11357
-
Doma #220 Ez a topik még gyerek cipőben jár , de eddig tényleg jónak tűnik a nép -
Thanatos #219 mert itt még nem nagyon van miről vitatkozni -
#218 :-) -
crossy104 #217 Egyébként roppant érdekes dolgot tapasztaltam.Más fórumokon mindig veszekednek az emberkék.Anyáznak, stb.Itt ilyen nincs.Ebből is látszik, hogy aki a tengeralattjárókat szereti rossz ember nem lehet. -
crossy104 #216 Zsolo007! Igazán hálás vagyok!És kissé elkeseredett is, mivel nv.kártyám van. -
#215 Áh és még valami mielőtt elmegyek: Ha valki nem értené azt az angol levelet amit bemásoltam akkor az küldjön Személyes üzit (vagy kérje meg hogy másolja be ide) crossy104-nek mert neki lefordítottam :) -
#214 Hát az itt felsorol fícsöröket két dolog miatt hiányolják az emberek:
1. Mert beígérték a fejlesztők
2. Ezek egy része benne volt az SH1-ben! (ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, sosem játszottam az SH1-gyel) -
#213 Van még valami van még pár bug a gémben, nem akarok lehangolni senkit sem, de legalább nem fogtok meglepődni:
1. Előfordulhat hogy ha campaignt kezdesz és valahol közben elmented, és később visszatöltöd akkor bizony pár percen belül egyszerűen kilép az asztalra... :(
2. Már nem emléxem pontosan (ha jobban érdekel titeket akkor majd megnézem újra a hivtalos fórumot), de van egy olyan bug is az nvidia kártyák esetében hogy (talán csak 6800 GTnél? nem vagyok benne biztos) mikor a távcsövet használod vagy a külső nézetet8meg még egy két helyen) akkor erősen leesik az FPS, erre is van valami megoldás :D (ideigelenes persze) ubiék azt moindták hogy dolgoznak a problémán -
sipi78 #212 köszi a infot most megyek érte remélem még ma tudom játszani csá -
Thanatos #211 az összes többi... wolfpack pl emlékeim szerint a 2be se volt... :) -
#210 Jézusom magyar kézikönyv???? Abból már kaptam az Il-2-nél.. inkább ne tegyék a csomagba..... Szóval nem is tudom miért van rossz érzésem:D Egyébként az egyel lentebb lévő idézethez:) HA ennyi minden nincs a játékban akkor mi lesz benne azon kívül, hogy szép??? -
#209 Nemtudom hogy ti mennyire olvasgatjátok a hivatalos SH fórumot, de van itt egy érdekes dolog amit bemásolok:
Ez egy levél a fejlesztőktől, néhány érdekes dologgal:
Hi guys,
A lot of you were voicing your concerns about certain aspects of the game being 'missing' and stuff, so I sent off an email earlier trying to find out for you. Here's the response:
quote:
1. Wolfpacks
For Wolfpacks we need specific AI (sub AI), this is a complex task and if there is some serious development time at our disposal it could be included if we make an add-on.
2. Ships in harbours, destroyer & warship patrols, anti submarine nets, sunk ships on the bottom, harbour traffic...
This may be possible in a future patch.
3. Milk cows and re supply
This may be possible in a future add-on (but we would need to deal with some other difficulties first before concerning ourselves with this feature).
4. Special missions (mine-laying, saving someone, reconnaissance, weather reports...)
The weather report is only useful if we have Wolfpacks, if we don't have Wolfpacks this feature is not useful.
5. Communication with Bdu (complex and lots more of it)
This may be possible in an add-on (it’s another complex task), but would require Wolfpacks for it to be useful for communications.
6. Records to play on the gramophone
Players may use any music for the gramophone... We intended to have well known music from WWII but the records had copyrights which we were unable to obtain and use.
7. FIDO torpedoes
This is an instant kill "feature" that we decided to not add... From our point of view, the game has nothing to gain if we add this feature... The game will become very difficult at the end of the war and adding this feature is not the best idea...
8. Higher resolution options
No way for this.
9. Harbor traffic in home bases
This may be possible in a future patch... we already had planned to do that for a patch. There was not enough time to edit the harbours. The main focus was the campaign data and the ship lanes, patrol lanes... far more important… (because 90% of the gameplay is on those lanes not on harbours)
Also, it may be possible to add the minefields in a future patch.
Anyway, we wanted to have everything from what we promised there because we know that is possible to have them... but in the end there was not enough time for everything.
We should build the world for Silent Hunter III... and I always wonder how someone succeeded in building the world in seven days...!?! I’ll never understand that! Smile
Best,
Cristian Hriscu-Badea
Game Designer and 3D Artist -
crossy104 #208 Most beszéltem at automexesekkel, jelenleg is csak úgy lehet elhozni a játékot, hogy magyar nyelvű kézikönyv nélkül, mert a szaros nyomdások még mindig nem értek oda vele.Ha ma el is készülnek vele, csak holnap tudják postázni.Még jó, hogy szombat munkanap van. -
#207 www.automex.hu-n lehet előrendelni holnap van a hivatalos magyar megjelenés -
#206 Remélem ^^ -
#205 Dettó...ez nem egynapos játék...megéri az árát -
sipi78 #204 ja akinek megvan mejik cégnél rendelte meg mert én már ketöt felhivtam de egyik se tudja mikor jelenik meg tehát még nincs is meg nekik kérlek ird le kinél rendelted elö -
sipi78 #203 sziasztok
hát nem tudom hogy warezen meg fog jeleni e mostanába
mert ot van a psiops játék miota kint van a mini image hozá mégse rakja fel egyik warez se de ne legyen igazam mert nagyon jó játék és nagyon várom remélem minél elöb le lehet szedni és ha jó akkor megveszem eredetibe
ja egy kérdés akinek megvan milyen a multi része? -
Thanatos #202 énisénis! :P csak ehez elöbb ki kéne jönnie warezbe... :/ -
#201 Én is előbb leszedem warezen és ha fut is meg jó is akkor megveszem:) -
#200 Így van :S
D manapság már nem szabad hinni képeknek,videóknak....
Sok gém egy nagy csalódás,..és csak akkor látod mikor kipróbálod :/
Reménykedek egy demóban(vagy warezben :P),addig biztos nem fizetek ki 10K-t. -
Thanatos #199 jah énis ezen gondolkozom de látatlanba nemhiszem hogy meg fogom venni..., elgalábbis 10k-ért biztos nem veszem meg látatlanban :/ -
#198 Hát nem tudom. Az automex szerint holnap már nállunk is lehet kapni. Őszintén szólva nekem a második része is megvan eredetiben, igaz azt nem 10 rugóért vettem, de szerintem meg fogom venni eredetiben. A demoról pedig el lehet felejtkezni. Ma már valahogy egyre kevésbé divat a cégeknél, hogy kiadjanak ilyesmit.... -
Thanatos #197 hát jah -
Thanatos #196 hát jah, csak azt nem értem hogy régen oly lelkesen nyomták ki miniimageval gamekat akkor msot mért nem... :/// -
#195 Kúrjanak ki egy demót legalább!
Látatlanúl nem adok ki 10K-t egy játékra... -
#194 Tuti, hogy a starforce miatt nincs még kinn. Annó a Knights of Honor-al is ugyan ez volt. -
Thanatos #193 kijöhetne má egy sima clone amit lehet cd leguzogatós modszerel hazsnálni legalább... :( -
#192 Szivesen hozzászólnék már -
Lupis #191 Dinamik kampányhoz mit szóltok?:D -
crossy104 #190 Ügyes vagy, hogy megszerezted mert még senkinek sem küldték ki a nyomda szerencsétlenkedése miatt. -
crossy104 #189 Szomorú vagyok.Csak holnap és ide mert most készültek el a magyar nyelvű kézikönnyvel a szerencsétlen nyomdászok!Ma délután tudják csak elküldeni. -
#188 A starforce miatt lehet várni kell rá egy darabig :S -
#187 negatív! -
#186 ??? NV-tulaj vagyok... NForce-on kint van már? -
neuro #185 ja, tényleg, most látom csak :) -
crossy104 #184 Mi a gond az NV kártyákkal??????Ecsetelnéd?Rögtön megőrülök! -
#183 wrong topik :) -
neuro #182 A starforce már a demóban is benne van.
Egyébként egyetértek Seaweed-el: elveszett a Lockon varázsa (sajnos) -
#181 Starforce?
Qrva jó.