11357
  • Bucser
    Hát ADSL-t dupláztak:)

Egyébként Bithumenről is csordogál lefelé...
  • Doma #739
    Ne aggódj az én helyzetem sem sokkal rózsásabb.
    Axelero rulzik, este 6tól-10ig se kép se hang. Egy bit nem érkezik...
    A kábelmodem szerint van adatforgalom, rendben a kábel is pc csatlakoztatva de "se kép se hang"...
    Jah és amikor volt az akció hogy a sávszéleket duplázzák, én nem nagyon éreztem meg :(

Télleg Crossy neked milyen neted van?
  • Kovász
    Akkor ezekszerint nem kell vele baxakodni, mint a többi starforce-os progival?? (mondjuk én egy olyat se láttam, mert egy szaros játékért se fogom én az idekábeleket le-föl huzogatni)
  • zoltang
    Ma megjött a progi. Hát ez elsőre be****ás! Ezeke az oláh-ok tudnak valamit. Jó, hogy a hang és a szöveg is lehet németül.
    Elkaptam gyorsan egy rombolót a XXI-el. Ku*va jól néz ki, ahogy átdöfi a periszkóp a vizet. Jó a hajóbelső, teljesen át lehet élni. Így első pillantásra ott van. Egy picit az irányítás kusza, gyakorolni kell.
    A kézikönyv lehetne vastagabb is, és a hozzáadott térkép elég halovány.
    Ilyen simán staforces védelmű játék még nálam nem indult el.
  • Kovász
    Ne indítsd újra a géped akkor nem változik az IPd, és akkor asszem a korlátozás sem tud életbe lépni.. de ez nem biztos.
  • Zsolo007
    Kösz
  • Zsolo007
    LOL....................valóban............összehúzom magam
    Hiáa tönkretesz a várakozás........utálom a chellot le vagyok korlátozva alig vánszorog lefelé 20 k-val így csak holnap estére lesz lent, persze úgy hogy egész éjjel menni fog , nem tud valaki valamilyen megoldást hogy meg lehessen kerülni a korlátozást
  • plas
    thx :D
  • Thanatos
    ezentul midnig kikérjük a véleményedet iylen ügyben hátha beletévedsz a dolgokba :D
  • Lupis
    amerikában egynappal késöbb van de szavaddal élve : mind1
  • dr Kotász
    Jujj! Miért mi lesz velünk?
  • Charly
    Ne töltsetek onnan semmit!!!!!!!!!!!
  • Goliath
  • Goliath
    Én is..
  • Zsolo007
    Igen a D2D tényleg mától, de ne felejtsd el hogy amerikában nappal van amíg nálnunk éjszaka.......... de mind1 is a lényeg az hogy végre VAN!!!!!!
  • Lupis
    szóltam:D
  • Lacc
    Na akinek kell ftp, az szóljon priviben.
  • Lupis
    A d2d-t meg mától lehet letölteni , kötve hiszem hogy nekik elöbb meglett volna és idejük is lett volna feltörni mert gondolom azt se védelem nélkül rakták fel különben cseszhetik a dvd-s verziót. És az nfo-nál is írták hogy sf3as védelme volt csak nem fognak kamuzni.
  • Bucser
    Ja ez a DVD változat...
  • Lupis
    sztem viszont a dvd-t törték fel ha megnézed van még pár starforce 3as amit szintén crackolva adtak ki.
  • Bucser
    37 db 47 megás fájlból áll a Reloaded-es DVD változat.. csak a sok spúr kötsög nem tölt vissza semmit.. alig jön...
  • plas
    wanadoo-n 14 file van csak fenn...
    Lehet kevés nem?
  • Zsolo007
    LOL
  • Zsolo007
    A dolog nagyon egyszerű, fileplanetes D2D keretében le lehetett tölteni......így nincs szó SF3-ról pontosabban van, csak minden jelentőségét elveszti, mivel az csak akkor ér valamit ha CDn DVDn van..... ha megnézitek az NFO-t akkor írjáék hogy crack van nem miniimage, ez mutatja hogy azzal hogy le lehetett tölteni kikerülték az egész DVDs mizériát.....én erre számítottam, csak én azt hittem hogy több idő kell míg feltörik......tévedtem (szeretnék én ilyen jókat tévedni :D )
  • Bucser
    wannadoo...
  • plas
    az mi?
  • GrimReaper78
    "csinálni akarok"-on is fent van...
  • Goliath
    Másik torrent vagy stb. nincs mert ez marha lassú?
  • ipko
    Úgy lehet, hogy azokat a fájlokat ami kell beállítod elsődlegesnek és akkor csak ezeket tölti.
  • Goliath
    Sziasztok!
    Wanadoo-n csak az első 14 rar van fenn. ááááá
    torrentet lehet úgy csinálni, hogy azokat ne töltse?
  • Bucser
    Van amit nem érdemes
  • grebber
    Nem értem én ezeket az hogyvan hogy valamelyik SF3-as gamet feltudjáktörni a többit meg nem pedig
  • Lupis
    Itt a lint a torrenthez.
  • Lupis
    Torrentről már 60% lentvan
  • Lacc
    Lehet, hogy délután tudok adni ftp-t, legalábbis annak, aki nem akar fizetni wandooéknak, és nem akarja magát habzó szájjal rávetni a játékra azonnal :D (Kb. du. 1 körül derül ki tudok-e)
  • Zsolo007
    Honnan töltöd?
  • Zsolo007
    De ez nem a wanadootól függ...... ott még fent sincs
  • Zsolo007
    Látjátok megmondtam hogy 22-én már lesz, biztos a D2D-ről törték fel :))
  • Zsolo007
    Feltörték???????
  • Lupis
    már töltöm is igaz csak torrenttel :(