Felnőttek és a számítógép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
azert, mert 10 eve megvan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punkerwork
miért lenne gáz, én se vállalok be 1 operációt fater helyett vagy szív beteget muter helyett, azt meg nem lehet elvárni tõle hogy 5x évesen minden képzés nélkül használni tudja a gépet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike at home
egyebkent se szoljal be! 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
en amiota az eszemet tudom, azota igy forumozok
anno meg az internetton is igy csinaltam

joarcok topig meg mar nincs
egyebkent sem vagyok joarc mar vagy masfel eve

kicsit le vagy maradva

Mike at home
azert az gaz, ha vki orvos letere, ilyen

Dzsini
látom elhatároztad, hogy minden hozzászólást kommentálsz... szerintem ez mondjuk a jóarcok topicban próbáld eljátszani, ott 100ezer felett járnak, sokkal mókásabb :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mike at home
a kek tangat megertette?

Mike at home
ugy kell megcsinalni, hogy mukodjon 2 kattintas nelkul is

Mike at home
vandorarusok? 😊

Mike at home
elso mobiltelefonomat 29 evesen vettem, telleg maig olyan furcsa, assetom, hogyhogy nincs hozzaja zsinor, meg hogy van az, hogy a benne levo kisemeberke olyan jol el tudja valtoztatni a hangjat...

Mike at home
ez meg mindig jobb mint nalunk, ahol mindenki megszallott
2 gep van de keves, lassan kell egy 3.

Mike at home
VAAAAAAA

ez telleg jo 😄D

Mike at home
marmint a poen

Mike at home
irkaljak magamrol lama dolgokat?

elso PC-met ugy vettem 91-ben, hogy fogalamam sem volt az egeszrol

deszar volt

Mike at home
keremszepen a legutobbi php konferencian, az egyik eloado olyanokat mondott, hogy azt hittem nem hallok jol

tomsolo
kollégám foldertörlési védelme a titkárnõkre, ilye dir nevek voltak eccer a vinyóján, vagy harminc:

X-MUNKA - HA LETÖRLÖD ÚGY MEGB@SZLAK, HOGY IKREID LESZNEK!

😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
nekem régen ez volt a monitor keretre írva:

Ha hozzáérsz a monitorüveghez, azt az ujjadat is elfogom törni amelyikkel nem értél hozzá!

😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
a gép elõtt üléstõl nem leszel hozzáértõ... a tvnézéstõl se leszel hiradástechnikai szakember 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

_Neo
Világ életemben hacker akartam lenni, amióta csak tudok a számítógépek létezésérõl. Aztán rájöttem, hogy hülye vagyok hozzá. Elég keveset értek a gépekhez, pedíg rengeteget ülök a gépem elõtt. És még csak öreg sem vagyok. Erre varrjon valaki gombot... vagyok nagyon???
degenerator
én csontról ,de most ja

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

zakika
kulonben en is 27 eves voltam, amikor megvettem elso szamitogpemet (ha a sinclairt nem szamoljuk). total analfabeta voltam hardware teren. most mar nem vagyok total, de azert meg magam nem rakok ossze egy gepet, csak az alkatreszeket szoktam lecserelgetni 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
felesegem nygnenje 62 eves es neki se nincs gondja a szamitogepekkel, eleg egyszer megmutatni valmit es elvan vele. igaz csak egy regi 486 van, de neki foleg az iram miatt van, mert tankonyveket csinal.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gladiator
fogadjunk már másnap hívott, hogy vmi nem mûködik.

FtranX
szerintem látszott.

Gladiator
Amúgy nekem is van egy 70 valahány éves ismerõsünk, aki szinte mindent vág a gépen.

Adi
És látszott rajtad, hogy pipa vagy?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
LOL!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sztem ez is mint minden mas teljesen egyenfuggo. Rengeteg idos infost ismerek, akik ertenek is a dolgokhoz. De ahogy Dzsini is mondta #21ben, ahogy idosebb az ember annal nehezebben fogad be uj dolgokat. Szal amit mondjuk en 1 nap alatt elsajatitok az faternak kb 1het. Amugy enis tok0rol kezdtem még anno, meg fater is. Aztan mostmar o is photoshoppozik, corelozik, gepet szerel nem is olyan rossz szinten. Egy szonak is szaz a vege ha foglalkozik vele a koma, akko menni fog neki az info. Na befejezem a kis szosszenetet, a tortenetek nagyon barok!!😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FtranX
a végére teljesen kiakasztott.

Tetsuo
Azért élvezted, nem? Különben parancsikont raktál volna neki az asztalra.. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

iko
amúgy nem kigúnyolni a felnõtteket etéren... biztos sok más okossághoz értenek amihez mi digitális generáció nem...

spam. sry

"egyszer elmagyaráztam neki az evolúciót, azt se értette" 😄DDDDD
Szabina

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

FtranX
Apámnak van egy ismerõse, egy orvos. a múltkor elhívott, hogy nézzem meg a gépét, meg vett egy TV-kártyát és hogy rakjam bele neki. Elmentem, beraktam, felraktam a drivert és szépen mûködött. Kérdezi, hogy hogy kell elindítani? Hát, mondom ott van a start menüben a PCTV Vision, azt indítsa el. De mondjam el neki részletesen!
És akkor leírta, hogy balklikk a Start menü"-re, balklikk a programok-ra, balklikk a PCTV-re, bal klikk a PCTV Vision-re, stb,stb. Ezután részletesen lerajzolta a számítógép és a TV hátulját és összekötögette, hogy mit hova kell dugni, mert még azt sem tudta, hogy a TV-be hol megy be a koax.
Ezek után háromnegyed óráig magyaráztam neki, hogy hogy kell egy DOS-os bootlemezzel indítani a gépet, hogy futtatni tudja a hülye TOTO programját. Egyszerûen képtelen volt felfogni. Még úgy is alig, hogy leírta lépésrõl lépésre.

Totális technikai analfabéta, ami még, ha két hete lenne gépe, nem is lenne nagy baj, de neki 10(!) éve van...

Szal van aki reménytelen.

A kõmûves haverom is hasonlóan kezdte tavaly, most meg DVD-t rippel, videót digitalizál és tömörít.

még néha gyerek se tudja hogy mi van

két különbözõ dolog

két különbözõ lény

comet
LOL 😄DDDDDD

Mellesleg en azt mondanam Felnottek helyett hogy "újoncok"
Vagy szülõk. Vagy n00bok :]

Geeryy
te allat

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Gladiator
ezt msot nem értem sry😊

Taranov
😄DDDDDD
Fiatalkorában biztos értette az evolúciót.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gladiator
Tegnap olvasom azt a hogyan kell táncolni topikot, és vki berakott oda egy ilyen táncoló emberke gifet. mamám itt ült melelttem, beszélgettünk, mamám ránéz a monitorra, kérdezi, hogy:
-te csináltad ezt a táncoló embert.
-nem
-jézusom, akkor ez biztos egy vírus, hallottam a tévében, szólok apádnak várj itt!
-ÁÁÁ! nem vírus hagyjál már.
-de hát nem te csináltad azt mondtad.
-jó, hagyjuk, nem vírus és kész.
-akkor magyrázd el mi ez!
-hosszú
-azt gondolod olyan hülgye vagyok, hogy nem érteném meg?

na, erre nem szoktam semmit se mondani. ilyenkor mindig elmegy, és megsértõdik. egyszer elmagyaráztam neki az evolúciót, azt se értette, akkor msot minek szarakodak ezzel?

Lacc
Biztos felnõttködik.
Gladiator
na mesélj, miket szoktál csinálni?

repro
ööö én már felnõtt vagyok 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

nekem ez már inkább nyûg, mint jó dolog...

[Walaki]D`Lair
Nekem egész család ért hozzá legalább felhasználói szinten...

Apám még a DOS-os cuccokhoz ért nagyon, a Win 95 óta kicsit rám van hagyatkozva, fõleg amióta összedobtam itthon a hálózatot, el akarja érni és nem megy neki...na akkor megyek én és 2 kattintásra mûxik...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
C64-el még mi is így voltunk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Nekem abszolút nincsenek rossz tapasztalataim, apám végülis programozó, szóval õ vágja a dolgot, hardware-ileg is, csak olyan tekintetben kicsit le van maradva 😊
Anyám meg hozzá sem nyúl, nem tudja hogy kell bekapcsolni, meghogy mire való az egér, de nem is érdekli.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nemcsakfeel
hát hm. ehhez képest nálunk nincs túl sok ilyen gond..
tesóm elõbb tudta használni a c64 et mint én, ( lehet hogy mert akkor még nem ismertem a betûket ? 😊) Egész család Winampban rögtön megtalálják hogy kell kikapcsolni vagy áttetni másik számra ( ez elég rosz dolog, már rájöttem..) Mondjuk faterom kicsit lemaradt a win 3.11 nél 😊) azóta rendszerbeállításokhoz ritkán nyúl a saját gépén is..

*hihi ** *