most olvastam, megjelenés aug 30 :D biztos elírták a 8-ast és hetest akartak :)

Davidka
jah, igen, be kell fizetni a postán (2000Ft.)

de azt 1 honapra regelni kell nem?

Davidka
én spec insane-rõl szettem, desztem már sok helyen fönn lehet.

jo de melyikröl?

Davidka
itt nem egérrel kell, hanem billel, vagy joystickal...
Valaki jáccik rajtam kívül vele? Csak mer elakattam az uccsó pályán :( Valami Blue Maxet kell lelõni, de minden ágyúm elveszik, egyedül vagyok, és a Blue maxen kívül van 4 másik csávó, aki engem lõ :( Ráadásul ha lelövöm a blue maxet, akkor beleugrik egy másik gépbe! (összesen kéccer lõttem le, egymás után, hány élete van?????!!!!)
nick név: én ftp-rõl szettem

honnan lehet leszedni a wings of war-t?

hali
az is ilyen repcsis lovoldozos, egerrel lehetett iranyitani a repulot, jo kis jatek.

www.napisajto.hu

Davidka
Sztem igen, nekem nagyon bejött... Könnyû irányítás, meg minden (ráadásul nem mindig vagy repcsiben, soxor leugrasz róla. és autóból, vagy vonatból kell lövöldözni, de azokat nem tudod vezetni). Ja, és azér is érdemes, mer 2 cd sincs... 1 Gb (ami mai viszonylatban már kicsi, hisz csomó játék már 3 cd-s, meg dvd-s...)
hali: nem tom mi az a játék. Irányításról annyit, hogy nagyon könnyû, szal simán el lehet vezetni a gépet és csak az akciót kell élvezni.

grebber
Megéri leszedni a gamet??

Next PC upgrade: 2022

hali
olyan az iranyitasa mint a Hunt for the red baronnak?

www.napisajto.hu

Davidka
Jah, akkor még jobb :) én csak tippeltem :)

Davidka
Nah, még valamit:
Az ellenség, ha rádlõ, akkor az meglátszik a vázon, és nem tûnik el, ha több golyónyom lesz (némely játékban egy idõ után eltûnnek...), szal szinte teljesen le lehet koptatni a festéket és csak szürke golyónyomok lesznek :)

Dynamic
Hát nem is, mivel 1-2 napja jött ki:)
Davidka
Nekem legjobban a törés tetszik, pl. az elsõ képnél, mintha télleg fából lenne... A szárny, ahogyan baloldalt letört, meg hátul a fara, amivel irányítani kell. Tök jó, ahogy a fa ki van törve, de még a vasból készült vá láccik.

Davidka
csak annyit tudok, hogy 2004-es, szerintem 1-2 hónapnál nem idõsebb.

szép a game
mikori????
Davidka
Van benne multiplayer is.
Van egy INstant action nevû rész, ott a gép ellen lehet küzdeni, eddig a deathmatchet próbáltam, ott belehet állítani idõ, vagy pontkorlátot, és csomó ellenfelet.
Van sima küldetés rész, ott lehet pontokat szerezni és elõrelépni a ranglétrán, ill. unlockolni repcsiket.

Davidka
Gyorsan készítettem két saját screent:

Davidka
Itt egy link: http://www.videogameslife.com/pages/game/1407.htm - De screeneket nem igazán találtam.

Davidka
Nah, végre van valami játék, ami repülõs, de nem annyira komoly, mint egy Microsoft Flight sim.

Szerintem rohatt szép grafikája van (bár néhol van egy két zavaró erdõ, ami nem fákból áll, hanem földbõl, csak más textúrával... A környezet élõ (madarak repülnek el elõtted, vonatok mászkálnak odalent stb.). A repülõk iszonyatosan életszerûen törnek stb. Szerintem érdemes kipróbálni, mindjár adok 1-2 linket és megpróbálok képeket keresni.

← ElőzőOldal 2 / 2