<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#65779 -> "kussoljál baromarcú. Miért van az, hogy 100 hozzászólást visszaolvasva a tiéd az egyetlen amibõl árad a bunkóság. Ha valami nem tetszik el lehet takarodni. Javasolnám is ezt az opciót."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
állandóan ez van ez már zavar.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a VV4 topikban. (nem tudtam, hogy nem szabad direkt linket, bocsi)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
remélem a gazda nem törli,hogy az illetõ megkapja ami neki jár! de érdemes elolvasni az alatta levõ hozzászólásait is!
topic
ha villalakóról tesz be ilyen képet akkor is én követelném a minimum spoiler használtatát...
Lehet nekem van egy kis autista beütésem, de képes vagyok valamire NEM odafigyelni<#whatever>#whatever>.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
</a>
</p>
<font color=red><font size ="1"><big><I>Amerikai premier: április 29.</I></big></font></font>
</p>
<font color=red><font size ="1"><big><I>Magyar premier: május 5.</I></big></font></font>
<hr width="50%" size="4">
</p>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bf4oDjHUmkY" target="_blank">Trailer #1</a> <a href="http://www.youtube.com/watch?v=oQVr31z0_dA" target="_blank">Trailer #2</a>
<body style= "background-image: url('http://noob.hu/2011/03/18/black_diamond_plate_copy.jpg');background-repeat: repeat-xy; background-attachment: fixed;">
<style>
#mainmenu {
background: url(http://noob.hu/2011/03/18/black_diamond_plate_copy.jpg);background-repeat: repeat-xy; background-attachment: fixed;">
}
</style>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
te egy bomlasztó <#kocsog>#kocsog> vagy
"na ezért utálom Bécit a cigány vér megint elõbujt belõle..."
"Rohadék tetves csicska romatestvérek ... béci te retkes remélem valaki kalapáccsal veri szilánkosra koponyádat a szutyok ribanc fattyú testvéreddel 1ütt ... pusztuljatok kifele onnan ti szarok.. "
Talán érdemes lenne a VV-topik bannerjébe kiírni, hogy hangsúlyozottan tilos másokat a származásuk alapján szidni. Van, akinek ezt még mondani kell.
nem bemártani akarom ezzel, csak nem nagyon látom egységesnek a szankcionálásokat a fórumon.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1299480189
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Topiknak jót tesz egy kis bezárás.Forma 1 topikban is bevált már ez korábban.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Az ide kommentelni vágyóknak: ha valakinek be akartok szólni, akkor azt privát üzenetben tegyétek, ez a topic nem erre való, az offolást büntetni fogom.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A modi meg vegyen vissza a kihívó hangnembõl
jó lesz egy kis szünet ott, fõleg mert este biztos elszabadult volna a pokol...
Menjetek a saját fórumokba a rajongói topicokba, a VV téma most pihen egy kicsit.
Addig gondolkodjatok el azon is, hogy mit jelent a kultúra kifejezés, és hogy nem mindig a másik a hibás.
A témában hozzászólásokat ide nem várok, fellebbezésnek helye nincs.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Anyámmal egy idõs vagy b+....
mercedes E320 CDI owner
az alja nép gyülekezõhelye....
mercedes E320 CDI owner
Persze magatokat nem jelentitek, amikor kiprovokáljátok az emberbõl a szavakat...
mercedes E320 CDI owner
Nagyon bosszantó, hogy benéz az ember és egybõl jön a sértegetés az ember származását illetõen (cigányozás) és ezt leírják többször is, csak nem mindegyk van jelentve.
Ezért már rendõrségnek kéne jelenteni ezeket, vagy törölni a hsz-ket de gyorsan, míg a google keresõ ide nem navigál, mert akkor lesz csak gond.
Én csak leírtam a véleményemet...
mercedes E320 CDI owner