2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1642 Légyszi takarítsátok már ki, mert 1-2 multiregnek a napközi már véget ért :S -
ja ideje lenne már kirakni a picsába -
#1640 OMG még a családodat is ??? :D
Szerintem le lehet zárni a témát, stonesour2 megkapja méltó büntetését és vége, a filmes topicot nem kell szétoffolni. -
#1639 te írtad h megkeresel nem én neked
ne itt offolj már állandóan a modi topikokba, te ezt élvezed?
mindkét reged bannolták most megjelensz itt egy harmadikkal és ugynaazt csinálod, vegyél vissza sztem ezzel semmit nem fogsz elérni itt -
stonesour2 #1638 igen, pm-eket küldözgetsz, melyben fenyegetsz engem, és a családomat... -
#1637 te amúgy tisztában vagy a PRIVÁT üzenet fogalmával?
am meg ban megkerülése
szerintem húzd meg magad -
stonesour2 #1636 Nem tesztek semmit ellene? -
#1635 üdv!
EZT szeretném IDE bannernak! Előre is köszi~~ -
stonesour2 #1634 Szépen kérem az sg moderátorait, hogy valamit lépjenek tommygear nevű felhasználó ellen! Folyamatosan zaklat engem privát üzenetekben, azt állítja, hogy valakinek az alregje vagyok, fenyegetőzik, megpróbál lejáratni a fórumtársaim előtt. Kérném mielőbbi kitiltását, ill. figyelmeztetését! Köszönöm szépen -
#1633 ezt -> ide
köszi! -
Dean Winchester #1632 del pls -
#1631 Ezt a képet ide valaki tegye már ki bannernak ill. cserélje le a mostani elhalt képet!
Köszönöm szépen! -
#1630 irónia? -
Dean Winchester #1629 magyar szinkron néven van topic.
Nos én meg nyitottam egyet szinkronhagok néven,hiszen ilyet nem találtam! Magyar szinkron névre nem is gondoltam h ugy kéne beírni.
szóval akkor ezt nem lehetne átnevezni szinkronhangok topicra?(kicsit legalább tágabb meg normálisabb is a neve szerintem)
röviden.:
magyar szinkron -> szinkronhagok -
#1628 hmm
igazad van, akkor legyen így :) -
#1627 kissé széles nem? -
#1626 Üdv!
EZT szeretném EBBE a topikba bannernak ^^
Köszöntem -
Dean Winchester #1625 valaki ???? -
Dean Winchester #1624 ezt a bannert kéne betenni ebbe a topicba!
köszi előre is. -
#1623 Téged nem kérdezett senki. -
#1622 Nagyon szívesen. -
#1621 Köszönjük a gratulációt! -
#1620 szánalmasak vagytok, csak még ahhoz is hülyék, hogy ezt észrevegyétek. tényleg ennyiből áll a szórakozásotok, topikokat csesztek szét internetes fórumokon?! hát gratulálok!
most is: jött egy fórumozó, feltett teljesen normális, értelmes kérdéseket, erre klemiszkétől jött egy retardált válasz. tényleg csak gratulálni tudok mindnyájatoknak! -
#1619 itt #1547 reklám -
#1618 Attól, hogy nem írják le, az nem egyenlő azzal, hogy nincs baja az eféle idiótasággal. Amúgy olvasni tudsz?Mi a topic címe? LOST. Hozzátartozik az idiótaságod a topichoz vagy sem? Nem. Akkor miről beszélünk?Ennyire erővel mindenhova be lehetne írni buziságot,nem? Én pattogok? Ja. De ahogy nézem téged nem bírnak a fórumon.
Részemről ennyi.
Nyiss a faszságaidnak gumitopicot.
Csá. -
#1617 nem 1-2 ember csinálja szal a többségnek nincs baja, te pattogsz állandóan meg precisiön haverod -
#1616 Az, hogy attól, hogy véget ért a sorozat, nem lesz a topic gumitopic te ....Amikor ment a sorozat,akkor is ezt csináltad, úgyhogy ez nem érv.
1-2 alkalommal?hah MINDIG, és főleg te meg a társaid, nyiss egy topicot, hogy Ejtsükkialostszereplőknevétfonetikusan és arra élveszkedjél.
Kreditezést meg nem tudom mire írod, nézd meg az értelmező szótárban, hogy mi az,am szép az alreged. -
#1615 vége a sorozatnak mit zavar ez téged, hogy képeket linkelünk meg 1-2 alkalommal hülyülés megy ott?
kredit... -
#1614 Van még értelme ennek a topicnak, vagy az idióták játszótere lesz? -
#1613 hello.
ide tegyétek be ezt bannernak légyszi.
köszönöm! -
#1612 Üdv! Ebben a topicban a #2727-es hozzászólást törölnétek légyszi? Én írtam, de úgy látom a további beszélgetés elég más irányba megy miatta...
Köszi! -
cargame #1611 BK
#19649 -
#1610 Tegyétek spoilerbe, köszi: Link -
#1609 innen kellene szerintem törölni egyet
#12187 -
#1608 #1601
megköszönném! -
#1607 miért? itt kéne? -
#1606 upsz, tényleg. KÉP -
#1605 nem jó a link, -
#1604 azért az szép, hogy privátban f*szozol, aztán idejössz sírni :D