16
-
#16 Én meg arra, lennék kiváncsi, hogy hány átlag user ismeri az sfc-t. Most néztem utána a súgóban, csak 3 ablakot kinyitva és nyolcat kattintva már is elérhető, persze ha tudod hol keressed.
Jónéhány reinstallt köszönhet a win annak, hogy gyak senki nem ismeri, hogy ilyen is van. -
#15 Hát öcsém, te inkább ne használj számítógépet, mert nagyon rossz hatással vagytok egymásra... -
GABOR16 #14 Na ilyet sem veszek.
Ha meg bekerül a windowsba nem fogom használni!
Innkább maradok a Nortonnál. -
#13 Ezek a billentyűkombinációk nincsenek leírva a Winben sehol.. nem tudhatja mindenki.
Most az előbb megnyomtam a 'szentháromságot' és kiírta hogy a Taskmanager.exe leállt, kérjük küldje L a hibajelentést bla bla.. Megalol -
#12 jó lesz ha nem kell külön beállítani , akkor talán csökken sok zombie klíens ami mostanság a neten lóg.. -
#11 ugyan annyit fagy a szupermárkás nForce/ASUS alaplapon mint a bóvli VIA-son .. igaz ott legalább volt mire fogni :) -
#10 ha annyira felhaszbarát az ablakok akkor mért kell betanulni egy rituálét hogy egy lefagyott játékot le lehessen állítani ? csinálják meg hogy a ctrl alt del/taskmanager/ meg tudjon jelenni dx / ogl "felett" is .. -
Piscator #9 Ha a McAffe kft-t felvásárolná, meglepődnék, de addig, míg nem kerülnek bele híresebb cégek nevei - s nem a Symantecre gondolok - nem izgat.
bár lehet, jobb lesz a müködése a szoftnak, mert (?) kompatibilisebb, beépültebb lesz a rendszerrel.
Szerintem nagyon kezdő felhasználóknak lesz jó, elmagyaráz mindent szájbarágósan.
Az bizti, ezután is ás gyártókban bízok, na meg a tűzfalamban. -
Zoley #8 Pedig egyszeru: nem dzsukabol kell osszepakolni a gepet es maris kevesebbet fagy ha fagy egyaltalan... -
#7 És hibás hardver esetén ezzel se megy sokra -
#6 Hagyd már, ehhez már ész kell, nem olyan egyszerű, mint leszólni valamit... -
Mice #5 alt+f a feladatkezelőt behozó gomb kódja a ctrl+alt+del lenyomása után
alt+o a program kilövése
ha pedig a folyamatok kilövése fülön használtad legutóbb a taskmanagert akkor ctrl+shift+tab ami egy fület visszaugrik és akkor már megint a progikilövés fülön vagy -
Myron #4 Végül is ki tudja... Nekem sokáig volt 98SE 1 nap csak márzszor kellet ujraindítani. Gondoltam jó kis rendszer ez. Ha nagyobb fájlt töröltem tudam hogy le fog fagyni szóval azt akkor csináltam ha már ki akartam kapcsolni :) Mindenki mondta hogy az XP nem vagy le ááá az nem. Felraktam és tényleg nem. Mikor ez játék kifagy bejön a ctr alt del re a izé csak az a bibi hogy nem látom. Úgyhogy nem tom bezárni a lefagyott programot. Lehet ujraindítani... Szóval ez sem tökéletes. Na ilyen lesz az SP2 is. Jobb lesz, de nem kockáztatom meg hogy ne rakjak fel tűzfalat :) -
kicsizoz #3 "nem tartalmaz saját tűzfalat, mivel a Windows XP második javítócsomagja ezt feleslegessé teszi. "
Ezt felveszem a kedvenc mondások listájára :))
Ugyan tegnap hallottam, hogy a HL2 kb 2 hét múlva megjelenik, de ez sokkal jobb beszólás volt :) -
#2 "nem tartalmaz saját tűzfalat, mivel a Windows XP második javítócsomagja ezt feleslegessé teszi. "
ekkora elbizakodottságot! :-o -
#1 Nocsak a M$ unistallert ad ki a vindózhoz?