11357
  • Zsolo007
    Azt jeléenti hogy nem tudta megkérdezni a szervert hogy mennyire van leterhelve és amíg ez be nem következik te nem csatlakozhtasz
  • Zsolo007
    Tévedsz kicsit kutattam minden létező oldal az alcoholclonet jelöli meg mint egyetlen értelmes progit amivel miniimage-et lehet csinálni......
  • crossy104
    A UBI servernél ezt irja! Lefordithatná valaki.
    You cannot join to this server until the ping becomes available.This server might be behind a firewall or a NAT server.
  • Thanatos
    mini iamge kell nem alcohole clone..., alcohole clone soha nem is fog ezzel a védelemel menni..., de egy darabig tuti nem
  • Zsolo007
    Mert a jelenlegi még nem ismeri azt a védelmet amit a gém hazsnál..... :(
  • Zsolo007
    Azért nem ilyen egyszerű elárulom hogy próbáltam........amíg ki nem adnak újabb alcoholclonet addig nem nagyon fogják feltörni.....
  • crossy104
    Van kb. öt.Vagy kódot kér, vagy hibát/server error/ ir.Gondolom még nagyon gyerekcipőben van a dolog.
  • Thanatos
    a servereket gondolom lekodolták hogy idegen nem menyen be..., keress oylat amin nincs kod
  • crossy104
    akinek megvan a játék segithetne.
  • crossy104
    Nemtom milyen a multi, beregisztráltam, a játék /multi inditásakor/ kér nevet, jelszót, amit elfogad.Ha rámegyek egy szerverre/ csak kb 5 van/ akkor ismét jelszót kér amit cseszik elfogadni.Nem értem!!!!!
  • Lacc
    Ha valaki, aki megvette, hajlandó lenne csinálni belőle egy iso-t és feltöltené egy tárhelyre, amit én adnék (és amiről természetesen megosztanám a többiekkel), a sok köszönet mellé kapna még egy ftp accot is egy egész kellemes kis ftp-re :)
  • VO101 tvr
    Az UltraISO program segítségével elvileg gyártható MiniImage fájl. A Starforce Nightmare-el pedig letilthatók a cd-meghajtók. És már megy is a game warezba. Már csak le kéne tölteni valahonnan... Valaki feltörhetné már...
    Ha fedig lenne ftp tárhely, ahonnan pl ötszázért le lehetne tölteni, még annak is megérné, aki megvette és odaadta...
  • Thanatos
    egyáltalán milyen rendszerű benne a multi?
  • crossy104
    Magyar szerver jó hangzik!!!!
  • Thanatos
    jah, szal ezé van hogy én inkább nem veszek zsákbamacskát...., ha legalább egy demo lenne..., de azt is basznak kaidni :(
  • Lupis
    az a másik véglet :P
  • Thanatos
    pontosan..., meg olyat is amit mindenki leszarozott és napkig elvoltam vele...
    és ha még 2k körül lenne mint anno sh2 amikor megvetem ugy még belefér zsákbamacska esetleg de 10k-nál már nem annyira...
  • Lupis
    jah thanatosnak igaza van sokszor láttam olyan gamét amire azt mondták hű de jó és 5 percig se bírtam vele elleni.
  • Thanatos
    szeritned lehet ellenben én látatlanban akkor se fogok semmire kiadni 10k-t személy szerint, ez van... :/
  • kiskorúbézoltán #481

Nekem legalább 4-5X ennyi időbe telt megcsinálni a tutorialt ...
  • sipi78
    na nagyon király a játék szerintem
    edig minden tutoriált excelentre nyomtam nagyon jó
    és tök szép tényleg nem olyan mint a képeken de szeb pozitiv csalodás volt és megéri az árát kikéne probálni a multi részét magyar szervert kéne csinálni
  • crossy104
    Pill.küldöm.
  • crossy104
    Dobsz egy hátast, ha meglátod milyen.Teljesen más, mint a képeken.Sokkal szebb!
  • Zsolo007
    Telefon??? ühüm, nincs messengered? az egy picit olcsóbb
  • crossy104
    Zsolo priviben küldök egy számot, hivj fel!!!!!
  • sipi78
    megjöt most telepitem alig várom már hogy játszak vele
  • Zsolo007
    Az az igazság hogy szeintem abszolút lényegtelen hogy milyen a szárazföld hiszen a tenger közepén fogsz hajókra vadászni :)
  • Papirzacsi
    Sziasztok!

Mindenhol ilyen lapos a szárazföld ,vagy azért vannak kicsit dombosabb partok is?. Eléggé elszomorító lenne, ha Dover is ilyen lapos lenne.
    Nekem még nem tudom mennyi idő, mire meglesz. Elvileg este hatig meg kell érkeznie.
  • Zsolo007
    Sikerült egy két dolgot lefordítanom hogy hogyan kell kikerülni a starforce-ot. MOst már csak egy önként jelentkező kéne akinek megvan :)
  • Zsolo007
    A gond az hogy nálam nem az a probléma hogy nem tudom eldönteni hogy megéri e rákölteni 10K-t hanem az hogy MÉG 10K-M SINCS!!!!!
  • Lacc
    Wow ez jól néz ki.
  • Lupis
    szuperül néz ki ez a szállító de szívesen az óceán fenekére küldeném a sok amcsi tankkal együtt
  • crossy104
  • crossy104
    Köszi!!!!
  • crossy104
  • kiskorúbézoltán #465
    Megoldották , (bár ez csak ideiglenes megoldás) ctrl+p és pár másodperc múlva eltűnik a fehér köd .
  • crossy104
    A távcső problémát nem oldották meg vele.De ezen kivül más hibával nem találkoztam.
  • crossy104
    Még mindig nem játszottam fél óránál többet vele.Egyébként feltettem a javitást, de semmi változást nem láttam./bár amennyit játszottam nem meglepő/.
  • crossy104
    Tökéletesen igazatok van, 10K azért eléggé sok.DE ha van játék amiért megéri ennyi pénzt kiadni akkor ez az.
  • Lupis
    Attól függ ki mennyit engedhet meg magán pl nekem a gépem el se éri a minimum konfigot szóval elöbb a gép és csak azután jöhetne a game.