11357
-
crossy104 #580 Egyébként köszönöm.Próbálkozom.Te hol kezdet a kampányt?Ill.Mikor? -
#579 :) -
#578 Namost úgynéz ki hogy találtam egy megoldást a felbontásra, többen is állították a hivatalos fórumon hogy egy bizonyos *.ini fájl átírásával lehet felbontástváltani. Valakinek meg kéne ezt a dolgot néznie, gondolom a főkönyvtárban van gondolom sh3.ini de nem biztos csak tippelek, szal aki egy kicsit is ért az ilyesmihez legyen kedves megnézni hogy megerősíthesse vagy cáfolja..... -
crossy104 #577 Miért fáradtak????Csak egy hete vannak szolgálatban alvás nélkül. -
#576 Gőzöm sincs igazából micsoda az. Csak elképzelésem. a "túl jól" szerkesztett kézikönyvből se derült ki. De sztem vmi fáradtsággal kapcsolatos dolog lehet, mert azok az emberek tök használhatatlanná váltak a motortérben, meg mindenhol. Elküldtem őket a quatersbe, és kis idő múlva eltünt a felkiáltójel. -
crossy104 #575 Ráklikkeltem az egyik emberre, de gőzöm sincs mi a piros felkiálltójel.Hiába küldöm bárhová.Segitene valaki? -
crossy104 #574 Egy kérdésem lenne. Mi a bánatért tesz néhány emberkéhez felkiálltó jelet? -
davos80 #573 Kösz az infókat mindenkinek. -
#572 És mivel DVDn árusítják egyelőre törhetetlen de #567-esben láthatod hogy már nem sokáig :) -
#571 StarForce 3.4-es a legújabb -
davos80 #570 Rövid és tömör...
Milyen védelem van rajta? -
#569 18-án jelent meg nálunk, 9990 FT -
#568 Igen. Nem. -
#567 Tévedtem 22-től lehet az SH3 leszedni, szal még az is lehet hogy a hónap vége előtt lesz warez! -
davos80 #566 Rég nem voltam itt, nemtok visszaolvasni : Meg lehet venni a játékot már? Van tört? -
#565 nem várhatómszerintem semmilyen törés amíg észak amerikában be nem indul a D2D, ha azon letöltik, akkor már biztosan fel tudják törni. Ez valamikor 25.-e környékén várható tudtommal. Szal szerintem olyan április elején már biztos kikerül warezban -
#564 hehe, nos fogalmam sincs. Csak a gramofon tesztelése céljából betöltöttem az egyik single küldit,és ha már ott voltam, gondoltam megszabadítom a szövetségeseket egy anyahajótól.És az lett a vége, hogy jól megbombáztak. :-) -
crossy104 #563 Milyen tipusú hajóval merülsz? -
crossy104 #562 Kösz! -
#561 Én a Silent Hunter II-ről beszéltem és nem a háromról mert azt kérdezték:) -
#560 Ilyen nyomot hagy maga után egy anyahajó, miután úgy süllyedt el mint egy kő. :-)
Így meg én, mikor ne msikerül elemnekülni a rombolók elöl
-
crossy104 #559 -
crossy104 #558 Milyen PATHCEKRŐL beszélsz???? Úgy tudom, hogy csak egy van.Segitenél?Én még mindig nem kezdtem el a játékot, csak gyakorolgatok. -
crossy104 #557 Nem én csináltam, de valaki kérdezte milyen a sérülés modell.Itt pl. látszik, hogy minden repked ami a hajókon van.Ill. a torpedó becsapódás helyét megfeketedett folt jelzi. -
#556 Nagyon kira kép, gratu -
#555 thx, majd megpróbálom. túlképp illyet csináltam eddig is, folyton fordulóztam, meg változtattam a mélységemet. NA é persze visszalőttem, ha volt torpedő, és tuti voltam a találatban.
NA itt hajókat még nem láttam ütközni. Sőt, inkább udvariasak. Volt olyan, hogy 4 romboló kanyargott össze visza, és köztük akart elmenni egy sérült csatahajó. Megállt mind a négy a csatahajó mellett, és megvárták míg elmegy, majd miután elment elindultak engem keresni. SZóval azért az is kicsit... Hm... nem mondom ki. :-)
A tegnap belinkelt képemen, ahol a hajó fekszik a fenéken, annál az esetnél is volt egy olyan pl, hogy üldözött a romboló, és én ezért mentem oda a hajóhoz, mert tudtam oda nem tud jönni. Erre megállt a roncs mellett, és várt. Amikor meg eltünt a roncs a fenékről, mert sajna eltünt, akkor meg elindult. :-O Szal fura. -
#554 Nos ez sok mindentől függ. A korai szakaszban még könnyű őket lerázni (értsd kb 41 közepéig) mert addig még nincs kifejlesztve olyan fejletségű szonár rendszer amivel igazán be tudnak mérni. Tehát mundjuk úgy lassú menetben folyamatosan 3 csomóval haladva ki tudod cselezni az ellent. Gyakran válts azonban irányt mert ha folyamatosan egy vonalban haladsz sokkal könnyebben elkapnak. A későbbi korszakban már nem ilyen könnyű a helyzet. Mondjuk alapszabály, hogy konvojt csak és kizárólag sötétben támadj, mert nappal nincs az a kapitány aki felszinen elkap egy konvojt. Nekem a régebbi SH játékoknál többé- kevésbe bevállt az a taktika amit leírtam. Ehhez talán még annyit tennék hozzá, hogy ha nyílt óceánon vagy ahol megfelelően mély a tenger akkor próbálj meg mindíg a lehető legmélyebbre merűlni. Ez mondjuk egy VII-es tipusú hajónál a 200 métert is elérheti, bár azt sokáig nem bírod, de egy 180-at simán. Ja és még valami a víz alatt full gázzal csak nagyon ritkán menj ha épp a rombolók miatt menekülni kényszerűlsz. Ebben az esetben még egy süket is meghall téged és olyan könnyen bemérnek, hogy biztos lehetsz abban, hogy elkapnak. -
#553 Nálam olyan történt, hogy álltam lesben periszkópmélységben vaksötétben álló motorral és a horizonton lestem egy konvojt erre hallom, hogy jön felém egy sajt tengeralattjáró a felszínen.. a Barom legázolt... -
Lupis #552 nálam néha megtörtént hogy az angol konvoj tagjai összeütköztek:D ilyenkor a nyomi rombolók alig mentek pár csomóval. -
#551 Patchek után rendszeresen úgy vette ezt a manővert, hogy átment rajtam a romboló és én voltam a vesztes.... -
Lupis #550 Képesvoltál elsűlyeszteni ezt a szépséget ? :D -
Lupis #549 menj neki teljes gázzal és merülj fel onnan szétlehet lőni ágyúval már ha van amíg ő nem tud visszalőni 2ben párszor ez a megoldás is jó volt főleg miután kifogyott a torpedó -
crossy104 #548 -
#547 JA hogyha nem vett észre (ugye nem fordult rád és nem pingel) akkor alacsony gázzal mélyen ellépni amilyen messze csak tudsz és 1-2 óra múlva ellépni... Közben a szonárral folyamatosan figyelni hátra... vagy Körbe körbe (időm nagyrészét a 2-ben mindig a szonár és térkép szobában töltöttem) -
crossy104 #546 Láttam olyan képet, hogy a parancsnoki hidon folyik be a viz. -
#545 Hát ha alacsony vízben kap el akkor amilyen gyorsan csak tudsz húzz el előle. AMikor hallod, hogy pingel azonnal kezdj el irányt váltogatni Soha ne menj egy irányba hanem cikkcakkba és ha mély vízbe vagy (nyílt óceán) akkor 50 láb mélység és 1/3-ados előrehaladás dízellel valamint imádkozz... Alacsony vízben én periszkóp mélység és 30 láb között mozogtam a IIc-vel anno.. másra úgysem jó HA meg már megvan a VI-os vagy VII (ugyebár van hátrafelé is egy torpedó akkor) addig cselezni amíg be nem áll mögéd csalizni csalizni és mikor elég közel van elengedni hátrafelé a törpedót és imdákozni, hogy felrobbanjon becsapódáskor:D -
#544 Sérülésmodel?Hm... Szinte sehogy sztem. Legalábbis többet elvártam.
Pl a torpedó becsapódása után semmi lékesedést nem látni a hajón.
Tegnap elsüllyesztettem pár hajót a single missönökben, meg a gyakorló küldikben, és állíthatom, az összes süllyedés fajtát láttam már. Nincs túl sok. :-( És pl az első képen látható hajó kis idő után eltűnt a fenékről, és ez nam nagyon tetszik.:-(
A saját hajónál már jobb a helyzet. Ott pl látszik az olajfolyás, meg hasonlók. De igazából nem látni, vagy még én nem vettem észre a sérülések külső jegyeit. Elsüllyedni meg még nem süllyedtem el sokszor :-), bár jobban tetszene, ha a léket kapott hajómat látnám a mélybe merülni, majd összeroppanni, nem csak egy felugró ablakot látni, hogy mindenki meghalt.
De ezek ellenére nagyon jó kis gém! Bár a gyak küldikhez képest a rombolók nagyon keménynek tűnnek, nem akarnak eltakarodni. Tényleg, az öreg szájlent hánterekestől kérdem, hogy van vmi jó taktika a lerázásukra? -
Lupis #543 Szuperek ezek a képek , mennyire van jól megcsinálva a sérülés modell? -
crossy104 #542 Jó kis szimulátor.Nagyon megcsinálták.Átcsoportositottam az embereket a topedótérbe, hogy gyorsabban töltség be a torpedókat, de a hajó nem indult el, mert nem maradt gépész a villanymotoroknál. -
crossy104 #541 Ezért is csodálkozom miért tart sokáig elmenni valahová.Lehet hogy sok hajó van a környéken, és visszadobja egyszeresbe úgy mint az SH2-nél.