27
  • kowajano
    elsö rész is bukta volt sztem ezis az lesz
  • Wing Rockling
    ok, ez lesz Werewolf Studios új játéka.
  • N.E.O.!!!
    Igaz is, miért nem tettek bele űrhajót, amiben elszabadul egy rakás alien, amiket a náci disznók hadifegyverként akartak felhasználni, de majd jövünk mi a főhős, de elkapnak minket és bekötnek a mátrixba, ahonnan csak úgy juthatunk ki ha előtte jól szétrúgjukk pár ork nemiszervét. Mikor aztán kiszabadultunk bepattanunk egy rallyautóba és nekivágunk az északisarknak, hogy megnyerjük az elnökválasztást.
  • Wing Rockling
    Legalább volt benne valami fantázia a sok átlag II vh. játék között.
  • Wing Rockling
    Honnan tudod hogy nem voltak?
  • uboat
    LOL 2001-es játék ellenfelének szánták?Na de márt 2004-et irunk!Hol volt az a 3év!
  • Demon Eyes Kyo
    a fantasy és a wolf 2 külön dolog
  • I.C.ram
    Pfff.... az egy fikció volt! Fantázia!

Ez alapján a fele fantasy játék kamu, mert a középkorban nem is voltak varázslók?
  • N.E.O.!!!
    Úristen, hogy ez mekkora egy szar lesz.
    A Wolfenstein is egy nagy rakás szar volt, főleg azért, mert telerakták zombikkal, meg robotokkal, a II. VH idején.
  • Tiby
    Ehhez képest?? Haggyál már.
  • I.C.ram
    Nem kicsit wolf utánzat a játék, még a logója is. Grafikáról ne is beszéljünk, mert nagyon gyér. Első résszel játszottam, annak a maga idejében sokkal jobb volt a grafekja.
  • RpPRO
    Yes! Orulok nagyon, szerettem az 1. reszt, marha hosszu jatekmenet, akkoriban nagyon szep grafika, 400 valahany mega volt csak, bar nem fejeztem be, mert amikor idot leptunk (talan valahova a jovobe), akkor elvesztettem az erdeklodesem.
  • M@TriX
    max ráengedünk vagy 16x-os szűrést ;) hátha..
  • M@TriX
    annyira azért nem hiszem...
  • Wing Rockling
    Az 1-el még régen játszottam, de szinte semmire sem emlékszek belőle. Nem igazán tudott megfogni, ez pedig egy totál bukás lesz.
  • Tiby
    Grafikailag azért majd fog változni
  • Tiby
    Szerintem király lesz
  • NEXUS6
    bujta=bukta
    utálom a nem magyar gombozatos laptokokat!!!!!
  • NEXUS6
    Nekem teccik, pesze kérdés, hogy egy rtcw enemy teritorry melett képes e labdába rugni. Sajnos egy adott stiluson belül télleg csak egy legjobb lehet, a többi meg hasznot se igen hoz a kiadójuknak. Szal, ha semmi extrát nem fog adni a már piacon levő anyagokhoz képest, akkor bujta az egész.
  • Demon Eyes Kyo
    megint egy "öljük meg a nácikat" tömegjáték
    valamit újithatnának, mert ez nagyon unalmas és szánalmas
  • Gladiator
    Szentem nem olyan rossz a grafikája. Mondjuk én 5 éve játszottam utoljára gépen. AZokhoz a játékokhoz képest jó.
  • tomsh
    Inkább ez, mint a dúmmm-x! Én az elsőt is végig vittem, és bejött.
    Mindenesetre nálam harmadrendű graf, inkább a belbecsre megyek. Igaz ez nem trendi, de én igy látom :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ha sok náci lesz benne talán ;>
  • Csatti
    Elég gyengén néz ki. Szerintem esélytelen.