20
-
#20 De minden új topicban újra leírják, hátha akkor mindenki elhiszi... -
Lola. #19 Ezt legalább 5x láttam már itt leírva és mind az 5x ugyanez történt, egy szó nélkül eltüntek a "szakértők", röhej... :)) -
BlackRose #18 Igen most probáltam a következő címen:
http://kluge.in-chemnitz.de/tools/browser.php
és ez jött ki Opera 7.50 esem van Identifz as MSIE aktiválva...
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.50 [en]
mig az IE re a következő bujik ki:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.40607) -
BlackRose #17 Na most akkor miért van az én honlapom statisztikájan 26 (2.1%) Opera? Van még egy pár Netscape (Solárisról) de a túlnyomórész IE, sőt van jocskán IE 5.1, akkor hogyan magyarázod Operát kereszteljük Kameleonra, mert olyan jól tudja IE-nek mutatni magát?
Ha jól tudom az identify as MSIE azért van, hogy a dinamikus weblapok (PHP, ASP, ASP.NET stb.) ne problémazzonak, ezek ugyanis ugy dobják le a HTML-t mintha IE lenne, aztán meg az Opera dolga, hogy hogyan fogja az oldalt megjelentetni. Viszont a honlapstatisztikai rendszerek pontossan azonosítják a böngészőket. -
#16 default 7.53-as angol java-val együtt levakart operát tegnap tettem fel , nézegetem a preferences menüt .. Identify as MSIE 6.0 .. ez volt alapon
most is opera alól írok (nem is megy a válasz erre :(( ) -
#15 Baratom, olvass utanna, ne irj a levegobe. -
BlackRose #14 he he, mit idegeskedsz a "szakértőkön", szerintük a fél világ Linuxot használ csak egy Microsoft-Vatikán-Kommunista-Angol Királyi család-Illumináti-FreeMasonry stb. összeesküvés eredményeként ezt mind Windowsnak számítják. :)
P.S. Bill Gatesnek ehhez semmi köze, csak a fenti szuperhatalmi koncentrációnak egy közelmultban zajlott kártyajátékán a Billi rajangója gyözött. :) -
#13 Ez itt egy IE:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)
Ez meg itt egy Opera (default):
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23 [en]
Ez pedig egy Mozilla:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20030925
Na ha szerinted ezek után is beleszámítják az Opera részesedését az IE részesedésébe, akkor nincs miről beszélni... -
#12 pedig van belőle magyar .. ablak frissítőő . ehh :/ -
#11 a peccs meg csak angol ie re megy fel gondolom :/
legalábbis v5 ös win update nem adta ki .. -
#10 sokan használják , csak pl. opera alapból IE6.0nak állítja be magát .. mozillához külön van olyan plugin hogy más böngészőnek adja ki magát .. -
tajfun #9 Inkabb csak nem tucc ennyi hibarol, mer senki nem hasznalja. -
#8 rolf, de igen talalo :D -
fako #7 szerintem a hasonlo komplexitasu netscapeben meg operaban nincs ennyi hiba. Mennyi ideig tartana megcsinalni hogy ha egy .jpg-t nyitok amiben javascript van akkor ne lefutassa hanem irja ki hogy jpg. Csinalhatnak kapcsolot hogy azis oruljon akinek joigy ahogy van.
-
#6 "amely jelentősen megnehezíti majd a vírusírók dolgát"
Na persze... -
#5 És a kettő bonyolultságban is nagyjából egy szinten áll, akárcsak a te agyad és egy sorjásan hagyott frissen kiöntött félkilós kalapácsfej... -
#4 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=06F49985-F19F-4B50-A75F-7636D8BEE576
Csak, hogy legyen hozzá link is -
#3 De igen:) Az ementáli Sajt íze tökéletes.. nem úgy mint a windows:) -
#2 Talán azért, mert egy fikarcnyival sincs több hiba a termékeikben, mint az egy ilyen komplexitású és elterjedtségű terméknél megjósolható.
Még az űrhajózásban is akadnak ordas nagy hibák, pedig ott aztán tényleg minden többszörösen ellenőriznek.
Tanulság: amit emberek csinálnak, az nem lehet tökéletes. -
#1 Nem értem, hogy a M$ miért erőlteti az Ablak kifejezést... Tény, hogy sok betekintési lehetőségetad az új szoftverük a mi gépünkbe, de mi lenne, ha inkább a Holes márkanévvel próbálkozna?? vagy Ementaly Cheese??? Ugyis annyi Rés meg lyuk és féreg van benne....