15
World Cyber Games 2004 Magyar selejtező
-
#15 nemtudom ... lehet csak én vagyok igy ezzel ... majdnem minden EQn kint voltam ... azok qrva jok voltak ... de miota már WCG magyar baszásnak hivják és a SAmsung a főszponzor .. vhogy más az egész ... inkább szol arrol hogy amig ott vagy jol "kifosszanak" mint arrol hogy jol érezd magad ... bár kétségtelen nagyon jo moka lesz ... de ennyi pénzt nem "dobok" ki ugy hogy 100% hogy nem elszek továbbjuto ... -
#14 En amikor elszor hallottam a bajnoksagrol, rogton arra gondoltam, szivesen indulnek a FIFA-val. Aztan most lattam nemreg, hogy 7500Ft a nevezesi dij. Ettol elment minden kedvem! (Raadasul ezert a penzert mennyi jatekot kap a nevezo? Lehet 2-3 meccs utan over? Vagyis ugy 30 perc jatekert 7500-at tejel?
Kar, hogy ez az egesz nem arrol szol, hogy a legjobb magyar jatekos kepviseli majd hazankat, hanem csak egy szűk RÉTEG legjobbja. Szoval a szervezoknek csupa ronda szot uzenek.
HA max. letszam lesz, vagyis 506 nevezo, akkor 3.795.000Ft szall a szervezok kasszajaba. Ha jol lattam van egy rakas szponzor is, igy nem ertem hogy jott ki ez a szam :( -
#13 Mert a kocka koreaiak, inkább a Fifát tűzték ki. Na jó, MPortalon is igazat adtam a srácnak arról, hogy nem más kedvenc játékát kell lefikázni, hanem a mienket védeni. -
DePreSsZYo #12 De ez nem az USA nem tudom feltünt-e -
DePreSsZYo #11 És CoD miért nincs a játékok között?
-
Cybergamer #10 jo de ez csak cs re vonatkozik tobbinel nem -
#9 hat nekem es klanomnak is ez a velemenye. es szerintem szinvonalban se lesz ott mint az a lan (nem irom le a nevet)ami penteken kezdődik szombaton.
mert az nagyon ott lesz. -
#8 Teltház lesz, ebben biztos lehetsz. -
#7 és ezt ki is fizeti ennyi ember? -
Cybergamer #6 usa ba drága a jegy:P -
#5 7500Ft a nevezés? kissé soknak tűnik... -
#4 A szervezőknek minden bizonnyal. -
Cybergamer #3 .DD sztem megéri -
#2 Na neeee, ma még nem baszták fel eléggé az agyam, és akkor most megint. GG WCG team, GG Samsung+ koreai, vagy miazisten kitalálók. -
Cybergamer #1 World Cyber Games Magyarországi Selejtezõ 2004.
Presented by SAMSUNG
2004. augusztus 27-29. Budapest, Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont.
Nevezés
A World Cyber Games 2004. Magyarországi Selejtezõ nevezése 2004. július 26-án indul, 18.00-kor.
A nevezéshez elõzetes regisztráció szükséges itt, a hu.worldcybergames.com honlapon, minden rész pontosan kitöltendõ!
A részvételi díj: 7500 Ft/fõ
Minden jelentkezõ csak egy játékkategóriában indulhat, a kategóriák nyertese hagyomáyos módon részt vehet teljes ellátással a San Francisco-ban megrendezett döntõn. A kiutazás feltétele pedig a magyar állampolgárság.
Kategóriák és a limitek:
Unreal Tournament 2004 - 64 fõ
StarCraft: BroodWar - 64 fõ
WarCraft III.: Frozen Throne - 64 fõ
Fifa Soccer 2004 - 64 fõ
Counter-Strike: 1.6 Steam - 40 csapat (200 fõ)
+ fennmaradó helyek fun kategóriában vehetõk majd igénybe (kb. 50 fõ)
A nevezés után az egyes kategóriák adminjai ellenõrzik a nevezetteket, majd az õ jóváhagyásuk után (pontosan kitöltött jelentkezés és adatok) kerül fel a név a jelentkezettek listájára. Ez után lehet és kell a nevezési díjat befizetni a nevezés napján kikerülõ címre, 1 héten belül.
Nevezés : http://www.earthquake.hu
FIFA 4ever^^