The Punisher

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Pffff

"tökéletes film"

Azért nem kéne túlzásokba esni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gunner
Azért amikor az az ipsét leütötte és utána a piercinges csávesz mondta, hogy megint itt van. Azért miért kellett átöltöznie és kicsípnie magát fehér pólóval? Egyátalán van neki mosógépe?!

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Bucser
A "késsel nem szabad játszani" dolog és összecsukja a pillangót utna fejbe csapja az ipsét vele:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gunner
"Anyádat elvitte a vonat" Nekem csak ennyi maradt meg belõle, pedig nemrég néztem meg, de jó volt szerintem is :)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

frodó néni
nagyon jo!érdemes többször is megnézni!jok a poénok!egyszóval tökéletes film!megéri az a1000,-ft mozijegy!;)

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Punker
hm jó kis filmnek tûnik így elsõre :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
48k-val csorog lefelé :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
kb 2 hete beírtam keresõbe hogy Punisher akkor semmi értelmes találat nem volt én meg nem erõltettem :)

Hentes Bill
1etértek. kellemes kis action múvi, nekem nagyon bejött. különben csak a film után tudtam meg, hgyo elvileg ez is egy képregény adaptáció, de fasza lett :)

Boldog Karácsonyt!

traXion
azért írhattad volna rendesen az angol címét...

The Punisher

Nálam csak 3.:)
1., Catwoman
2., X-men
3., Punisher

http://gaborszantai.co.uk/

Bucser
Akkor ne nézd meg a X-men-t és a Pókembert se:) Sõt semmilyen képregényadaptációt...

Egyébként itt van egy kép a Punisher képregényrõl

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adi
Viszont ha mint képregény adaptációként nézzem(igaz még nem találkoztam a képregényel, illetve nem emléxem rá) akkor szvsz jóóó kategória...
Viszont a filmrõl a max payne juttot eszembe...csak itt nem rendõr hanem fbi-os!:D
Viszont jól alakított a Travolta!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Egy MESE film bazzeg... Rambo(a pali mindent végig él, és pár nap múlva már kihever minden sérülést), desperado(a hülye bérgyilkos, aki mellesleg valószínû, hogy ratyesz vóót...), hegylakó(ez meg ahogy nézz az a barom Castle) keveréke a film.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
Még nem találtad meg DC-n??? Nagyon rosszul keresheted... erre keress...

The.Punisher.2004.DVD-SCR.XViD-ViTE

Nagyon jó film.. Nekem nagyon bejött és felkerült az X-men mellé a legjobb képregényadaptációk közé... ÉS Nem akar több lenni mint ami.. egyszerû képregényadaptáció....

Nekem 8/10

mivel képregényadaptáció, speciel most pontos a magyar cim

Igen, én végignyomtam:)
DVD minõségben, angolul:
A fõszereplõt hibáztatják a rosszfiúk a gengszer apuka (Travolta) fiának kinyírásával, és gengszeranyuka kitalálja, hogy úgy jobban szenved, hogy a családját nyiratja ki az ügynöknek, majd utána Mr. Castle-t (õ a fõszereplõ) - Mr. Castle persze megússza (szó szerint a vízben éli túl), majd beindul a bosszúhadjárat: és itt jön a csavar, ami kiemeli az ilyen filmek közül: nem agyarlanul agyon lõ mindenkit, hanem rafkósan kicseszik velük, beavatkozik az életükbe, és egymással szembefordítja a rosszfiúkat.
Természetesen lesz 3 haverja: 1 jó csaj és 2 lúzer, aztán mikor õket is megfenyegetik, akkor elszakad a cérna, jön a plasztik és az M4...
Jó kis film, látványos nõkkel, autókkal, akciókkal...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
DC-n még nem találtam meg :)

Lacc
Érdekes, nem láttam még ennek a filmnek topikot, és látom, hogy már moziban is adják. Valaki csekkolta már? Kíváncsi lennék a véleményekre, jó lett-e.
Mindenesetre sikerült megint egy igen hülye magyar címet adni, Megtorló...
← ElőzőOldal 2 / 2