11357
-
#8192 Így van a szögmérő pontosan arra jó. -
Kossuth Lajos #8191 Szia!
Örülök, hogy segítettem. Itt a gyakorlottabbak 100 százalék realitással mennek. Tehát úgy mint az életben. Azért úgy nem egyszerű az élet. Én a játékot 51 százalékkal nyomom. A szögmérőt ne kérdezd. ha jól emlékszem -javítson ki valaki ha tévedek- arra használják, hogy a támadó térképen a találkozási pontot számítsák ki vel. Többek között. Vagy valami hasonló. A neten a fiúk 100 %-on szokták nyomni, és csak eredeti játékkal. Amúgy a játék nagyon jó, ne hagyd magad elkedvetleníteni.
Kossuth Lajos -
#8190 nagyon köszönöm a választ(okat)... végül is megcsináltam a torpedós akadémiai feladatot, de érezhetően naívan, ahogy sikerül - alapon. Még szó nincs az ilyen fogalmakról hogy befogási szög, mer a gép csinált mindent helyettem. Pedig ezért tetszett meg a játék, meert beleolvastam a fórumba először és rájöttem, hogy vszínű ez kell nekem. - de majd meglátjuk... Azt a befogó gombot köszi, azt nem vettem észre. Arra gondoltam - először az alapok - aztán jöhetnek a számolgatások. Itt mindjárt 1 kérdés a körző - az mire jó? mert a fordítást használom, és ott szögmérőnek van fordítva, - biztos nem véletlenül, csak még nem jöttem rá miért?...
catyus: Egyébként ha eljutok odáig, meglesz a gyakorlat is szívesen megyek a netre játszani... - csak az eszközhasználat, az azért kell hozzá... úgyhogy gyakorlok... -
#8189 Holnap délelött benne vagyok egy multiba de,csak is kizárólag HARD, vagy REALISTIC nehézségen! -
Kossuth Lajos #8188 Szia! Ha a periszkóp szobában vagy, akkor jobb oldalon lent van egy fekete gomb. "Befogó" névvel, ha van magyarosításod. Ha azt megnyomod, állásától függően vagy besüllyed, vagy kint marad. Ha be van süllyedve, akkor folyamatosan követi a "célkereszt" a kiszemelt hajót, nem tudod a periszkópot elfordítani. ha ezt kikapcsolod, (a gomb kiemelkedik) akkor már menni fog. Amúgy a torpi kilövése után, már tényleg nem sok értelme van a "követésnek". Legalábbis szerintem. Aztán van egy kis rész az írásodban, ahol kisé elvesztettem a fonalat. Én a következő képpen szoktam csinálni. Lemerülve, támadó periszkópot kidugva, helyzettől függően állok (lentebbi kérdésed) vagy haladok. Mindkét esetben lehet lőni. A szkóppal megkeresem a hajót. Ha messzebb van a hajó, vagy a hullámzás miatt nehéz a szkópot a célra tartani, ekkor becélzom, és a befogó gombot bekapcsolom, hogy a célt kövesse autómatikusan. Azt, hogy mikor céloztad be jól manuálisan, akkor látod, amikor jobb oldalon fent látod a hajó típusát, sebességét, távolságát. De van, hogy ezt csak akkor írja ki, ha befogtad a gombbal. Ha megvannak az adatok, a hajó nevénél rákattintok, és előadja a mindentudó kisokost, ahol meg tudom nézni a hajó adatait (súly, max sebesség, és egy nagyon fontos dolog: merülési mélység). És innentől nálam kétfelé válik a dolog. Vagy megnézem a merülését, és minimum 1 méterrel, de inkább másfél méterrel a merülési szintje alá célzok. Ezt a támadó térképen tudod beállítani, minden vetőcsőre külön-külön beállítva. Vigyázz, mert nekem volt olyan, hogy beállítottam a mélységet, majd kíváncsiságból a befogóval befogtam a hajót. Igen ám, de nem láttam, hogy ekkor elállította a torpi mélységét. Ekkor, ha a gyújtása ütközésre és magnetizálásra is be van állítva, akkor ideális esetben a hajó gerince alatt fog robbanni, és eltöri azt. Itt még egy-két tanács. Ha már eltaláltad a hajót, és a kegyelem döfést akarod neki megadni, figyelj arra, hogy a hajó, a rongálódás miatt mélyebbre süllyedt, más lesz a merülése. Este, amikor rosszabbak a látási viszonyok, állíthatod gyorsabb sebességre is a torpit. Igaz így feltünőbb, de ilyenkor nem annyira látszik. Löttem én már így ki olyan hadihajót egy lövéssel, ami kb. 350 méterre volt tőlem, és 24 csomós sebességgel száguldott felém, teljesen szemből. Persze ha itt nem sikerül valami, akkor viszlát. A másik lehetőség az, hogy ha olyan ideális helyzetben vagyok, hogy a befogáskor mindentudó kiskönyvben megjelennek a hajó rekeszei, akkor megtudom jelölni azt, hogy hová menjen a torpi. Üzemanyagraktár, kormány, kazán, stb. Ekkor nem létfontosság a mélység, mert a torpi ütközésre fog robbanni. Magyarul nekimegy a hajó oldalának, jó esetben a bejelölt résznek, és nem alatta fog robbanni. Ilyenkor ajánlatos az üzemanyagraktárat célozni, vagy tartályhajó esetében a rakteret, tartályt. Még egy tanács. Ha befogtad a befogóval, és a tenger nagyon hullámos, valamint a hajónak kicsi a merülése, előfordul, hogy a torpedó az alacsony mélység, és a hullámzás miatt kiugrik a vízből. Ilyenkor szerintem jobb az első megoldást választani. Még egy tanács. Ki kell tapasztalni a dolgot. A lövés előtt kb. 5-10 másodperccel a "Q" gombbal nyisd ki előre a vetőcső ajtaját. Az a pár másodperc amit megspórolsz, aranyat jelenthet. És itt jön a tapasztalás. Ne akkor lőjj, ha pont előtted "0" fokon van a hajó. Sebességétől és távolságától függően hamarabb.
Most hirtelen felindulásból ennyi. Remélem tudtam segíteni. Mindenkitől elnézést a hosszúra sikerült írásért.
Kossuth Lajos -
Dns5000 #8187 nemreg szedtem le az az 1.4b pathet azelott 1.0 val nyomtan regen.Akkor akkor alig robbantak fel a torpik ha nem 90fokra engetem el oket, most meg 130fokos becsapodasra is felrobbannak. Tenyleg jobban felrobbannak vagy csak nekem tunik ugy? -
catyus #8186 Üdvözöllek a fedélzeten.
Remélem közben mindenre választ kaptál a játék közben. :)
Esetleg 1 multiba is beszállsz majd?
Ott aztán lehet tanulni, föleg ha végre összejövünk 1páran! :) -
#8185 no már rájöttem, a több mint a fele nem volt értelmes kérdés...
- azért ha vkinek eszébe jutna vmi ami hasznos lehet a kérdések alapján... megköszönném -
#8184 A viz alólt úgy értem, - hogy fel kell e nyomni támadáshoz a periszkópot, vagy a víz alól is lehet? - esetleg úgy a jó????
Még 1 dolog, amikor be akartam azonosítani a hajót, eccerűen nem volt a listán, ezért is hagytam a gépre. -
#8183 sziasztok, nemrég kezdtem játszani a SH3-al. Mivel még sosem próbálkoztam hasonló játékkal, értek meglepetések. Nagyon tetszik a dolog, de már az akadémiát megszenvedem. A torpedóvetős gyakorlattal többszörre sem boldogultam. Láma dolog tudom. Néhány kérdésre választ kaptam a tutoriál (fent) és a visszaolvasgatás révén. Pl hogy a torpedók miért nem robbantak fel amikor pedig a hajó betöltötte a képernyőt :). Azonban még van 1-2 dolog amiben jó lenne egy kis eligazítás. Valamiért nem tudom levenni a célzót a kilövendő hajóról, pedig a torpicsek ha kiment, akkor már nincs értelme - ugye? A másik, ha a gépre bízom az azonosítást és a számolást - akkor amikor jobb egérrel rákattintok a vízvonalnál a célra - eldől minden? - feltéve ha rögtön utánna elengedem a torpicseket. Aztán, ilyenkor is kell a támadó térképen azonosítgatni? torpedót, vetőnyílást, töltetet válogatni? -vagy elég elengedni, hogy a periszkóp mellett kiválasztom a vetőcsövet és kész? Kell-e és lehet-e egyáltalán csak víz alól támadni. Olvasom, még azt is be lehet állítani a cél mely részét akarom eltalálni. Bezony én ehhez képest rambóztam és ahogy jött - és így hol volt de inkább nem volt látszatja. Ezt a körzős dolgot is eddig csak olvastam. Mégis, 1 támadásnál, hogy a fenében van erre idő?? -amíg számolgatok szétszélednek mint a kacsák... Aztán, ha lassan vagy éppenséggel nem haladok van-e értelme a torpedó indításnak? -vagy mindegy?
Megköszönném ha valaki tartana egy okítást,amúgy igazi szájbarágósan egy kezdőnek... -
Godefroy #8182 gyertek jáccani! -
szemlits #8181 'Napot!
Hallottam,hogy állítólag át lehet írni,hogy a fedélzeti ágyút ~10 m/s-es szeélsebességig lehessen használni! Tudja valaki,hogy kell ezt megjátszani?
-
Dns5000 #8180 hmm, miert nincsenek aknak a jatekban? -
#8179 '44 október -
catyus #8178 Én reményeim szerint leszek este. :) -
moneytoo #8177 Mi van itt? Mindenki elsüllyedt? Két napja se kép se hang.... -
#8176 Vannak itt is SH3 emberkék akit érdekel.
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=10&tid=10232 -
#8175 Ott van az összes . -
viktor2 #8174 Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a subsim.com-on korábban fent lévő módokoat. Előre is köszi a segitséget. -
#8173 Ha valakit érdekel esetleg ez az oldal:
www.u47.org -
#8172 Nem kitartás, hanem megszállottság.
Amúgy meg szivesen. -
A tumi #8171 Egyébként köszönjük a kitartást a fordításhoz! -
A tumi #8170 Zsír a kacsa gyerekek,egyre zsírabb!! -
#8169 várjuk -
#8168 Helló, ha minden jól meg akkor hétvégén meglesz. Már csak apró finomítások vannak hátra. -
A tumi #8167 Helló
Az 1.4b-hez a honosítás mikorra készül el? -
#8166 -
#8165 -
GarET #8164 Hát tervbe vettem én is:)
én találtam erről a makettről más képeket is, ha lesz időm, holnap majd feldobom, oda a forumba!:)
Egyszerűen csodálatos:) -
#8163 Hogy lehet felbontást állítani?
Hivatalosan a felbontás 1024x768-ra van rögzítve. Azonban a main.cfg fájlban ezt át lehet írni. Keresd meg a [VIDEO] fejlécet és alatta a Resolution=1024 x 768 sort. Ezt írd át a neked tetsző felbontásra, garancia nincs hogy működik, a nagy többségenek használt, persze ne lepődj meg ha extrém értékeknél kifagy, szóval csak óvatosan! -
#8162 Meg jo hogy van a FAQ-ban ilyenrol szo....
Lusta embert nem dijjazzak!
OLVASS BAZZE! -
Tomcika #8161 Bakker, ha tudod akkóóó méé nem mondod?????????? (mellesleg a faq-ban nincsen ilyenről szó! -
#8160 FAQ -
#8159 Ez engem is érdekelne. -
#8158 FAQ ? -
Tomcika #8157 Senkise? Senki nem tudja? -
Tomcika #8156 Sziasztok!
Lehet hülye kérdés ,de a Silent hunterben hol lehet felbontást állítani? Mert 1024-be megy csak.
Köszi a segítséget.. -
#8155 Még régebben szó volt, h hamarosan elkészűl az 1.4b-hez a honosítás...most azzal mi van?? -
#8154 Na van icq-m.279693359
Nekem ismerőseim szinte mind msn-t.:) -
HunterKiller #8153 Nekem is icq-m van, szamom:200047231
"Mindenki" icq-t hasznal :)
Nah most egy HARD game ?