11357
-
Thanatos #660 elfogultság rulz de igy van :P
amugy szvsz a szimes játékosközösség tényleg nem az a stilusu mint a konzolos ahola 12éves kiscsáko veri az anya fejét hogy kell neki amanhunt de azonal mert bene volt mán a hiradoban is... -
#659 Ez tuti így van , jó példa amúgy a konzolos játékok gyengeségére, hogy a PCs átiratok mindíg jól megbuknak :), bár lehet hogy az inkább betudható annak hogy eredetileg konzolra lett írva, fene se tudja -
Thanatos #658 ezé mondom hogy ők igénytelenek :P és ott tényleg ugy megy hogy jó reklám + szép doboz és tuti befuto a game első pár héten... de szimulátoros célközönségnél szeirntem ez nem enyire igy van... -
kiskorúbézoltán #657 Szvsz az árkád játékoknál is kell minőség ahhoz , hogy sikeres legyen . A konzolos játékok között is biztosan van sok szinvonalas alkotás de szerintem ott sem a hardver sem a megfelelő célközönség sincs meg egy szimulátor elkészítéséhez .
Kontrolerrel (vagy mi a neve) szimulátorozni ... brrrrrr ... csak mazóknak ! -
#656 :DD -
#655 ehhh...nem sok player ismerősöm van :S
Aki meg van,nem ezt a stílust csípi :S -
Thanatos #654 semenyire ebben igazad van, ezért is se izgat hogy megvegyem eredetibe...
de abban nem feltétlen van igazad azért mert nyugaton jobban megedhetik maguknak attol még ott se feltétlen vesznek meg midnent ész nélkül... ez emg pont nem az a stilus amit találomra vesznek emg mint pl az arcade gamekat..., az iylen gamek rajongoi ált minőséget várnak ... (ezért sincs konzolra szimulátor nagyon :P) -
neuro #653 köszi srácok. akkor jól tippeltem :) -
kiskorúbézoltán #652 Úgy van , de a váltásnál figyelj arra , hogy ne olyat küldj a helyére aki öt percet pihent csak mert pillanatokon belül ő is kirakja a felkiáltójelet . Én ezt úgy oldottam meg , hogy - az idő 99%-át kitevő eseménytelen járőrözésnél teljesen feltöltöttem a pihenőhelyiségeket és onnan mozgattam sorban az embereket a különböző posztokra . -
#651 pontosan, vissza kell őket rakni egy kis időre a crew quartersba :) -
neuro #650 Egy kérdés, nem találtam sehol a manuálban: a legénység képernyőn az emberek mellett lévő piros felkiáltójel mit jelent? Kezdenek fáradni? -
kiskorúbézoltán #649 Szerinted az ubi-t mennyire érdekli Magyarország ? Vagy úgy általában a keleti régió ? Nem hiszem , hogy a SH3 túl sikeres lesz nálunk , mint ahogy a szimulátorok nam szoktak azok lenni , szvsz jó ha százat eladnak belőle idehaza . Nyugaton meg mi az a 50 dolcsi a fizetésekhez képest , egy jó reklám meg egy csinos doboz és akit egy kicsit érdekel különösebb elmélkedés nélkül bedobja a kosarába ... -
crossy104 #648 Ha a toronyba kirendelsz egy tisztet, akkor a bal alsó részen a tiszteknél megjelenik.A képére klikkelve pl. embereket rendelhetsz mindenhová.Távcsövesek, ágyúst, stb.És vissza is rendelheted.Itt is utasithatód őket hová lőjenek pl. az ágyúval./más hajók részeit lehet választani/ -
Thanatos #647 hát jah és ezzel pl rólam kapásbol lekéstek mert én ltáatlanba nem fogom megvenni..., ismerősnek meg nincs meg egynek se :) -
kiskorúbézoltán #646 Kölcsön kéred valamelyik ismerősödtől akinek megvan . -
kiskorúbézoltán #645 Bezony , erről a demós dologról kezdenek leszokni a kiadók ... Nem igazán értem miért félnek , hogy nem fogy annyi ha kipróbálják az emberek ? Nem hiszem , hogy annyira sokba kerülne nekik . -
zoltang #644 Demot nem terveznek (egy német oldalon olvastam), ezért rendeltem meg ma. -
#643 Dehogy,...én is meg szeretném venni,de elötte kell a próba...
Legalább demó lenne :S -
kiskorúbézoltán #642 Tiszta szégyen , mi ? -
neuro #641 nekem press review verzióm van - és erre sajna nem megy fel a patch :( -
#640 Mindenki eredetivel tolja? -
Lupis #639 Nekem is ilyen matrózok kellenek:D -
#638 Automatikusan kimennek a toronyba, ha felmerüly, és automatikusan vissza is iszkolnak onnan. Bár még az 1.0-nál nálam volt olyan, hogy kiadtam a parancsot a merülésre, de nem ment vissza senki. 12 méter mélyen ott állt mindenki a toronyban, és a távcsővel kémlelet a tájat. :) De pl a zágyúhoz, és a légvédelmi cucchoz neked kell embert rendelni. Pontosabban elég csak az #574-ben lévő képen látható flak, vagy deckcasting feliratra kétszer ráklikkelni, és automatkusan kerül oda ember. -
neuro #637 Fejőstehén nincs, ezt ha jól emlékszem a simhq-n olvastam, de talán a mission pack-ben lesz.
A Scapa Flow küldetést próbálgattam tegnap este és ma délután: hihetetlen izgalmas volt besurranni a kikötőbe, meglékelni a brit csatahajót majd menekülni a rombolók elől. Kár, hogy nem éltem túl. A végén megtaláltak és kaptam pár vizibombát a nyakamba. -
zoltang #636 A képeken látni, hogy a toronyban több figyelő ember áll. Az embereket egyenként kell kirendelni a helyükre felmerülés után, vagy ez automatikus? Fejőstehenekkel is lehet találkozni a játékban, egy hosszabb küldetés alatt?
Aki tud németül itt talál infókat,történeteket:http://www.u-boot-greywolf.de/
-
crossy104 #635 Az AI.butál.Kisérte a konvojt kettő romboló, periszkópmélységből néztem.Egyszer az egyik eltünt.Nem is foglalkoztam vele.Kár volt.Csinált egy hatalmas kört, mögém került.Persze nem figyeltem a hátam mögé.Végeredmény #634. -
crossy104 #634 Brutális, mikor a zárlat miatt össze-vissza villognak a lámpák, és lehet látni, hogy tör be a viz!!!!! A hangok annyira jók, hogy döbbenet! -
neuro #633 das deutsche u-boot torpediert! hehehehehe -
#632 Ehhh...annyi az új komment,hogy azt hittem kijött warezba ^.^ -
zoltang #631 Meg lehetne oldani, de a Das Boot-on ritkán beszéltek magyarul. -
sipi78 #630 na a zenéket meghalgatam elég jok
de mi lenne ha mondjuk a magyar változatot tennénk be
mert csakk le kel szedni a hangokat a magyar változatból már mint a filmröl -
zoltang #629 Itt vannak új hangok: DBsoundsV.1.zip
Ha jól hallom a Das Boot című filmből.
Korabeli zenék: sh3_gramophone1.zip
http://www.subsim.com/ -
#628 Szerintem szavazás + bárki leállíthatja, ha szüksége van rá. De legalább a kihajózásra használható lenne. -
VO101 tvr #627 Ezt a multiban idögyorsítás dolgot korábban már én is feszegettem itt a fórumon, de nem reagált senki...
Multiban nem látom a lehetöségét az idögyorsításnak, még akkor sem, ha nincs miatta lag...
Több ok miatt sem:
1. Egy mission-ben résztvevö tengeralattjárók eltérö idöben és mértékben "igényelhetik" a gyorsítást.
2. Ki dönti, döntheti el, hogy mikor mennyi idöre és mekkora gyorsítás menjen a szerveren? Csak a host? Vagy bárki? A legkorrektebb és legkevésbé ártalmas, ha meg kellene szavazni és ha mindenki nyom rá egy yes-t akkor mehet. Ez viszont eléggé lelassítja a játékmenetet... Ha valakit üldöz egy romboló, nem fog idögyorsítani és addig a többiek hajókáznak... -
zoltang #626 Ezen az oldalon Silent Hunter III Modzone talán majd lehet találni érdekes modokat a programhoz, ha beindul majd az ipar. -
#625 Az igazság az, hogy mi SH2-vel próbáltunk 4-en játszani konvojok ellen, de a gond az hogy nem lehettt az időgyorsítást rendesen megoldani meg lagzott miatta. Ha nem használtunk időgyorsítást akkor meg napokig tart egy menet... Into the middle actin meg már a játék típusából adódan sem egészséges (nem beszélve a tengeralattjárókról:D) Mondjuk nem lenne Bibi ha kiadnának hozzá egy destroyer Command 2-t:) ÉS akkor mehetne úgy mint anno az SH2+Dest Command:) -
#624 A kedvedért most benéztem a multi részbe. Eddig ugyanis nem tetem meg. Nos nem tudom hogy meg merre, de csak lan game, meg play on ubi.com menüpontok vannak. :-( Szóval a válaszom asszem nem. -
zoltang #623 Jó lenne egy farkasfalka vs. konvoj+romboló+stb. csata. -
zoltang #622 Bocs ez kérdés akart lenni. -
#621 Ez most kijelentés volt? Tényleg indul ilyen szerver?