Felnőttek és a számítógép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
anno meg az internetton is igy csinaltam
joarcok topig meg mar nincs
egyebkent sem vagyok joarc mar vagy masfel eve
kicsit le vagy maradva
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

2 gep van de keves, lassan kell egy 3.
ez telleg jo 😄D
elso PC-met ugy vettem 91-ben, hogy fogalamam sem volt az egeszrol
deszar volt

X-MUNKA - HA LETÖRLÖD ÚGY MEGB@SZLAK, HOGY IKREID LESZNEK!
😄DD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha hozzáérsz a monitorüveghez, azt az ujjadat is elfogom törni amelyikkel nem értél hozzá!
😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
vagyok nagyon??? Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Különben parancsikont raktál volna neki az asztalra.. 😊https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

spam. sry
És akkor leírta, hogy balklikk a Start menü"-re, balklikk a programok-ra, balklikk a PCTV-re, bal klikk a PCTV Vision-re, stb,stb. Ezután részletesen lerajzolta a számítógép és a TV hátulját és összekötögette, hogy mit hova kell dugni, mert még azt sem tudta, hogy a TV-be hol megy be a koax.
Ezek után háromnegyed óráig magyaráztam neki, hogy hogy kell egy DOS-os bootlemezzel indítani a gépet, hogy futtatni tudja a hülye TOTO programját. Egyszerûen képtelen volt felfogni. Még úgy is alig, hogy leírta lépésrõl lépésre.
Totális technikai analfabéta, ami még, ha két hete lenne gépe, nem is lenne nagy baj, de neki 10(!) éve van...
Szal van aki reménytelen.
A kõmûves haverom is hasonlóan kezdte tavaly, most meg DVD-t rippel, videót digitalizál és tömörít.
Mellesleg en azt mondanam Felnottek helyett hogy "újoncok"
Vagy szülõk. Vagy n00bok :]

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Fiatalkorában biztos értette az evolúciót.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-te csináltad ezt a táncoló embert.
-nem
-jézusom, akkor ez biztos egy vírus, hallottam a tévében, szólok apádnak várj itt!
-ÁÁÁ! nem vírus hagyjál már.
-de hát nem te csináltad azt mondtad.
-jó, hagyjuk, nem vírus és kész.
-akkor magyrázd el mi ez!
-hosszú
-azt gondolod olyan hülgye vagyok, hogy nem érteném meg?
na, erre nem szoktam semmit se mondani. ilyenkor mindig elmegy, és megsértõdik. egyszer elmagyaráztam neki az evolúciót, azt se értette, akkor msot minek szarakodak ezzel?

Apám még a DOS-os cuccokhoz ért nagyon, a Win 95 óta kicsit rám van hagyatkozva, fõleg amióta összedobtam itthon a hálózatot, el akarja érni és nem megy neki...na akkor megyek én és 2 kattintásra mûxik...😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Anyám meg hozzá sem nyúl, nem tudja hogy kell bekapcsolni, meghogy mire való az egér, de nem is érdekli.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
tesóm elõbb tudta használni a c64 et mint én, ( lehet hogy mert akkor még nem ismertem a betûket ? 😊) Egész család Winampban rögtön megtalálják hogy kell kikapcsolni vagy áttetni másik számra ( ez elég rosz dolog, már rájöttem..) Mondjuk faterom kicsit lemaradt a win 3.11 nél 😊) azóta rendszerbeállításokhoz ritkán nyúl a saját gépén is..
*hihi ** *