11357
-
Thanatos #780 vagy snagit-et amit már irt valaki régebben és szeirntem is egész jó :) -
Lupis #779 jah még vm ezt csak akkor használd ha a két torrent ugyan azokból a fájlokból áll mint ebben az esetben -
#778 jájá igaz:) -
Lupis #777 elindítod elsőnek az egyik torrentet
aztán a másiknál írja a tracker url címét
ezután azt szépen bekell másolni a már elindított torrent tracker listájába (ezt minden bittorrent proginál máshogy kell azureusnél:
torrenteknél--> jobb klikk a torrentre-->tracker-->tracker url hozzáadása,bitcometnél meg bekell másolni az advanced résznél)
és ezután elvileg mind a két trackert figyeli remélem tudtam segíteni -
#776 Nekem magyarul mond, mert hülye vagyok a torrenthez, de a mondat végéből ítélve viccnek szántad ;-) -
Lupis #775 rakdbe mind a két torrent trackereit úgy lesz a legjobb:D -
#774 Akkor az első verzsönöset szedjem? -
#773 Képlopűshoz használj Fraps-et vagy HyperSnap DX-et. mindkettő jó.
Csak a Hypersnap többet tud viszont csak shareware -
#772 Nyugi van meg türelem:) Az efnet szr mert sok kis leecher arról szedi én pl bithumenről töltöm 30-40 K-val. -
#771 Valaki nem válaszolna véletlenül? -
zoltang #770 A képeket nem lehet kiszedni a prtscr-el csak valami képlopóval, mert nekem nem ment? -
#769 Melyik a jobb? Van egyáltalán különbség?
1. Silent.Hunter.III-RELOADED
2. Silent Hunter III-RELOADED (bt-gm) (EFNet)
Ezt a 2.-at sokkal többen töltik. -
Thanatos #768 tölcsed azt a file le ujra -
Thanatos #767 nah mi is ezt irtuk le kb ketten de a te megfogalmazásod tény hogy szebb és érthetőbb :P -
#766 Screenshotokat rakhatnátok fel ha nem nagy kérés :-)) -
Lupis #765 aki letöltötte annak a *.r15 ös fájl rendesen ment? mert nekem crc hibás :(
-
zoltang #764 Az elektroval lehet lopakodnia mélyben, a dízelel hasítani a felszínen. -
#763 a kettős üzem 2 dolgot szolgál. Mivel a dízelmotor működtetéséhez oxigénre van szükség és a keletkező szénmonoxidnak is távozni kell valahol ezért csak felszíni menetben mehetett eredetileg. Ámbár 41-tő tudtommal bevezették a Snorkeleket aminek segítségével immáron periszkópmélységben is képesek voltak használni a dízelmotort. De ez baromi hangos volt így egy ellenséges hajó bármikor észrevehette őket.Az elektromotor halk volt lassú és nem kellett hozzá oxigén. Így azt használták a víz alatt. Viszont fel kellett emelkedni időnként a feltöltéshez mert az akkumulátorokat a dízelmotorral töltötték fel. -
Thanatos #762 jah és tegyük hozzá hogy a elektro asszem halkapp is szal nem mindig a schnorhell a nyerő periszkopmélységben :) -
zoltang #761 A tengeralttjárón van dízel és elektromotor. A diesel a felszínen működik csak, kivétel ha schnorchelt használunk periszkóp szinten, így juttatva levegőhöz. A dízelmotorral lehet az elektromost feltölteni a felszínen, vagy a schnorchellel a vízalatt. A progival most ismerkedem a többire tapasztaltabb fórumozók válaszolnak. -
#760 Szia! Lehet még jelentkezni FTP-re? -
#759 Na ez az. Akkor mikor hallgassak zenét, mert két akció közt kevés idő telik el az időgyorsítás miatt? :-)
De végülis mindegy, mert a musicot kikapcsoltam, így a gramofon se szól. -
#758 Valaki felvilgáositana, hogy hogy is van ez a dizeles-elektromos dolog? Tudnak menni a subok dizel és villanymotorokkal is? Nem vagyok szakértő a témában, szóval valaki elmondhatná :)
Meg az se teljesen világos, hogy ha megmondom a fedélzeti mérnöknek, hogy recharge módban menjünk, akkor semmi nem történik az aksikkal, nem töltődnek. -
zoltang #757 Az biztos, még papucsokat is húzhatnának és a pihenő legénység hosszabb merülési idő miatt gázmaszkot is viselhetnének az oxigén-takarékosság miatt. -
#756 Ha beállítod a silent run-t akkor nem fogja engedélyezni a gramofont szal hiteles és nem ajánlatos csata közepén, miközben DD-k pingelnek zenét hallgatni :) -
Thanatos #755 hm, ezt nem is tudtam, köszike :) -
zoltang #754 Na még ennyire nem mélyültem:) bele a progiba. Minden alapon van beállítva, ismerkedek vele. -
zoltang #753 Egy támadó és egy keresőperiszkóp. Benne van aleírásban is. A támadó a toronyban van (pageup/pagedown), a kereső a központi teremben (insert/delete). -
#752 A gramofon marha jó, bár van vele pár gond. Egyik, hogy ha éppen nem időgyorsításon száguldok, akkor támadok. Na most azt nem tom, hogy a gramofont is zajforrásnak veszi e a program, amit ha hiteles, akkor annak kéne. Na most támadás közben nem jó ha szól, mert még felfed engem. Na meg menekülsé közben sem. AMúgy meg időgyorsítón száguldok, így nem sok értelmét látom a sok zenehallgatásnak.
A másik probléma meg az vele, hogy a gramofon csak akkor szól, ha a music be van kapcsolva. De negem meg kimonodttan zavar ,hogy mindíg szól a zene, ami ugyan fokozza a hangulatot, de alig hallani tőle valamit.Így kénytelen vagyok lemondani a gramofonról. :-( -
Thanatos #751 2db periszkop?? azt hol? -
Thanatos #750 pontosan, semi szarakodás megy mint a kisangyal... -
zoltang #749 wanadoo.atw.hu
2005.03.22.:: Ma sok játék került fel:
Játékok: Campaign Gettysburg, Second Sight, Mountain Rescue, Taxi Mayhem Berlin, Will Of Steel (100%-osan müködő), Silent Hunter III , Garfield, Gotcha -
zoltang #748 Éppen a legénység pihentetésén fáradozom. Jócskán több mindenre kell figyelni, minta anno a sh2-ben. Sokmindenre gondoltak a játéktervezők, pl. meglepett, hogy beletették a 2db periszkópot, a gramofont (bővíthető zenékkel),... Nagyon jó hangulatos prg. lett. Eddig nem bántam meg a sok ezer Ft.-ot. (ingyenreklám) -
#747 A mai nem rövid, majdnem 7 órás örjárat képei
Volt pusztítás rendesen. 12 hajó bánta a velem való találkozást, köztük egy romboló is, amelyik pechére pont olyan helyzetbe került, hogy lapos szögben ugyan de eltaláltam és szétcincáltam az orrát. :-) -
kiskorúbézoltán #746 Márha van mire "költeni" , kezdésnek ad egy hidrofon fejlesztési lehetőséget aztán egy darabig semmi ... -
#745 WoW -
crossy104 #744 Annak szól aki most szerezte meg!Nem csak az embereket, de a hajódat is lehet fejleszteni ha van rá kereted!Pl.újabb mototok, fegyverek,hidrofon stb!! -
#743 Még 24 óra van hátra és lentvan -
#742 Nem a gépet, elég ha a modem nem lesz kikapcsolva, úgy 48 órával lehet eltolni a dolgot, 48 óra leteltével a modem automatikusan újraindul és hopp meg is jön a korlát..... az Ipm amúgy sem változik...chellonál állandó......bár.......nekem volt már olyan hogy 1 óra alatt 4x indult újra a modem és 4x kaptam új IPt, szal érdekes. -
#741 Hát erről nem tudok semmit sem mondani, az NFo szerint csak át kell másolni a crackot és minden megy szépen, nade hogy a valóság mi......