11357
-
zoltang #620 Kössz! Ez nagyon jó hír. Amúgy van benne direct ip-s játszási lehetőség? Magyarországon indul hasonló szerver mint pl.: GTR-ben, ahol lehetne közösen farkasfalkaként Churchilt szomorítani. -
Thanatos #619 ennél mazoistább móccert nemt aláltál? :) akkor már inkább a külső progi ami maitt egy shotért nem kell álandoan kilépegetni (vagy alt-tabolni ha egyátalán birja agame...) -
#618 Szia!
Nos tudod én is paráztam ,milyen lesz a progi. Ki akartam próbálni warezban, és ha úgy megtetszik , akkor megvettem volna. Amikor olvastam itt hogy ilyen olyan védelem van rajta, meg stb, akkor kicsit elszomorodtam, de nagyon hajózós hangulatom volt, anynira, hogy még a másik gém amit vártam ,a BIA se tudott feldobni. Játszottam vele vagy 15 percet eddig. Szóval kockáztattam, és megvettem. Én egyáltalán nem csalódtam benne . Nagyon cool. PErsze izlések és pofonok. Hibái azért vanna. Nála ma fényforrások nem üzemelnek vmi jól. Pl a nap csak angyon ritkán olyna, mint az előzetes sotokon.
Be lehet állítani a németet. Nagyot dob a feelingen. És bár nem tudok németül, már hallásból tudom mit gagyognak a tisztek, mikor beszélnek. :-) Az ATIról ne mtudok nyilatkozni. -
kiskorúbézoltán #617 Akár full németen is mehet (hang+felirat is) , ATI-val nincs probléma . -
#616 Print screen, aztán előhozol egy sima Paintet, majd insert, és lőn csoda ... -
zoltang #615 Szaisztok! Ahoi!
Megrendeltem a progit., holnap már meg is lesz. Remélem tényleg olyan jó, mint ahogy átjön tőletek a képekből, leírásokból és megéri a 9900 Ft.-ot. A programban be lehet állítani a német nyelvet? Én németül játszanék szívesen, mivel az angolul nem tudok. Az ATI kártyákkal van a prg.-nek valami baja, vagy azon minden jól megy? -
kiskorúbézoltán #614 Egy másik oldal SH3 fórumáról :
"Nekem tetszett a game!
Végigvittem a németek oldalán! "
-
Lupis #613 Bárcsak én is az lennék:D -
#612 nem tudom mi az a Dnsgit. :-) Snagitet akartam írni. De már fáradt vagyok a sok bevetéstől. :-) -
#611 Én a Dnsgitet használom, de tökéletesen jó a fraps is. De mondjuk a Snagitnek sok sok féle beállítása van.
Fú, most fejeztem be a 4 küldit egy VII-B-vel. Kicsit megugrott az süllyesztett hajók száma. :-) Só volt a kargókat a fedélzeti ágyuval a mélybe küldeni. Aztán kicsit viharos lett az idő, és napokon át az is maradt. Mondjuk azért megtehették volna, hogy az időjárás helytől is függjön, mert elég szar, hogy skóciában ugyan úgy vihar van, mint dovernél, és mint otthon németben. :-( Így a vadászat nagyrésze 300 méteres látás mellett zajlott. Jó volt a hidrofonnal keresgélni ,és befogni a hajókat, amiket aztén csak 300m-nél láttam meg. :-)
Ennek hazafelé meg is lett a hátránya. Az angolok megharagudtak, és 3 rombolót küldtek, amit csak akkor vettünk észre, mikor az első lövedék becsapűdott a hajó orrába. De megusztuk ezt is.
Pár új kép a #605-ben linkelt albumban. -
#610 A fraps is tud csinálni képeket neuro. Anélkül, hogy kiírn á kanyi nagy sárga betűkkel az aktuális FPS-t:) -
neuro #609 ettől féltem. milyen program?
kellene készíteni pár képet a gurus cikkhez, de nincs mivel... -
#608 külső progival -
neuro #607 a képeket külső programmal csináltad vagy van benne "screenshot" gomb? -
kiskorúbézoltán #606 '39-ben kezdtem én is ! -
#605 IDE feltettem pár képecskét,amiket én "fotóztam".
Én úgy voltam vele, hogy kezdem az elejéről, legalább nagyobb az esélyem egy hoszabb kampányra. :-) Amúgy a köv küldimet már VII-es hajóval csinálom én is.Már alig várom,hogy holna pújra vízre száljak. De lehet még ma lesz az a holnap. :-) -
kiskorúbézoltán #604 Kiel (7. Flotilla) rögtön kezdésnek VII.B-t ad ami sokkal komolyabb motyó mint II.A . -
crossy104 #603 Igen ott lehet szerintem átállitani a felbontást, fix. 1024-en van. -
crossy104 #602 Nem találtam rejtve sem ini-t ezen kivül. -
#601 A Dokumentumok mappában van egy main.cfg nevű file. Abban vannak a belállítosk elmentve. Többek között a felbontás is.
A gef FX5600-omhoz az 53.03-as driver van fent. Tudom, elég régi, de eddig ez volt a legújabb driver ,ami minden gémmel elfogadhatóan ment. Az újabbak bizonyos progiknál marha lassúak voltak. :-(
Én a legelején kezdtem a háborút, Wilhelmshavenben. Egy II/A-val. De lehet lecserélem egy újabbra, mert mostmár le tudom. :-) Ezzel a II-es hajóval, nem vagyok megelégedve. kevés a torpedó. :-) És így is némelyik bedöglik.Volt olyan, hogy a hajóra kettőt lőttem ki, és a kettőből egy se robbant, pedig nekiment a hajónak. :-(
Most végeztem a hamradik őrjárattal. VOlt egy norvégia, és két anglia meletti bevetés. Örjáratonként átlag másfél hajóval. :-(
Jó lenne még ha lehetne konfigolni a billentyűzetet, mert szar, hogy az ENTER a torpedó indítása. Így néha mellényúlok, és az időgyorsítás helyett lövök egy torpedót, és ez nem jó, főleg ha ilyen kevés van belőle. -
Thanatos #600 second sight is elég nagy volt főleg akkor még 100% uborkaszezon volt..., meg psi ops is..., én iylemsibe már nem bizok de nagyon..., ha egy hét alatt nem törik fel akkor jó esetben fél év ha mákunk van... vagy pedig akkor amikor kijön valami új trükk mini image szerű stilusban... :/ -
#599 Nemismerem ezt a second sightot, de olvastam hogy nem minden starforce-os gémet törnek fel mert ugye elég nehéz, ezéert csak a nagyobbakkal foglalkoznak......szerintem az SH3 meg elég jó játék szal bízzál csak........pozitív felfogás! -
#598 Azthiszem ezt a hibát olvastam már, szerintem ez a 6800 sajátja..... de nem esküdnék meg rá -
#597 Hát ez nem az az biztos, be van kapcsolva neked az hogy lásd a rejtett fájlokat? Lehet hogy rejtve van a nekünk szükséges ini, mert ez tuti nem az! -
kiskorúbézoltán #596 Nem volt még ilyen , a legfrissebb előtti NVidia van a gépen Ti4200-es karival . -
#595 Nekem ati kártyám van és full garfikán megy. Egyszerűen csodaszép:) -
crossy104 #594 Milyen video drivert használsz?Nálad nem adott be hibaüzenetet?Viszont nekem a mentésem mindig megvan.Tényleg kellene még egypár javitás hozzá. -
crossy104 #593 Igazad van.Egy nap egy őrjárat.Hány száz őrjárat lehet?????Szerintem ezzel a játékkal igen sokáig elleszünk! -
Thanatos #592 ne várd mert second sight már janurában kijött elvielg és azóta nincs törés, se warez, elgalábbis normális nincs... 8és ugy tudom a két game ugyan azt a verzioju sf3-at használja... -
kiskorúbézoltán #591 Na végigment az első őrjárat (újra kellett kezdeni mert a tegnapi mentés eltünt ) . Most Skócia Ny-i oldalára küldtek , az eredmény 31.000 t plusz két repcsi . Időgyorsítás ide vagy oda egy nap egy őrjárat , legalábbis nekem ! -
crossy104 #590 Csak ez van németül ill. angolul./ ini /
Detection tool néven fut. -
crossy104 #589 Ezt az ini-t találtam csak.[localization]
interpretersection=Details
interpretersectioninfo=Details
systemsection=System information
systemsectioninfo=System information
videosection=Video capabilities
videosectioninfo=Video capabilities
minspecsection=Minimum Specifications
minspecsectioninfo=Minimum Specifications
suggestedconfigsection=Suggested Configuration
suggestedconfigsectioninfo=Suggested Configuration
minimumrequirementsection=Minimum Requirement
minimumrequirementsectioninfo=Minimum Requirement
requirementsection=Requirements
recommendedrequirementsection=Recommended Requirement
recommendedrequirementsectioninfo=Recommended Requirement
Minimum=Minimum
Recommended=Recommended
MHz=MHz
MB=MB
requirementsectioninfo=Requirements
nodesc=
operatingsystem=Operating System
cpumodelname=Processor
nbcpu=Number of CPUs
frequency=CPU Frequency (Mhz)
memory=Main Memory (MB)
location=Location
uilanguage=Language used in menus and dialogs
nonunicodelanguage=Language for non-Unicode programs
defaultinput=Default input language
defaultlayout=Keyboard Layout
kbdtype=Keyboard Type
kbd_other=Other
kbd_qwerty=QWERTY
kbd_azerty=AZERTY
dxinstalled=DirectX 9.0c Installed
descdxinstalled=DirectX 9.0c must be installed
dxversion=DirectX Version
videomemory=Video Memory (MB)
videocard=Video Card
videomode=Video Mode
descos=Windows 2000 or better
minfreq=CPU Frequency (1000 Mhz or higher)
minram=128 MB system memory or higher
soundcard=Sound Card
minsoundcard=DIRECTSOUND 9.0 compatible sound card
minvideomemory=64 MB video memory or higher
fullduplexsoundcard=Full duplex sound card detected
nofullduplexsoundcard=NO full duplex sound card detected
mindxver=Required DirectX 9.0c or higher
suggestedresolution=Suggested screen resolution
suggestedgraphicsquality=Suggested graphics quality
high=High
medium=Medium
low=Low
yes=Yes
no=No
ps11present=PS 1.1
descps11=Pixel Shader 1.1 Capability
build%d=(Build %d)
-
crossy104 #588 Azt sem tudom, hogyan lehet RIG FOR RED-et parancsba adni.Hogyan lehet?? -
crossy104 #587 Lehet, nem tetszett neki 1024-es időgyorsitás sokáig.Akinek megvan, milyen nv. drivert használ? -
crossy104 #586 Százszor jobb!Egyébként meglepő dolog történt!! Gondolt egyet a game, és leállt..Kiirta, hogy SH3 hibát észlelt, ezért leállt.Érdekes.Másnál is volt ilyen??? -
#585 jók a képek!
egyébként a hangok mások mint a sh2ben?
pl rig for red, meg ezek -
crossy104 #584 Túl szimulátoros az egész.Minden kis apróságra figyelni kell.DE IGY TÖKÉLETES!!!! -
crossy104 #583 Nincs sok választásom.Papirzacsinak igaza van Nem csinálnak semmit, még nem pihentek.Ekkora luxust!!!Pihenni mikor jön az ellen...... -
#582 A kis szadó -
crossy104 #581 Majd alszanak ha vége a háborúnak