11357
  • Doma #340
    Hogy hogy fake?
    Edonkeyt most használom először hogy leszedjem a sh3at...
  • blackgamer
    eDonkey-n levő Silent Hunter III valszeg fake! csekkold előszőr!
  • crossy104
    Egyébként akinek megvan az elmondhatná, hogy mi az a GameShadow??Mire jó, nem merek belepiszkálni.Külön teszi ki ezt az ikont.Ha valaki rájön, elmondhatná.
  • crossy104
    Dobálták mellettem a mélyvizi bombákat, annyira rázkódott és dülöngélt a hajó, hogy csak lestem!Jobb minden mint amire számitottam.
  • crossy104
    aZ AUTOMEX-ben odaadják.Kipróbáltam a játékot.Semmi baja!!!!!Én nem láttam hibát benne.Egy szimpla küldetést csinálgattam.Tényleg csak 1024-ben megy! Egyébként a grafika király.Semmi bajom vele.
  • Doma #335
    Edonkeynál van lehetőség arra hogy a letöltést később folytassam??? Tehát ha pl ma nem jön le és újraíndítok akkor folytathatom?
  • Bucser
    és honnan szeded?
  • Pluskast
    Nem kelle angol felirat. A németet anyanyelvi színten beszélem. De ennek nagyon örülök thx az infot és most húzok is az automex-be és megveszem:)
  • Zsolo007
    Na egész kellemes sebességgel töltöm lefelé, talán még ma lent lesz....
  • crossy104
    Röviden csak annyit, hogy Pesten csak egy papirtokban adták oda.Se tok, se magyar könyv.Nem tudják még küldeni senkinek, mert még mindig dolgozik ezeken a nyomda.A többi cullangot nekem is csak kb. egy hét múlva küldik.De kit érdekell,ha a játék már megvan.
  • crossy104
    Sziasztok Urak! Most értem haza a játékkal!!!!Felteszem, kb. egy óra múlva közlöm milyen.
  • Zsolo007
    Ez érdekes edonkey2k-n valóban fent van de nem tudom mi az ,hiszen ha felrörték volna akkor kilenne NFOrce-on.......azért letöltöm és megnézem
  • Zsolo007
    Be lehet állítani hogy németül beszéljenek :) és angolul meg feliratozzon! Nagyban felnyomja a feelinget :)
  • Pluskast
    A Knghts of Honor-t sem tudtam csak eredetiben játszani...
  • Thanatos
    hát nemtom én láttlanban sf3-as fost tuti nem fogok megvenni...
  • Pluskast
    Én megyek azt délután megveszem hehe
  • Thanatos
    amugy senki nem látta még valami normális helyen a neten? met én egyedül emule-n láttam de az meg iszonyat lassú :((
  • Thanatos
    hát az..., bár az amcsi filmek után ahol az oroszokat pl oroszos angol akcentusal jelképezik számomra már semmi nem meglepő :D
  • Pluskast
    Én is mert eléggé lehangoló, hogy egy U:VIII-es tipusban mondjuk angolúl dumálnak.
  • Thanatos
    remélem belehet, előzőben is belehtet, csak nem hagyák már ki ezt a feature-t...
  • Pluskast
    Zsolo figyelj csak. Lenne egy kérdésem. A legénység angolúl dumál vagy esetleg be lehet állítani, hogy németűl beszéljenek??
  • Zsolo007
    Sajnos ez így van a starforce nem csak a crackelők életét keseríti meg hanem a sima mezei felhasználóét is. És emitt sokan baszogatják UBiékat
  • BBird
    Viharképet akarok látni!! :-)
  • Lupis
    Én ezért sem vennék eredeti gamét amióta az egyiket nem sikerült a védelem miatt feltenni elment tőlle a kedvem.
  • sipi78
    szasztok sajnos most olvastam a másik forumon hogy az ubisoft nagyon elszurt valamit mert a megvet játékok is alig lehet telepitenni a védelem miat nem fogadja el a cd kulcsot
    de álitolag dolgoznak a problémán
    akki nem hiszi az megnézheti az nforce forumon a 8 lapnál irják
  • crossy104
    Csodálatos!Max élsimitással, és hasonló dolgokkal próbálkozom.Kb fél óra múlva indulok a játékért.Sikerült rábeszélnem az asszonykát.Délután már merülhetek.De nem merülök nagyon bele, próbálgatom és irom a véleményt, ill. megpróbálok képeket feltenni.
  • Zsolo007
    Nem akarlak elkeseríteni, de a felbontás RÖGZÍTVE van 1024x768-on, szal 1600x1200-ban biztos nem fogsz képeket csinálni.......
  • crossy104
    Doma! Azt elfelejtettem leirni a priviben, ha valami csoda folytán holnap megtudnám szerezni /felmenni,lehozatni/ és neked is kell,hivj.Akkor is, ha nem tudsz feljönni, lehozom szivesen neked is.
  • crossy104
    Remélem van még itt valaki!Mindig a legrosszabkor akarnak szülni.Ráadásul sok a szarvas, száguldozni sem tudok.Holnap az asszonykám úgyis járólapot akar venni, megpróbálom rábeszélni, hogy vegye meg BudapestenAkkor délutánra már megvan.
  • crossy104
    Doma! Te nem akarod megvenni?Felmehetnénk holnap érte!!!
  • VO101 tvr
    Hát az a multiplayer érdekes kérdés. Idögyorsítás nélkül hosszadalmasnak tünik egy küldetés... Milyen idögyorsítási megkötésekkel lehet multiban játszhatóvá tenni?
  • Lupis
    Én válalom a 640*480ast minimumon:D
  • Doma #308
    Eh nahát én is Kvári vagyok
  • crossy104
    Természetesen.Ti nem Pesten laktok? Én sajna Kapováron.De már azon gondolkodom, hogy holnap felmegyek érte.Egyébként meglehetősen durva a gépem próbálok majd késziteni 1600-as képeket fullon.Meglátjuk mire megyek vele.Ha ti a fővárosban vagytok akkor egyszerű.Odadják magyar kézikönyv nélkül is.Bocs mennem kell megint rosszul van valaki.
  • Zsolo007
    Sajnos nem, nem warezodik a dolog és még senki sem tolja

MIndenkinek jóéjt álmotokban süllyesszetek sok hajót és merüljetek jó mélyre :)
  • Doma #305
    Ehh mivanitt már mindenki jáccik vele csak én nem
    Nem warezodik még a dolog...???
  • Zsolo007
    Hát nem is azt kérem tőle, hogy digitális fényképezővel fényképezze le a DVD-t és azt rakja ki a netre :D
  • Lupis
    mármint képfájl?:D
  • Lupis
    DVD képek az milyen?
  • Glpetyus