11357
-
crossy104 #380 Milyen formátumba tegyem??? -
crossy104 #379 Most kiirta hogy a feltölteni kivánt fájl mérete túl nagy. -
crossy104 #378 bmp 2 359 a mérete. -
crossy104 #377 -
#376 Milyen neted van? Csak attól függ mennyi ideig tart, meg persze a képek méretétől -
crossy104 #375 Zsolo! Mennyi ideig tölti a képeket?Nekem már kb. négy perce, de azt irja csak várjak mig töltődik. -
crossy104 #374 Nem sok lótüdőt ér.Töltöm a képeket, csak lassan megy.Érdekes, a XXI-tip.teljesen máshogy néz ki.Fincsi műszerfal, stb. -
kiskorúbézoltán #373 Ott van a lemezen pdf formátumban a kézikönyv meg a bill. kiosztás is ... -
Doma #372 Köcce a lehetőséget de ma este sörözés, mert névnap szülinap hegyek vannak a haveri körben szal ezen a hétvégén tuti tengeribeteg leszek a játék nélkül is -
#371 Elhisszük csak lássuk már a képeket :) -
crossy104 #370 Köszi! Most kell egy kis idő, mert többféle képet próbálok leszedni.Egyébként tényleg fontos!!Sokkal sokkal szebb minden a játékban , csak a leszedett képek ilyen ócskák!!! -
#369 Remélem ez alapján el fogsz igazodni -
#368 www.kepfeltoltes.hu oda feltöltöd.......ha fennvan van alul egy olyan szöveg hogy másolható lista, azt kiválasztod, feljön a lista arról amit feltöltöttél, kiválasztod az egyiket CTRL+C idejössz a hozzászólásszerkesztésnél alul kiválasztod a kép gombot.....CTRL+V OK-t nyomsz és kezdezed előlről
Egy hozzászólásban max 10 kép lehet! -
sipi78 #367 valaki irja meg neki mert ezt én se tudom hogy lehet ide felteni képeket -
crossy104 #366 Nagyon csal a kép, mert ettől sokkal szebb.Bocs a képeket már letudom szedni, de ide hogyan teszem fel????? -
Lupis #365 Zsolo te melyik fajtát töltöd? -
crossy104 #364 Megvan, kezdek feltenni képeket. -
#363 Keresd meg azokat a progikat amit priviben írtam neked -
crossy104 #362 A játékban nincs ilyen.A dolog érdekessége, hogy opciókban ill.sehol sincs billentyű leosztás.Mindenkinek kikell találni mi micsoda.Megnyomtam valamit, és közölte hogy nincs snorkel/azt hiszem légzőcső/ A kép nem megy adjatok egyszerű és jó ötletet hozzáteszem ehhez nem igazán értek.A print dolog itt nem működik. -
Lupis #361 Videót is csinálj ^^ -
crossy104 #360 Próbálom! -
sipi78 #359 ingame képeket kéne küldeni nyomd meg a print screnn bilentyüt utána indisd el a paintot és ot beilesztést majd mensd el valamilyen néven és ragd fel ide légyszi
-
#358 küldtem üzit, csak ha nem tűnik fel :) -
crossy104 #357 Doma! Te Kaposváron vagy úgyis.Ha gondolod este gyere el, és nézd meg, játsz vele. -
crossy104 #356 A grafikáról annyit, hogy szerintem szebb mint a tutorialokban.1024-ben van.Nem tettem sel semmiféle simitást, stb.Igy is hibátlan.Javitást sem tettem fel. -
crossy104 #355 Egyébként nagyon szivesen küldök bármennyi képet.És akinek nincs meg, és valami érdekli bármiben segitek.Pl.Most sem játszok, nektek próbálok bármiben segiteni. -
crossy104 #354 Mond meg mivel szedjem le.Féfiasan bavallom, nem csináltam ilyet.Segitsetek és kaptok bármilyen képet. -
crossy104 #353 Nem sámli! Külön javitó csapatot kell létrehozni egy tiszt vezetésével, akik az esetleges sérüléseket kijavitják.Ámde ezeket az embereket a hajó más fontos részeiről kell elrendelni.Lehet filózni, ki lesz csatában felesleges.Mert ha nincs javitó csapat akkor gondod lesz.
-
#352 Igen ez valóban érdekes dolog........és mikor publikálod a DVDképet Vagy hagyjalak már békén ezzel? :D -
crossy104 #351 Nemtom miért tették dvd-re sajátgépben megnéztem,kb.1,8GB.Feltelepités után kb.2,5GB. -
#350 És ami még érdekesebb leszedtem 2 db crackot, mindkettő létrehozásának dátuma 2004. 10. xx Ez már csak azért is érdekes mert eredetileg ez időre tervezték a gém kiadását.......szal el tudom képzelni hogy egy béta verzió kikerült a netre mint a HL2 esetében (de hát ugye mind tudjuk hogy az a HL2 béta milyen volt.......) -
#349 Érdekes rengeteg embernek van meg ez a rar ami állítólag SH3 ha fake lenne akkor letörölnék nem? Nemigazán értem...... -
#348 Igazán berakhatnál pár képet :) és jut eszembe hogy haladsz a DVD kép létrehozásával :D -
#347 Én egy rar fájlt szedek, ami 2 Cd-nyi adatot tartalmaz (eddig stimmel)
az binekre iírta az edonkey hogy fake, szal nem azt szedem, de kötve hiszem hogy ez amit szedek az SH3...... de egy próbát megér.....
kb. 7-8 óra és lent lesz akkor kiederül a dolgo...
A gameshadowt ne töröld le ha jól emlékszem az 2 dologra jó: online nyomni, meg frissítésletöltésre de nem vagyok benne biztos -
#346 Hát ha SF3-as akkor csak lesz hamarosan valami mini images veriáció vagy remélem crackes is mihamarabb. -
sipi78 #345 te milyen beálitásokat használsz
ird le kérlek minden fulon van?
-
blackgamer #344 úgy fake, hogy azoknak az iso-knak többsége már fél éve ott van -
#343 Hát én még sem nforszon sem isonews-on nem találtam SH3-at... -
Doma #342 -
#341 Ubisoft játékok 2005-2006
Silent Hunter 4