16
  • NEXUS6
    Én meg arra, lennék kiváncsi, hogy hány átlag user ismeri az sfc-t. Most néztem utána a súgóban, csak 3 ablakot kinyitva és nyolcat kattintva már is elérhető, persze ha tudod hol keressed.

Jónéhány reinstallt köszönhet a win annak, hogy gyak senki nem ismeri, hogy ilyen is van.
  • Pheel
    Hát öcsém, te inkább ne használj számítógépet, mert nagyon rossz hatással vagytok egymásra...
  • GABOR16
    Na ilyet sem veszek.
    Ha meg bekerül a windowsba nem fogom használni!
    Innkább maradok a Nortonnál.
  • Tetsuo
    Ezek a billentyűkombinációk nincsenek leírva a Winben sehol.. nem tudhatja mindenki.

Most az előbb megnyomtam a 'szentháromságot' és kiírta hogy a Taskmanager.exe leállt, kérjük küldje L a hibajelentést bla bla.. Megalol
  • [HUN]PAStheLoD
    jó lesz ha nem kell külön beállítani , akkor talán csökken sok zombie klíens ami mostanság a neten lóg..
  • [HUN]PAStheLoD
    ugyan annyit fagy a szupermárkás nForce/ASUS alaplapon mint a bóvli VIA-son .. igaz ott legalább volt mire fogni :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ha annyira felhaszbarát az ablakok akkor mért kell betanulni egy rituálét hogy egy lefagyott játékot le lehessen állítani ? csinálják meg hogy a ctrl alt del/taskmanager/ meg tudjon jelenni dx / ogl "felett" is ..
  • Piscator
    Ha a McAffe kft-t felvásárolná, meglepődnék, de addig, míg nem kerülnek bele híresebb cégek nevei - s nem a Symantecre gondolok - nem izgat.
    bár lehet, jobb lesz a müködése a szoftnak, mert (?) kompatibilisebb, beépültebb lesz a rendszerrel.

Szerintem nagyon kezdő felhasználóknak lesz jó, elmagyaráz mindent szájbarágósan.

Az bizti, ezután is ás gyártókban bízok, na meg a tűzfalamban.
  • Zoley
    Pedig egyszeru: nem dzsukabol kell osszepakolni a gepet es maris kevesebbet fagy ha fagy egyaltalan...
  • Cobra.
    És hibás hardver esetén ezzel se megy sokra
  • Pheel
    Hagyd már, ehhez már ész kell, nem olyan egyszerű, mint leszólni valamit...
  • Mice
    alt+f a feladatkezelőt behozó gomb kódja a ctrl+alt+del lenyomása után

alt+o a program kilövése

ha pedig a folyamatok kilövése fülön használtad legutóbb a taskmanagert akkor ctrl+shift+tab ami egy fület visszaugrik és akkor már megint a progikilövés fülön vagy
  • Myron
    Végül is ki tudja... Nekem sokáig volt 98SE 1 nap csak márzszor kellet ujraindítani. Gondoltam jó kis rendszer ez. Ha nagyobb fájlt töröltem tudam hogy le fog fagyni szóval azt akkor csináltam ha már ki akartam kapcsolni :) Mindenki mondta hogy az XP nem vagy le ááá az nem. Felraktam és tényleg nem. Mikor ez játék kifagy bejön a ctr alt del re a izé csak az a bibi hogy nem látom. Úgyhogy nem tom bezárni a lefagyott programot. Lehet ujraindítani... Szóval ez sem tökéletes. Na ilyen lesz az SP2 is. Jobb lesz, de nem kockáztatom meg hogy ne rakjak fel tűzfalat :)
  • kicsizoz
    "nem tartalmaz saját tűzfalat, mivel a Windows XP második javítócsomagja ezt feleslegessé teszi. "

Ezt felveszem a kedvenc mondások listájára :))
    Ugyan tegnap hallottam, hogy a HL2 kb 2 hét múlva megjelenik, de ez sokkal jobb beszólás volt :)
  • Yossarian
    "nem tartalmaz saját tűzfalat, mivel a Windows XP második javítócsomagja ezt feleslegessé teszi. "

ekkora elbizakodottságot! :-o
  • NEXUS6
    Nocsak a M$ unistallert ad ki a vindózhoz?