11357
-
#460 Szerintem ez a játék megér ennyit. -
Lupis #459 Zsolo mit találtál a zsákbamacskában?:D -
#458 Megvenném én is nagyon szívesen a legnagyobb gond az árával van, mert ugye 10K elég sok....... szal inkább maradok wareznál -
kiskorúbézoltán #457 Én 1500 renown-val kezdtem a kampányt (7. flotilla Kiel) elméletileg ennek az 1500-nak egy része onnan származik , hogy megcsináltam a gyakorló küldiket . -
#456 Hát akkor várni kell a törésig úgy látszik. -
#455 Egyébként tényleg kicsit bonyolúltabb lett, ami szerintem abszolút nem gond. Ugye erre a legjobb példa, hogy már nincs az ami az SH2-ben volt. Ott ha feltünt egy konovoly vagy ellenséges hajó azt folyamatosan nyomon tudtad követni és láttad, hogy merre tart. A mostani részben ez ugyebár nincsen, neked kell kiszámítani a lehetséges útvonalát az ellenséges hajónak/hajóknak. Ami szerintem tényleg egy jó gondolat volt, merthát nem egy 21.századi seewolf tengeralatjárót irányítunk:)) -
sipi78 #454 nekm ma jönn meg alig várom már nagyon jó lesz hála crossynak
hogy ilyen jó infokat adtál -
crossy104 #453 Köszi! -
#452 Szerintem jobban jársz ha megveszed. Tegnap én is így tettem:) A játék marha jó. Egy gondom van csak. Hogy a kurva életbe, hogy ma dolgozni kell -
sipi78 #451 az hogy a dvd a boltihoz jó mig a downloados pedig amit netröl szedtek le neked a dvd set kel leszedni abol is az europait -
crossy104 #450 Mi a külömbség a dvd patch, ill.download patch között? -
crossy104 #449 Fentvan a honlapon négy javitás egymás mellett.Melyiket kell leszedni?Van valakinek tippje? -
crossy104 #448 Egyébként a gyakorló küldetésekre ad valamilyen bóbuszt? -
crossy104 #447 Én még nem csináltam meg a gyakorlókat, majd ma.Tegnap az irányitássaé szenvedtem, de az egész game rettenetesen összetett.Kiskorúbé-nek igaza van. Nagy gratula a románoknak.Isten-Császárok!! -
#446 Az első link alatt van egy mini-image kreálási útmutató, de német, le tudnám fordítani ha ki tudnám másolni, de az a ku**a acrobat nem engedi, hogy lehet kimásolni belőle szöveget vagy konvertálni? -
#445 Na lejött az edonkeyról a RAR fájl, hogy az sejthető volt FAKE, csak azt nem értem hogy mi jó szórakozás bizonyos embereknek abban hogy becsomagolják egy játék 2 cdjét és elnevezik egy másik játéknak....... -
#444 Itt és itt vannak infok a töréssel kapcsolatban elvileg, csak én rohadtul nem tudok németül. Aki tud az megoszthatná velünk mi szépen irnak ott róla :) -
Thanatos #443 jah, miniimaget meg mi is meg tudnánk oldani, egy sima iso elvielg elég lenne nem kell semmi cloneozás vagy hasonlo
és nekünk is szigoruan kiprobálásra kéne, én legalábbis ha modom lenne kiprobálgatni valszinű megvenném (sh2 is emgvan igaz azt kb 2k-ért vettem ugy msáfél éve :D) -
#442 Éés nincs kedvetek feltolni nekünk belőle egy .iso-t? Tárhelyet adnék én, ti meg kapnátok sok -t -
kiskorúbézoltán #441 Igen , illy' aljas cselekedetre vett rá mohó birtoklási vágyam ... -
kiskorúbézoltán #440 Aki még kínlódna a bill kiosztás rejtelmeivel látogassanak el ide , egy jótét lélek kiírogatta . -
#439 Te is megvetted? -
kiskorúbézoltán #438 Nah megcsináltam a gyakoró küldiket , mit mondjak , vagy én vagyok nagyon béna (esetleg elkényelmesdtem a DW()-ben) vagy egy kicsit (???) összetettebb a dolog mint ahogy először gondoltam . Mindegyiknek többször neki kellett ugranom , kivéve az utólsót a konvoly támadást , az az egy sikerült elsőre . Bár a romboló lekapta a tornyom meg a periszkópot (pont fölöttem állt a marhája mikor felemelkedtem ) egy szerencsés lövéssel elkaptam őt is . A rombolók - legalábbis ahogy eddig tapasztaltam - már nem olyan lerázhatatlanok mint amilyenek a SHII-ben voltak és időnként ők is mellé lőnek már () .
Aki vásárláson elmélkedik annak azt tudom mondani , hogy SZERINTEM(!!!) megéri az árát , de aki könnyed vizikvékre vágyik az inkább "alternatív" megoldás után nézzen mert szvsz csalódni fog .
Nagy gratula a román fiúknak ! -
#437 Látom Crossy te megvetted, és a képek alapján úgy látom, hogy nagyon meg is érte :) Baromira tetszenek nekem legalábbis.
Az eMule-os változattal akkor mi a helyzet, kamu? -
crossy104 #436 Érdekességként mennyire jó a progi.Csendes módban elmentem kettő romboló mellett, de később felemeltem a periszkópot hogy nézelődjek, és jót röhögtem, hogy ez könnyen ment.Viszont a periszkópot észrevette egy felderitőgép, ami meg is jelent nálam a bal alsó sarokban/kép a képben szerű/Gondolom jelentette a helyzetemet, mert pillanatok alatt teljes sebességgel felém indultak.A befejezés sejthető. -
crossy104 #435 Nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok. -
crossy104 #434 Nem tudom.Sima küldetésekkel szenvedek, de csak kisérletezek.Általában simán kinyir egy romboló.Ha nem csinálsz semmit az elsőtiszt tanácsot ad három választási lehetőséggel.Bonyolult nagyon.A főbb embereidnek külön is több utasitást adhatsz, hogy mire figyeljen, de a legénységet különböző helyzeteknek megfelelően kell beosztani szoliba.Jó mi??? Pl. ha felszinen vagy több pozició is van.Sima járőr,légvédelemre berendeszkedő, fedélzeti ágyúval támadó,stb.Mindegyiknél máshol vannak az emberek.Ha simán csak nézelődsz, egy repülő simán leszed, mert nem küldtél matrózt légvédelmi ágyúhoz.De ez csak a jéghegy csúcsa,nem egyszerű meló.Annyi mindenre kell figyelni, hogy káosz van.Sok-sok gyakorlás kell. -
Thanatos #433 amugy ebből a renown-ból csak a legénységet kell "megvenni" ? jah és késöbb lehet új legénységet venni? fejlődik a legénység? sorry a sok krédésért de ha már nem tom kiprobálni a nyálam hagy csorgassam a részleteken :) -
Thanatos #432 biztos vagyok benne de én látaltanba nem veszek semmit..., software-t meg főleg nem... , ez van... :/
és a 10k mégis csak 10 k , 10szer meggondolom mit vezsek belőle... -
crossy104 #431 Hidd el! Tényleg megéri megvenni!!!!! -
Thanatos #430
tényleg kéne már valami warez verzio... vagy legalább egy demo és ha télleg jó mennék emgvenni énis... -
crossy104 #429 Na Ő az! És itt kell felfogadni ill.kiválasztani a legénységet. -
crossy104 #428 Állitólag ha az elején béna embereket fogadsz fel, nem mindig hajtják végre az utasitásodat, bénáznak,stb.Szóval tényleg szimulátort hoztak össze. -
#427 jólvan jólvan nem vagyok egy nagy sub expert, annyit tudok hogy a nagyon koraiaknak nem volt ágyúja még az egészen későieknek, meg a formáról is felismerem, de max. annyira hogy kb. meg tudjam mondani mikori, tipust semmiképpen sem -
Thanatos #426 nekedis hasonlo jokat :) -
#425 az a jó -
#424 Nagyon lassan jön még csak 40% nál jár.......szal egész éjjel meg holnap is menni fog és úgy talán lent lesz estére, de ha imádkoztok :) akkor az talán kicsit felnyomja a speedet, amint lentvan tájékoztatlak titeket, mostpedig alszok...........aludjatok jól és álmodjatok subokkal :) -
crossy104 #423 Csak egy hibát láttam, a távcsövet.Még nem tudtam feltenni a javitást időhiány miatt. -
crossy104 #422 Bonyolult eléggé, de igy élethű. -
crossy104 #421 Ezt adja a karrier kezdetén, azt hiszem IIc.osztályú.Állitólag csak a part menti járőrőzésre alkalmas.Egyébként nem egyszerű elkezdeni, mert fel kell fogadnod tiszteket,altiszteket,matrózokat.Mindegyiknek más a személyisége/ morál,stb./ Meg egy csomó dolog van még.Csak utána indulhatsz el.