The Girl Next Door
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom, de szvsz nem lehet jobb a szinkronos mint az original
azoknak az angol szavaknak nincs pontos magyar szinonímájuk, így nem hiszem hogy ugyanazt a hangulatot vissza tudná adni :)
azoknak az angol szavaknak nincs pontos magyar szinonímájuk, így nem hiszem hogy ugyanazt a hangulatot vissza tudná adni :)
Kijön szinkronosan szerintetek?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Egyetértek, nálam is biztos benne van a top-ban. De nekem a film fõként a szõke csaj miatt jött be, hihetetlen jó buxa :))
most néztem negyedszer végig... :D
már ez a kedvenc filmem egyértelmûen!

már ez a kedvenc filmem egyértelmûen!

Asszem legutoljára az Álomcsapdában szerepelt. Nekem ott is tetszett a játéka, bár a film nem mondható éppen jónak :)
helyes!
látom filmekbõl én adok neked majd órákat :DD
látom filmekbõl én adok neked majd órákat :DD
Tegnap néztem meg...nagyon bejött :))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
na? milyen volt? :)
I'm all wet, can I come in? :D
-dude
-i know
-dude
-i know...
:DDD
-dude
-i know
-dude
-i know...
:DDD
õ melyik filmben játszott még? nagyon ismerõs...
épp ezt akartam írni (dicaprio) :DD
csak kar hogy rohadtul lehetett tudni hogy mi fog kovetkezni!!!! ( fiut levetkozteti meg ilyenek)
Tényleg nagyon jó film, én már 2-szer is megnéztem. Nekem a fõszereplõ csajszi nagyon bejön, hihetetlen kisugárzása van. Elisha Cuthbert rulez :)))
nézze meg mindenképp, aki még nem látta :)

aztán amikor a csaj észreveszi és megy át hozzájuk, szívdobogás..., hát az a jelenet nagyon el van találva
teljesen bele tudom képzelni magam a helyzetébe
teljesen bele tudom képzelni magam a helyzetébe
nyitni kellett már ennek is egy topicot, ne csak a hirtelen 30-ba irogassunk errõ a filmrõl
most nézem kb 20adszorra azt a jelenetet, amikor lesi a csajt az ablakból, lenyomja a telefont. aztán a haverja rögtön visszahívja: "dude, what the fuck" :DD
most nézem kb 20adszorra azt a jelenetet, amikor lesi a csajt az ablakból, lenyomja a telefont. aztán a haverja rögtön visszahívja: "dude, what the fuck" :DD
← ElőzőOldal 5 / 5