11357
  • kiskorúbézoltán #180
    2GHz AMD/1G RAM/Ti4200 konfigon tökéletesen fut , 8X itdőgyorsításnál szaggat be először 1024/768/32-n .
  • kiskorúbézoltán #179
    Hmm , nem találok szavakat ... SH3. Hatalmas ugrás a SH2. után , a graf-t mindenki látta már a videnyókon , az irányítás rendszerét is (tutorial videnyók) de a rengeteg kis hangulati apróság megdöbbentő , tényleg ott érzi magát az ember a hajón , kicsit filmszerű az egész . Még csak két oktató küldin vagyok túl . Az irányítás stílusát kicsit szokni kell a DW után , de jól felépített . Az egyetlen igazi probléma az NV kártya tulajokat "örvendezteti meg" , de - állítólag - már dolgoznak rajta . A Starforce-os védelem egy újraindítással teszi csak hosszabbá a dolgot , egyébként nem görcsöl sem DVD írón se virtuális meghajtón (van mind a kettő) , tehát - szvsz - nem kell foglalkozni vele .
  • crossy104
    Nekem holnapra ér ide.Ha van rá lehetőség ecsetelhetnéd ha kipróbáltad.
  • kiskorúbézoltán #177
    Megvan !!! Estére ide is ér !!!
  • obe
    bocs de nem bizti, pedig nem szokott kampózni, de gondolom percek/órák kérdése
  • obe
    de nforce-n én se találom , haver mondta
  • kiskorúbézoltán #174
    Kellemse=Kellemes
  • obe
    szerintem már van!!!!!
  • kiskorúbézoltán #172
    Kellemse kis bemutató a subsim.com-on .
  • kiskorúbézoltán #171
    Egy pici szerencsével (Bp-i kolléga) még ma este ... [ima]
  • Doma #170
    Sajna még nincs...
  • ChevyG #169
    én is nézem oránként
  • Glpetyus
    Nincs.
  • dr Kotász
    Megnézné valaki, hogy nForce-on kint van-e már? Melóból sajnos nem tudom...
  • crossy104
    MEGJÖTT!!!!!

Megrendeltem expressz,holnap délelőtt itt is van!
  • Thanatos
    egyelőre az a kérdés hogy ma már tényleg kijötte mert ha nem ako nem lesz ha viszont igen ako nemtom mért késnek
  • Charly
    Talán holnap fent lesz
  • Thanatos
    jah nekem is eléggé :)
    driver 3-at msot má leszedem de ha addig kijön sh3 tuti övé a prioritás :)
  • Pluskast
    Ja az biztos, hogy sürű a letöltési forgalmam már így is:)
  • Thanatos
    gamefaqson is..., hát én remélem hogy kijön még ma, mongyuk mai nap igy is nonstop töltés de akkor már legyen kerek aze gészt és jöjjön ki ez is meg act of war is :)
  • Pluskast
    Ja csak már kijöhetne. Egyébként a gamespot-on még mindíg 15.-e van kiírva.
  • Thanatos
    engem eu megejelnés nem különösebben izgat, nem fgoom megveni 12k-ért max majd ha lement az ára..., de ha akár hol is kijön ma ako kijön warezba is az a lényeg... :)
  • Zsolo007
    UKban jött ki ott már holnap-holnapután megkapják azok akik előrendeltek......, nekünk van a 18 közép európában, meg pár északi államban :(
  • Thanatos
    hm, kár, gamefaqs 15.-ét irt..., bár bia-ra is 17.-ért modntak és mégis kijött ma..., amig élün remélünk ;)
  • Zsolo007
    automexnél is ezt mondják:

Silent Hunter 3 [PC]
    Előrendelhető - Várható megjelenés: 2005-03-18
  • Zsolo007
    Hát az igazság az hogy nem ma hanem március 18-án, hivatalos fórumon ezt a dátumot emlegetik :(
  • Thanatos
    ma kéne kijönnie nem?
  • Pluskast
    Egy kis nyálcsorgatásnak két új tutorial videó. A convoy attack szerintem nagyon ütős!
    http://digital-photographics.com/video/vid.html
  • neuro
    szerintem itt érdeklődj:

www.cdgalaxis.hu (bolt)
    www.automex.hu (disztibútor)
  • crossy104
    Csak azért kérdezem, mert már nagyon kellene.A lehető leghamarabb szeretném megvenni.
  • crossy104
    Nálunk hol lehet először megvenni az új játékokat?Melyik bolt az, és megjelenés után kb. hány nappal érkezik oda?
  • LSSAHPAUL
    Jah..lehet érdemes lesz beszerezni majd fél év múlva mire normális áron kapható lesz..
  • BBird
    Miért baj az, ha starforce3-as védelem lesz rajta? Attól még lehet vele játszani. Bemész a bótba, megveszed, hazamész, feltelepíted, közben olvasgatod a kézikönyvet, aztán play. :-)
  • Pluskast
    Elvileg holnap kijön. Viszont olvastam a külföldi fórumokon valami olyasmit, hogy lehet, hogy starforce3-as védelem lesz hozzá. Remélem, hogy tévednek....
  • crossy104
    Kérdeznék valamit.Kiadás után mikor lehet nálunk is megvenni a játékokat?Csak hogy tudjam mennyit kell még várnom a Silent-re.
  • Thanatos
    én ugyan sh2vel nem jáccotam multiban de remélem itt tényleg jólesz, ha menni fog majd lehetne összehozni valami ösznépi hepajt :)
  • LSSAHPAUL
    Remélem nem lesz bugos, és jó lesz a multiplayer!!!
    A silent hunter 2 hihetetlenül bugos volt. LAN-on kooporative játszottunk 6-an és annyira elvolt cseszve a megvalósitás hogy szinte lehetetlen volt kilőni hajót mert 1x itt volt 1x ott. De saját társunkat azt telibe trafáltuk torpedóval amire azért kevés az esély.. :)
  • Thanatos
    hát jah aki nem tud angolul annak tény hogy segit de én azért ha válogathatok inkább a jobb hangulatra szavazok :)
  • Piedon
    már nem, már a felével megvagyok. Igazad van, hogy elveszi a hangulatát, de valaki nem tud angolul, akkor nem fogja meg a hangulata...
    Pl. a kollégám nagyon sokat szenvedett azon a pályán ahol jelentened kell a hajók helyzetét mert nem értette mit kell csinálni ott. Addig tök simán eljutott de ott megakadt.
  • Thanatos
    jah szeritnem is :/
    és sh kiemelten az iylen gamékhoz tartozik mert még az angol nyelvű verzioba is be lehet kapcsolni hogy németül beszéljenek, bizonyos dolgok németül legyenek angol helyett etc, hogy ezzel is növeljék a hangulatot meg a beleélést, szóval ezt szvsz erőteljesen hazavágná egy magyaritás...