11357
-
kiskorúbézoltán #180 2GHz AMD/1G RAM/Ti4200 konfigon tökéletesen fut , 8X itdőgyorsításnál szaggat be először 1024/768/32-n . -
kiskorúbézoltán #179 Hmm , nem találok szavakat ... SH3. Hatalmas ugrás a SH2. után , a graf-t mindenki látta már a videnyókon , az irányítás rendszerét is (tutorial videnyók) de a rengeteg kis hangulati apróság megdöbbentő , tényleg ott érzi magát az ember a hajón , kicsit filmszerű az egész . Még csak két oktató küldin vagyok túl . Az irányítás stílusát kicsit szokni kell a DW után , de jól felépített . Az egyetlen igazi probléma az NV kártya tulajokat "örvendezteti meg" , de - állítólag - már dolgoznak rajta . A Starforce-os védelem egy újraindítással teszi csak hosszabbá a dolgot , egyébként nem görcsöl sem DVD írón se virtuális meghajtón (van mind a kettő) , tehát - szvsz - nem kell foglalkozni vele . -
crossy104 #178 Nekem holnapra ér ide.Ha van rá lehetőség ecsetelhetnéd ha kipróbáltad. -
kiskorúbézoltán #177 Megvan !!! Estére ide is ér !!! -
obe #176 bocs de nem bizti, pedig nem szokott kampózni, de gondolom percek/órák kérdése -
obe #175 de nforce-n én se találom , haver mondta
-
kiskorúbézoltán #174 Kellemse=Kellemes -
obe #173 szerintem már van!!!!! -
kiskorúbézoltán #172 Kellemse kis bemutató a subsim.com-on . -
kiskorúbézoltán #171 Egy pici szerencsével (Bp-i kolléga) még ma este ... [ima] -
Doma #170 Sajna még nincs... -
#169 én is nézem oránként -
#168 Nincs. -
#167 Megnézné valaki, hogy nForce-on kint van-e már? Melóból sajnos nem tudom... -
crossy104 #166 MEGJÖTT!!!!!
Megrendeltem expressz,holnap délelőtt itt is van! -
Thanatos #165 egyelőre az a kérdés hogy ma már tényleg kijötte mert ha nem ako nem lesz ha viszont igen ako nemtom mért késnek -
#164 Talán holnap fent lesz -
Thanatos #163 jah nekem is eléggé :)
driver 3-at msot má leszedem de ha addig kijön sh3 tuti övé a prioritás :) -
#162 Ja az biztos, hogy sürű a letöltési forgalmam már így is:) -
Thanatos #161 gamefaqson is..., hát én remélem hogy kijön még ma, mongyuk mai nap igy is nonstop töltés de akkor már legyen kerek aze gészt és jöjjön ki ez is meg act of war is :) -
#160 Ja csak már kijöhetne. Egyébként a gamespot-on még mindíg 15.-e van kiírva. -
Thanatos #159 engem eu megejelnés nem különösebben izgat, nem fgoom megveni 12k-ért max majd ha lement az ára..., de ha akár hol is kijön ma ako kijön warezba is az a lényeg... :) -
#158 UKban jött ki ott már holnap-holnapután megkapják azok akik előrendeltek......, nekünk van a 18 közép európában, meg pár északi államban :( -
Thanatos #157 hm, kár, gamefaqs 15.-ét irt..., bár bia-ra is 17.-ért modntak és mégis kijött ma..., amig élün remélünk ;) -
#156 automexnél is ezt mondják:
Silent Hunter 3 [PC]
Előrendelhető - Várható megjelenés: 2005-03-18 -
#155 Hát az igazság az hogy nem ma hanem március 18-án, hivatalos fórumon ezt a dátumot emlegetik :( -
Thanatos #154 ma kéne kijönnie nem? -
#153 Egy kis nyálcsorgatásnak két új tutorial videó. A convoy attack szerintem nagyon ütős!
http://digital-photographics.com/video/vid.html -
neuro #152 szerintem itt érdeklődj:
www.cdgalaxis.hu (bolt)
www.automex.hu (disztibútor) -
crossy104 #151 Csak azért kérdezem, mert már nagyon kellene.A lehető leghamarabb szeretném megvenni. -
crossy104 #150 Nálunk hol lehet először megvenni az új játékokat?Melyik bolt az, és megjelenés után kb. hány nappal érkezik oda? -
#149 Jah..lehet érdemes lesz beszerezni majd fél év múlva mire normális áron kapható lesz.. -
#148 Miért baj az, ha starforce3-as védelem lesz rajta? Attól még lehet vele játszani. Bemész a bótba, megveszed, hazamész, feltelepíted, közben olvasgatod a kézikönyvet, aztán play. :-) -
#147 Elvileg holnap kijön. Viszont olvastam a külföldi fórumokon valami olyasmit, hogy lehet, hogy starforce3-as védelem lesz hozzá. Remélem, hogy tévednek.... -
crossy104 #146 Kérdeznék valamit.Kiadás után mikor lehet nálunk is megvenni a játékokat?Csak hogy tudjam mennyit kell még várnom a Silent-re. -
Thanatos #145 én ugyan sh2vel nem jáccotam multiban de remélem itt tényleg jólesz, ha menni fog majd lehetne összehozni valami ösznépi hepajt :) -
#144 Remélem nem lesz bugos, és jó lesz a multiplayer!!!
A silent hunter 2 hihetetlenül bugos volt. LAN-on kooporative játszottunk 6-an és annyira elvolt cseszve a megvalósitás hogy szinte lehetetlen volt kilőni hajót mert 1x itt volt 1x ott. De saját társunkat azt telibe trafáltuk torpedóval amire azért kevés az esély.. :) -
Thanatos #143 hát jah aki nem tud angolul annak tény hogy segit de én azért ha válogathatok inkább a jobb hangulatra szavazok :) -
#142 már nem, már a felével megvagyok. Igazad van, hogy elveszi a hangulatát, de valaki nem tud angolul, akkor nem fogja meg a hangulata...
Pl. a kollégám nagyon sokat szenvedett azon a pályán ahol jelentened kell a hajók helyzetét mert nem értette mit kell csinálni ott. Addig tök simán eljutott de ott megakadt. -
Thanatos #141 jah szeritnem is :/
és sh kiemelten az iylen gamékhoz tartozik mert még az angol nyelvű verzioba is be lehet kapcsolni hogy németül beszéljenek, bizonyos dolgok németül legyenek angol helyett etc, hogy ezzel is növeljék a hangulatot meg a beleélést, szóval ezt szvsz erőteljesen hazavágná egy magyaritás...