11357
  • crossy104
    Van egy kérdésem.Hogy van az, hogy az UBI.állitólag dvd.adja ki, de a neten kettő cd-s válltozat kering.
  • Glpetyus
    Na már csak pár nap és "torpedo los!!"
  • Thanatos
    szvsz jöjjön ki sh3 az a lényeg
    harpoon 4 már halott ügy
  • crossy104
    Túl nagy a titkolózás.Kérdezgetik melyik videó a legjobb, stb.Kit érdekell a videó.A játék kell!!!!!
  • crossy104
    Nevetséges amit csinálnak.Ha jól emlékszem, márc. 5-én öt szerencsés kipróbálhatja.Érdekes.
    A fejlesztők már úgyis három éve próbálgatják.Inkább adták volna szeptemberben amikorra igérték.
  • kiskorúbézoltán #95
    Mégse nevettünk ...
  • Gundark
    A szigony 4gyel amit csináltak az már egy vicc volt.
  • neuro
    Lényeg az, hogy kint lesz végre valamikor. Szerencsére nem járt úgy, mint a Harpoon 4.
  • Lacc
    15-e? Ehh pedig azt hittem hogy 1-2 nap van hátra már csak :(
  • crossy104
    Az jó dolog, hogy arany lett, de legalább egy nyamvatt demót kiadhattak volna előbb.Bizom benne, hogy tényleg kijön 15-én.
  • Gundark
    S lőn! Arany lett végre a silent 3
    Most már csak nem vonják vissza
  • Gundark
    Jah az ubi híres a csúszkálásról, lásd lock on. De most már nagyon föl vannak izgulva, mindenhol kukorékolják a 15. megjelenést. No meg ilyenkor már rég bejelentették volna hogy sajnos május a megjelenés mert annyira realisztikus hogy nem lettek kész időben :)
  • Thanatos
    + ha 15.-én kijön ako má mindegy hogy ha pár nappal késöbb lesz emg ellenben ha csuszik ako az nem pár nap elsz hanem pár hónap...
  • Thanatos
    én a kijövésről beszéltem nem a megvételről..., ráaádsul ez amcsi megjelenés szóval euban gondolom 2 év mulva jön max :(
  • dr Kotász
    15-én minden zárva lesz. Hogy fogod megvenni? :DD
  • Thanatos
    remélem hogy 15.-én kijön és nem csuszik
  • crossy104
    Most mikor jön ki? Március 15-én vagy még később?Nagyon-nagyon kell már!!!!!
  • Thanatos
    én inkább már megvárom sh3-at szerintem, nincs hangulatom megint felrakni sh2-t msot valahogyan, sh3 kell nekem! :)
  • Lupis
    :P DW-ből sztem egy dinamikus kampány hiányzik .
    Thanatos:Ha van kedved akkor az SH2-t is megnézhetnénk multiban.
  • Thanatos
    én benne vagyok! :)
  • Thanatos
    realátiásra nekem is bejön viszont hangulata miatt már egyátalán nem jáccok vele, egyszerüen nem jön be valahogy
  • Thanatos
    jah :/
  • neuro
    Nekem bejön a DW. Tegnap este is órákat ültem előtte, ahogy egy Seahawk-al próbáltam kiháromszögezni egy kínai Viktort :)
  • Lupis
    Dangerous waterst kipróbáltam multiban,kár hogy nem lehet időt gyorsítani. A másik meg hogy egyikünk se tudja még kezelni rendesen a TMA-t :(
  • dr Kotász
    Ti játszottatok már multiban subsimmel?
  • Lupis
    Ha meglesz próbáljuk majd ki multiban remélem lesznek külön ilyen küldetések.
  • Lupis
    Ti is alig várjátok már,hogy megkaparinthassátok?:D
  • dr Kotász
    Ja, hát kb. olyan ez mintha a helikopterszimulátorokról beszélnénk. Bármelyik progi bent van a legjobb 3-ban sajna...
  • Thanatos
    hát sajnos ott nem nehéz mert nem vagyunk nagyon elersztve azona téren..., amugy szerintem is jó a DW de a hangulata nekem nagyon nem tetszik, hangulatilag nyomába se ér még sh1-nek se..., és ez nem hiszem hogy a más időszak miatt lene :/
  • neuro
    ..mármint a modern tengeri szimek közül
  • neuro
    Persze, hogy teljesen más lesz a két játék, de szerintem a maga kategóriájában a DW a legjobb.
  • Gundark
    Nem tom Neuro, de nekem a déndzsörösz vótersz nem jött be. A 688i-t szerettem, még a Seawolf Akula úgy ahogy de ez nem. Ezért szeretném erősen ezt :) No meg fíling lehet hogy mások is vannak a ládában :)
  • Pluskast
    Nekem nem tetszik speciel
  • neuro
    dangerous waters...
  • Pluskast
    Már nem azért de melyik játékról adnak ki mostanság demot? A jó játékokból sosem.......
  • Gundark
    Mert akkor nem kellene itt tűkön ülve várni a rendes verziót hanem kicsit már beleélhetnénk magunkat
  • crossy104
    Kiváncsi lennék, miért nem akarnak kiadni demót.
  • Glpetyus
  • JackDaniels #62
    Csak bírja el a vasam.:))
  • Pluskast
    Március 15 a hivatalos megjelenési dátum