Bogarak altatása
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mér' nem kérded meg, õ hogyan csinálta?
Én mikro fotóztam körömlakklemosó gõzével lekábítottam (NEM MEGÖLTEM) és akkor lehetett ide-oda pakolgatni, de alig mozgott, természetes testtartása volt mek minden....
Berakod egy befõttesüvegbe, és cseppentesz eg vattára körömlakklemosót (1-2 csepp elég/darázs, 4-5 csepp/lepke) de fontos hogy ne érjen hozzá a lemosóhoz, mert belehal és elveszti a színét is, ezért kell a vatta.)
Ráz7árod az üveget aztán már ha alig mozog akkor huá !
Berakod egy befõttesüvegbe, és cseppentesz eg vattára körömlakklemosót (1-2 csepp elég/darázs, 4-5 csepp/lepke) de fontos hogy ne érjen hozzá a lemosóhoz, mert belehal és elveszti a színét is, ezért kell a vatta.)
Ráz7árod az üveget aztán már ha alig mozog akkor huá !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Én úgy csinálnám, hogy fox valami nagyon kicsi üveget...
A kupakját belûlrõl bekened körömlakk lemosóval, beteszed a bogarat az üvegbe, és rá a kupakot...
Kb 5 perc múlva beájul a bogár, de lehet megdöglik!
A kupakját belûlrõl bekened körömlakk lemosóval, beteszed a bogarat az üvegbe, és rá a kupakot...
Kb 5 perc múlva beájul a bogár, de lehet megdöglik!
Lkapod a bogarat és bebaszod a mélyhûtõbe!
ez is komoly. akit ismerek az így csinálja.
ha nem is döglik meg olyan lassú lesz, h Lmászni is alig fog tudni.
ez is komoly. akit ismerek az így csinálja.
ha nem is döglik meg olyan lassú lesz, h Lmászni is alig fog tudni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
szesszel vagy körömlakklemosoval mondjuk áritatsz egy papirzsetyát, beleteszed egy befottesuvegbe. rá a bogár, aztán lezárod az uveget. a bogar beájul te meg ráérsz nézegetni.
vagy a hajlakk is jo, az is rögzit, nem?
vagy a hajlakk is jo, az is rögzit, nem?
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Az miértn em jó, hogy megölöd, és utána szépen beállítod a labait? Ha óvatos vagy csipesszel menni fog, szvsz.
olyanokat hallottam, hogy marokba fogod, gyorsan megpörgeted és kb. 10mp-ig kába lesz...
a gyíkra tuti jó, de rovarra nem tudom...
a gyíkra tuti jó, de rovarra nem tudom...
http://gaborszantai.co.uk/
A lakk nem hülyeség, de hogy viszem fel rá? Meg aztán fotózni akarom, szerintem az is meglátszik rajta.
hegyeSHALOM
← ElőzőOldal 2 / 2

)