27
-
kowajano #27 elsö rész is bukta volt sztem ezis az lesz -
Wing Rockling #24 ok, ez lesz Werewolf Studios új játéka. -
#22 Igaz is, miért nem tettek bele űrhajót, amiben elszabadul egy rakás alien, amiket a náci disznók hadifegyverként akartak felhasználni, de majd jövünk mi a főhős, de elkapnak minket és bekötnek a mátrixba, ahonnan csak úgy juthatunk ki ha előtte jól szétrúgjukk pár ork nemiszervét. Mikor aztán kiszabadultunk bepattanunk egy rallyautóba és nekivágunk az északisarknak, hogy megnyerjük az elnökválasztást. -
Wing Rockling #21 Legalább volt benne valami fantázia a sok átlag II vh. játék között. -
Wing Rockling #20 Honnan tudod hogy nem voltak? -
uboat #19 LOL 2001-es játék ellenfelének szánták?Na de márt 2004-et irunk!Hol volt az a 3év! -
#18 a fantasy és a wolf 2 külön dolog -
#17 Pfff.... az egy fikció volt! Fantázia!
Ez alapján a fele fantasy játék kamu, mert a középkorban nem is voltak varázslók? -
#16 Úristen, hogy ez mekkora egy szar lesz.
A Wolfenstein is egy nagy rakás szar volt, főleg azért, mert telerakták zombikkal, meg robotokkal, a II. VH idején. -
Tiby #15 Ehhez képest?? Haggyál már. -
#14 Nem kicsit wolf utánzat a játék, még a logója is. Grafikáról ne is beszéljünk, mert nagyon gyér. Első résszel játszottam, annak a maga idejében sokkal jobb volt a grafekja. -
RpPRO #13 Yes! Orulok nagyon, szerettem az 1. reszt, marha hosszu jatekmenet, akkoriban nagyon szep grafika, 400 valahany mega volt csak, bar nem fejeztem be, mert amikor idot leptunk (talan valahova a jovobe), akkor elvesztettem az erdeklodesem. -
#12 max ráengedünk vagy 16x-os szűrést ;) hátha.. -
#11 annyira azért nem hiszem... -
Wing Rockling #10 Az 1-el még régen játszottam, de szinte semmire sem emlékszek belőle. Nem igazán tudott megfogni, ez pedig egy totál bukás lesz. -
Tiby #9 Grafikailag azért majd fog változni -
Tiby #8 Szerintem király lesz -
#7 bujta=bukta
utálom a nem magyar gombozatos laptokokat!!!!! -
#6 Nekem teccik, pesze kérdés, hogy egy rtcw enemy teritorry melett képes e labdába rugni. Sajnos egy adott stiluson belül télleg csak egy legjobb lehet, a többi meg hasznot se igen hoz a kiadójuknak. Szal, ha semmi extrát nem fog adni a már piacon levő anyagokhoz képest, akkor bujta az egész. -
#5 megint egy "öljük meg a nácikat" tömegjáték
valamit újithatnának, mert ez nagyon unalmas és szánalmas -
#4 Szentem nem olyan rossz a grafikája. Mondjuk én 5 éve játszottam utoljára gépen. AZokhoz a játékokhoz képest jó. -
#3 Inkább ez, mint a dúmmm-x! Én az elsőt is végig vittem, és bejött.
Mindenesetre nálam harmadrendű graf, inkább a belbecsre megyek. Igaz ez nem trendi, de én igy látom :) -
#2 ha sok náci lesz benne talán ;> -
Csatti #1 Elég gyengén néz ki. Szerintem esélytelen.