11357
-
#140 Ezenfelül a hangulatból is... -
#139 Egyetértek. A magyarítás sokszor inkébb elvesz a handulatból :-( -
#138 Ja bocs. -
Thanatos #137 amugy miért kérded? magyaritani akarod a gamet vagy mi? :D -
#136 Aha, értem. -
Thanatos #135 igy is érdekel, de msot inkább sh3-at várom , az hogy engem mi rédekel és mi nem pontosan 0 befolyása van arra hogy magyarul van vagy angolul (németet persze pl nem preferálnám de angol nekem tökéletesen megfelel)
sőt sok gamenel még jobban is csipem angolt pl mert van néhány gamenál ahol a magyargatás megöli a hangualtot..., szerintem... -
Thanatos #134 ne nekem ird , én csak feltételeztem hogy mi lenne ha a titkárnőnek akarnád lepaszsolni..., ez pluskat gondja itt nem az enyém :D -
#133 érdekelne újra ha magyarul lenne? -
#132 Szerintem az nem volt túl jó. Az elsőt szerettem nagyon.
És emlékszik még valaki C64-en a Red Storm Risingra? -
#131 Főnöke válogatja, hát ezek szerint nincs szerencséd... -
Thanatos #130 én még egy hónapja kb nyomtam vele picit de msot szüneteltetem és nagyban várom a 3. részt :) -
Thanatos #129 hát lehet hogy müxik de szerintem a főnökök nem az iylen irányu humanitárius hozzáálásukról hiresek :PPP -
#128 A 2. résszel szokott még valaki játszani? -
#127 Javaslat: küldd el mailben, és kérdd meg rá, hogy nyomtassa és írja alá. -
Thanatos #126 a titkárnő közölné hogy ilyen kaliberü ügyekben ő nem illetékes, és inkább ő huz el :DDDD -
#125 Mi lenne, ha megkérnéd a titkárnőjét, hogy írassa alá, te meg elhúznál? -
#124 Én csak a főnökömhöz szeretnék végre bejutni, hogy az orra alá nyomjam ezt a kurva szerződést amit megírtam neki és végre huzhassak innen!! De szerintem mózesnek könnyebb volt elvezetni a zsidókat az igéret földjére, mint nekem bejutni a hozzá!!
Egyébként azzal én is sokat játszottam:)) -
#123 Azért ne felejtsük már el akkor a '96-os Silent Hunter első részét sem, meg esetleg a Das Boot is szóba jöhet ('90), na és a lentebb említett 1984-ben kiadott GATO. Stb.
Szerintem itt nincs hajazás, ugyanis több tengeralattjáró játék is kijött, bár tény, hogy nem annyi, mint egy FPS-ből pl. :-) Aces of the Deep is és a Silent Hunter is nagyágyú volt, s ha szerencsénk van, akkor hamarosan egy új királyt köszönthetünk. -
#122 #12 -
Thanatos #121 énis :) remélem multi is jó lesz benne :) -
n3r0k4k #120 Jajj Plusi most el ne kezdjelek sajnalni Hiaba mi kiöregedő cybervitézek már máshol is kénytelenek vagyunk bizonyítani!
Amugy en is varom nagyon.
Emlexem majdnem elment az egyetemes jogtöri szigorlatom, mert meg előző este is az Aces of the Deeppel nyomtam.
Hajaz ra erosen csak sokkal kiralyabb a grafika. De ez ma már alap. -
#119 Nekem mondod? Itt melózok az irodában:) Már rég elhúzhatnám a csíkot ha a főnököm venné a fáradságot és betolná a képét:))) -
#118 Vazz,pár sorral lejjebb... -
#117 képek
mikor is jelenik meg a gamma? mer a hcg szerint 2004. -
#116 Hát sajnos nincs időm az összes játék hivatalos honlapját átnézni naponta. Néha élni is kell, tanulni, dolgozni, takarítani, mosogatni, főzni, ilyesmi. Az is nagy buli... ;-)) -
#115 Csak egész halkan jegyezném meg, hogy ez a két videó már fenn van egy ideje a hivatalos oldalon......
-
#114 :D
Én is várom nagyon :)
Újabb gém,ami sokáig fennt lesz a gépen :)
(persze ha nem basszák L ) -
#113 Jó az, jó az. Még a '80-as évek végén jutottam hozzá, vagy '90 eleje? Már nem emléxem. De most ez a Silent Hunter III videó nagyon meghozta a kedvem. :-) A kezelése is egyszerűnek tűnik, graf is tetszik. Gyerünk már, gyerünk! :-) -
#112 LOL
2 éves voltam,nem 3 -
84-ben 3 éves voltam :D -
#110 MobyGames - GATO -
#109 Hidd el, nem olyan régi... :-)) -
#108 Ismerős a név,de... -
#107 Mármint a gamershell-re gondolsz. :-)) Mert csak a linkjét szúrták be.
Enyhén aranyos a két videó, és már nem kell hozzá sokat aludni, jipííí!
Jó régen, még a GATO-val játszottam. Az volt a tuti. :-) Valaki ismerte, ismeri? -
#106 Új múvi a gémsztáron -
crossy104 #105 Bár nem értem, hogy lehet ha a UBI szerint 1 dvd-s, ill.kb 2 GB szabad hely kell a feltelepitéséhez. -
crossy104 #104 Emule-val rákerestem, és kidobott kb.50-et.Külf.szerv-en.Kettő cd-s.+akörités hozzá. -
Thanatos #103 ehh má ebből is jönnek a fake-ek? dejo :) -
#102 Ez valóban érdekes kérdés... -
#101 És hol kering?