222
tgnd
-
OPM #22 nem tudom, de szvsz nem lehet jobb a szinkronos mint az original
azoknak az angol szavaknak nincs pontos magyar szinonímájuk, így nem hiszem hogy ugyanazt a hangulatot vissza tudná adni :) -
#21 Kijön szinkronosan szerintetek? -
#20 Egyetértek, nálam is biztos benne van a top-ban. De nekem a film főként a szőke csaj miatt jött be, hihetetlen jó buxa :)) -
OPM #19 most néztem negyedszer végig... :D
már ez a kedvenc filmem egyértelműen!
-
#18 Asszem legutoljára az Álomcsapdában szerepelt. Nekem ott is tetszett a játéka, bár a film nem mondható éppen jónak :) -
#17 Nagyon tetszett! -
OPM #16 helyes!
látom filmekből én adok neked majd órákat :DD -
#15 Tegnap néztem meg...nagyon bejött :)) -
OPM #14 na? milyen volt? :) -
OPM #13 I'm all wet, can I come in? :D
-dude
-i know
-dude
-i know...
:DDD -
OPM #12 ő melyik filmben játszott még? nagyon ismerős... -
OPM #11 épp ezt akartam írni (dicaprio) :DD -
#10 egyik gyerek ugy nez ki mint dicaprio mask meg minj johny knoxwill vagy kicsoda -
#9 csak kar hogy rohadtul lehetett tudni hogy mi fog kovetkezni!!!! ( fiut levetkozteti meg ilyenek) -
#8 ja az lol:) -
#7 A filmben amúgy Timothy Oliphant játéka tetszett a legjobban. Jó színész. -
#6 Tényleg nagyon jó film, én már 2-szer is megnéztem. Nekem a főszereplő csajszi nagyon bejön, hihetetlen kisugárzása van. Elisha Cuthbert rulez :))) -
#5 most szedem, este megnézem:) -
OPM #4
nézze meg mindenképp, aki még nem látta :) -
OPM #3
-
OPM #2 aztán amikor a csaj észreveszi és megy át hozzájuk, szívdobogás..., hát az a jelenet nagyon el van találva
teljesen bele tudom képzelni magam a helyzetébe -
OPM #1 nyitni kellett már ennek is egy topicot, ne csak a hirtelen 30-ba irogassunk errő a filmről
most nézem kb 20adszorra azt a jelenetet, amikor lesi a csajt az ablakból, lenyomja a telefont. aztán a haverja rögtön visszahívja: "dude, what the fuck" :DD