11357
  • Thanatos
  • VO101 tvr
    Én megmondtam... #507
    Még igazam lehet...
  • Lacc
    Na végre sikerült feltörniük.
  • Doma #697
    Ehh már fél órája hajtom mindenféle ftpkeresővel de eddig semmi :(
    Talán reggelre felkerül valahova!
  • Thanatos
  • Thanatos
    jah és én meg remélem hogy tényleg jó lesz, ha igen valszinű megveszem...
  • Bucser
    én úgye vagyok vele, hogy kiprósza aztán előbb utóbb megveszem:)
  • kiskorúbézoltán #693
    Na erről beszéltem ...

Remélem működni fog nektek a tört rendesen ! Tengerre magyar !
  • Thanatos
    ne somolyogj vazze, idő, tér és gmae zavar volt nálam akkor, sh3ra gondolni se mertem :P
  • Thanatos
    nem is nzétem egy ideje nforceot olyan reménytleennek tünt
    köszi az infot
  • Bucser
  • Thanatos
    vááá elnzétem topicot aszitem second sight, igy már más a leányzo fekvése, komolyan mondom magamalá szarok az örömtől, végre!!!!!!!!!!!
  • Thanatos
    ezért szedtem idáig kibaszot torrentről grrrr :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Gombocka
    Na lehet örülni, van tört verzió is mostmár
    nforce
  • Thanatos
    hát mittomén, vénségedre akármi is eszedbe juthat már.... :PPP
    ofpből én meg má megvárom 2. részt :D
  • Bucser
    Úgy ismerszmint aki kipróbálás nélkül vesz játékot:D Ha tetszik majd megveszem de addig biztonsági másolat:) Meg most különben is OPF Goldot akarok venni 5000-ért:)
  • sipi78
    na valaki probált már küldetést szerkezteni mert én igen de nem egyszerü
  • crossy104
    Teljesen egyetértek a megvásárlásod okaival.
  • Thanatos
    ha a dw-re gondoslz ako először warezba szerezd be mert az van abban is, bár tőlem megveheted ltáatlanban is :P
  • Bucser
    hogy lehet hogy egy napon szólnak nekem erről a Gameról TS-en és te is emlegeted ma.. ez isteni jel.. megyek beszerzem...
  • kiskorúbézoltán #680
    Dangerous Waters és Oliver Hazard Perry (rakétás fregatt osztály) .
  • Zsolo007
    DW? OHP?
  • kiskorúbézoltán #678
    Nekem a felszíni hajók jobban bejönnek , ezért is imádom a DW-t ott lehet nyomni OHP-vel , bár nehezebbnek találom itt mint a tengókat . A DC viszont könnyebb volt mint az SHII. .
  • Thanatos
    azóta már rájöttem :P én amugy azzal nem jáccotam mert egyrészt nem találtam boltban másrészt meg én maradok a tengeralattjáróknál, azok valók nekem nem azok a bazi nagy uszo koporsok :P
  • kiskorúbézoltán #676
    Destroyer Command
  • Thanatos
    jah destroyer command, oks :D
  • Thanatos
    dc??
  • kiskorúbézoltán #673
    Jó is volt a SHII. de aztán jött a DC , azután nagyon keveset nyomtam tengóval , remélem megcsinálják a DCII-t !
  • Lupis
    nekem a norvég küldetésnél mindig kiakadt :I és így nem tudtam befejezni azt a pályát
  • Thanatos
    jah bár engem sh2 is lekötött :P
  • Thanatos
    nem bűnös az, ez a normális csak az elkorcsosult magyar társadalom nem igy látja... :P
  • Zsolo007
    Thantos abszolút egyetértek veled.........erre jó példa pl, hogy nekem anno tetszett a silent hunter 2 (megvettem bár csak v.mi 3000 Ft-ért), mégsem volt képes lekötni elég hosszú időre, ezért félek attól hogy esetleg a 3-mal is így járok, így aztán bele nem invesztálnék 10K-t, ha nyomulhatnék vele és bejön akkor asszem a föld alól is összekaparnám azt a 10K-t :)
  • kiskorúbézoltán #668
    Nem is erre akarlak agitálni , csak magyarázkodom bűnös tettem miatt !
  • Thanatos
    :PPP
  • Thanatos
    maximálisan egyetértek de ettől fügettlenül látatlanba akkor se fogok vásárolgatni :P
  • kiskorúbézoltán #665
    Ez igaz , max elalszik az órán egy egy hosszabb járőr után ...
  • Thanatos
    miért msot nem? amugy se halotam volna oylanról hogy tengo szimes ygerek megtorpedózta volna iskoláját vagy repszimes lebombázta volna... :DDDDD
  • Lupis
    konzol? az meg mi? arra még ránézni se szabad ha nem akarsz fejfájást, sokkal gagyibbak a konzolos gamék ,csak ilyen vacak verekedősök meg mászkálós-gyüjtögetősök vannak,stratégiák meg szimulátorok túl bonyolultak a konzolt használóknak. Eddig még egy jó átiratot se láttam PC.
  • kiskorúbézoltán #662
    Egyébként több okom is van az eredeti vásárlására (az elmebeli képességeket most ne feszegessük) :
    - a magam hülye módján azt hiszem , hogy ezzel támogatom a fejlesztőket (tudom , tudom a manit a kiadó nyeli le)
    - semmi kedvem a net-en vadászni letöltőhelyekre , törésekre , tökölni az iso-kkal meg mindenféle tools-szal
    - nem jelenik meg egy évben annyi olyan játék egy évben ami érdekel , hogy túl nagy költség lenne (mondjuk az idei évben jó termés volt már eddig is , és még jön is egy kettő) , a hozzávaló hw már fogósabb kérdés
    - némelyikhez van olyan kézikönyv ami egyértelművé tesz számomra az eredetit (pl DW) bár sajnos ez a szokás már szimeknél is kiveszőben van
    Hirtelen ennyi jutott eszembe , és bocsi mindenkitől az OFF-ért .
  • Zsolo007
    LLLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR