11357
-
#300 Jó képek -
#299 Crossy ha meglesz akkor fogsz róla DVDképet csinálni és felrakod a netre? -
crossy104 #298 Csak már jönne meg! -
Lupis #297 Hmm jól hangzik bár sajna könnyen kijátszató egy teamspeakerrel. -
#296 Amúgy ez a térkép valóban érdekes, én a navigation tutroiálból nem így emléxem rá........ -
crossy104 #295 Az egyik érv amiért megveszem. -
#294 Olvastam valami olyasmit, hogy állítólag a játékosok közötti üzenetváltást (chat) elfoghatják az ellenséges hajók, ezáltal bemérve pozíciódat :D -
Lupis #293 Pontosan ,ha úgy fog menni mint a videókon akkor nekem már megfelel. -
#292 Ez biztos, fel sem fognak tűnni a hangulattól....márpedig eddig mindenki azt mondta hogy hangulata nagyon ott van !!!! -
crossy104 #291 Szerintem nem lesz ez rossz!Más a kép, és más ha játszol vele.Hidd el, ha már a gépeden lesz, a hibák többségét észre sem veszed! -
Lupis #290 CSak a multiplayer legyen jó:D -
#289 Ja :) -
#288 ÉS az utolsó pár darab:
kép11
kép12
kép13
kép14
Na mára ennyi elég is, remélhetőleg holnap ilyen és ehhez hasonló képeket interaktívan fogtok látni a montitorotokon. -
Lupis #287 a térképre mondtam -
crossy104 #286 -
#285 MInt azt említettem medium részletesség...... -
#284 Képek episode 3:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10
-
Lupis #283 Nekem is jobban tetszett ,de hát rárakhattak volna legalább egy lekerekítést a pixelekre -
Thanatos #282 ilyen??? jézus isten..., sh2 mapja oda vissza verte ezt minden szempontbol... -
Lupis #281 hát new yorktól mást vártam volna pl igazán lehetnének a kikötők romokban:D -
#280 :D -
Lupis #279 oldalak számát viszont kitünően növeli:D -
#278 Az a térkép -
#277 Igazad lehet :D -
Thanatos #276 jesszus mi az a 2. kép??? -
#275 MOst pedig a folytatás:
MOst pedig pár kép a kiképzésről:
-
Lupis #274 zsolo sztem elég ha belinkeled a sok kép miatt csak átláthatatlan lesz -
#273 Tehát következik a beígért képáradat:
Előre szeretném kiemelni hogy a képek 1024x768-ban készültek (ezen van rögzítve) közepes részletességgel.
Először is egy kikötő:
Most pedig következzen pár kép egy New York-i kiruccanásról:
-
Lupis #272 a tüskék azért vannak hogy a matrózok megtudják fogni különben kicsúszik a kezükből és lesz nemulass -
#271 Hát mekkora szivatás szépen bepakoltam a képeket, el akarom küldeni erre mi történik? Egyszerre mx. 10 kép lehet egy hozzászólásban....most kezdhetem az egészet előlről -
crossy104 #270 Köszi az infót! Remélem holnap megy tőlünk autó Pestre mert akkor megtudnák hozni a fiúk.És délután merülhetek!Ha nem akkor csak a posta marad.A játék lényegesebb hibáit meg idővel kijavitják./remélem/ -
#269 Ez szép a gond az hogy hogy ment bele a hajóba? Nem a középenrobbanáson van a hangsúly hanem a HAJÓ KÖZEPÉN VALÓ ROBBANÁSON :) -
#268 Mindjárt berakok egy rakat képet, de először van egy kis dolgom ,addig készüljetek fel (nagyon sok kép) -
#267 ehhh... :/ -
sipi78 #266 mindengyiken volt tüske mivel az a kioldo szerkezet fö eleme
és azért robant a közepén mert idözitet a robanás
-
#265 hát ne is vedd meg eléggé megoszlanak a vélemények róla -
#264 Nem MEREM próba nélkűl megvenni :S
ELvonási tüneteim viszont már vannak :)
A fáradt Enigma-t meg már nem fogom felrakni a gépre. -
#263 Az április eleje sokkalta valószínűbb, mivel márcuis végén le lehet tölteni a fileplanet D2D programjának keretében, egyesek szerint az valami gyengített starforceot fog használni szal van remény :D -
#262 Hát én sem bánnám, de erre kicsi az esély......lévén starforce-os :( -
#261 Nem bánnám,ha 7végén kiraknák nforce-ra :P