11357
-
Thanatos #700 -
VO101 tvr #699 Én megmondtam... #507
Még igazam lehet... -
#698 Na végre sikerült feltörniük. -
Doma #697 Ehh már fél órája hajtom mindenféle ftpkeresővel de eddig semmi :(
Talán reggelre felkerül valahova! -
Thanatos #696 -
Thanatos #695 jah és én meg remélem hogy tényleg jó lesz, ha igen valszinű megveszem... -
#694 én úgye vagyok vele, hogy kiprósza aztán előbb utóbb megveszem:) -
kiskorúbézoltán #693 Na erről beszéltem ...
Remélem működni fog nektek a tört rendesen ! Tengerre magyar ! -
Thanatos #692 ne somolyogj vazze, idő, tér és gmae zavar volt nálam akkor, sh3ra gondolni se mertem :P -
Thanatos #691 nem is nzétem egy ideje nforceot olyan reménytleennek tünt
köszi az infot -
#690 -
Thanatos #689 vááá elnzétem topicot aszitem second sight, igy már más a leányzo fekvése, komolyan mondom magamalá szarok az örömtől, végre!!!!!!!!!!! -
Thanatos #688 ezért szedtem idáig kibaszot torrentről grrrr :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
Gombocka #687 Na lehet örülni, van tört verzió is mostmár
nforce -
Thanatos #686 hát mittomén, vénségedre akármi is eszedbe juthat már.... :PPP
ofpből én meg má megvárom 2. részt :D -
#685 Úgy ismerszmint aki kipróbálás nélkül vesz játékot:D Ha tetszik majd megveszem de addig biztonsági másolat:) Meg most különben is OPF Goldot akarok venni 5000-ért:) -
sipi78 #684 na valaki probált már küldetést szerkezteni mert én igen de nem egyszerü -
crossy104 #683 Teljesen egyetértek a megvásárlásod okaival. -
Thanatos #682 ha a dw-re gondoslz ako először warezba szerezd be mert az van abban is, bár tőlem megveheted ltáatlanban is :P -
#681 hogy lehet hogy egy napon szólnak nekem erről a Gameról TS-en és te is emlegeted ma.. ez isteni jel.. megyek beszerzem... -
kiskorúbézoltán #680 Dangerous Waters és Oliver Hazard Perry (rakétás fregatt osztály) . -
#679 DW? OHP? -
kiskorúbézoltán #678 Nekem a felszíni hajók jobban bejönnek , ezért is imádom a DW-t ott lehet nyomni OHP-vel , bár nehezebbnek találom itt mint a tengókat . A DC viszont könnyebb volt mint az SHII. . -
Thanatos #677 azóta már rájöttem :P én amugy azzal nem jáccotam mert egyrészt nem találtam boltban másrészt meg én maradok a tengeralattjáróknál, azok valók nekem nem azok a bazi nagy uszo koporsok :P -
kiskorúbézoltán #676 Destroyer Command -
Thanatos #675 jah destroyer command, oks :D -
Thanatos #674 dc?? -
kiskorúbézoltán #673 Jó is volt a SHII. de aztán jött a DC , azután nagyon keveset nyomtam tengóval , remélem megcsinálják a DCII-t ! -
Lupis #672 nekem a norvég küldetésnél mindig kiakadt :I és így nem tudtam befejezni azt a pályát -
Thanatos #671 jah bár engem sh2 is lekötött :P -
Thanatos #670 nem bűnös az, ez a normális csak az elkorcsosult magyar társadalom nem igy látja... :P -
#669 Thantos abszolút egyetértek veled.........erre jó példa pl, hogy nekem anno tetszett a silent hunter 2 (megvettem bár csak v.mi 3000 Ft-ért), mégsem volt képes lekötni elég hosszú időre, ezért félek attól hogy esetleg a 3-mal is így járok, így aztán bele nem invesztálnék 10K-t, ha nyomulhatnék vele és bejön akkor asszem a föld alól is összekaparnám azt a 10K-t :) -
kiskorúbézoltán #668 Nem is erre akarlak agitálni , csak magyarázkodom bűnös tettem miatt ! -
Thanatos #667 :PPP -
Thanatos #666 maximálisan egyetértek de ettől fügettlenül látatlanba akkor se fogok vásárolgatni :P -
kiskorúbézoltán #665 Ez igaz , max elalszik az órán egy egy hosszabb járőr után ... -
Thanatos #664 miért msot nem? amugy se halotam volna oylanról hogy tengo szimes ygerek megtorpedózta volna iskoláját vagy repszimes lebombázta volna... :DDDDD -
Lupis #663 konzol? az meg mi? arra még ránézni se szabad ha nem akarsz fejfájást, sokkal gagyibbak a konzolos gamék ,csak ilyen vacak verekedősök meg mászkálós-gyüjtögetősök vannak,stratégiák meg szimulátorok túl bonyolultak a konzolt használóknak. Eddig még egy jó átiratot se láttam PC. -
kiskorúbézoltán #662 Egyébként több okom is van az eredeti vásárlására (az elmebeli képességeket most ne feszegessük) :
- a magam hülye módján azt hiszem , hogy ezzel támogatom a fejlesztőket (tudom , tudom a manit a kiadó nyeli le)
- semmi kedvem a net-en vadászni letöltőhelyekre , törésekre , tökölni az iso-kkal meg mindenféle tools-szal
- nem jelenik meg egy évben annyi olyan játék egy évben ami érdekel , hogy túl nagy költség lenne (mondjuk az idei évben jó termés volt már eddig is , és még jön is egy kettő) , a hozzávaló hw már fogósabb kérdés
- némelyikhez van olyan kézikönyv ami egyértelművé tesz számomra az eredetit (pl DW) bár sajnos ez a szokás már szimeknél is kiveszőben van
Hirtelen ennyi jutott eszembe , és bocsi mindenkitől az OFF-ért . -
#661 LLLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR