371
A hegy gyomrában sorozat
-
#50 prvi ment ... :) -
BornToBePuli #49 nekem megvan mind a nyolc rész, akinek kell az szóljon
Egy dévédére fér rá, TV rip. Csak a második részen látszik a régi mtv2 logoja. -
#48 Régen volt nem emlékszem mikor ment, azt tudom hogy sorozat volt, de ha itt nem említik a filmet teljesen elfelejtettem volna! -
winnie #47 továbbmegyek. sorozat volt és reggel 8-9 fele ment. -
#46 Váááá. Már én is vágom mi ez a film! Régen mikor 9-10 lehettem a nyáriszünetben ezt néztem a nyagyszüleimnél. Olyan délután kettő körül mehetett a film,de mindig be voltam tojva mikor néztem.Nem is értem hogy adhatták ilyen korán.Mondjuk ha most nézném lehet,hogy tök röhelyes lenne. Sajnos sok mindenre nem emlékszem, de arra igen, hogy volt egy fekete angol taxi jellegű autójuk és jöttek a nyálkás szörnyek a két gyerek között meg valami ying és yang volt.Mennyire paráztam alatta. Régi szép idők. -
winnie #45 ejnye no. hát mire való a topik, ha nem visszaolvasásra?:)
-
Prof William #44 Nem eben voltak a Vilbeforszék? Ilyen furam manuszok voltak akmik szörnyekké tudtak alakulni+meg volt a két gyerek aki a fénnyel győzögették le a nyálkás szörnyeket+volt valami vulkán is. Ez az ? -
winnie #43 a majomparade.com-ról tölthető az első 3 rész szinkrnoos verziója. -
#42 Na, én is aláírtam.
Remélem elérünk vele valamit... -
#41 Kedvencem volt ez a sorozat, bár én is nagyon kicsi voltam még akkoriban, rettegtem is jól, de azért hősiesen néztem, mert nagyon izgalmas volt!!! -
#40 http://ahegygyomraban.freeblog.hu/ -
blackgamer #39 az volt a horror, nem is értettem miért adják matiné időben
aki szerette (nem tartozok azok közé) aláírhat peticiót, hogy újra adják -
#38 under the mountain
HA VALAKINEK MEGVAN, VAGY MEG TUDJA SZEREZNI, IRJON PLEASE! :) -
#37 emlékszem kis koromban volt a tévében, és majdnem összeszartam magam egypár részen. D
jó kis sorozat volt.
A végén megléptek a szörnyek, vagy mifene. -
#36 Nem baj, megkérjük szépen hogy töltse fel valahova -
#35 DVD-rom? -
davos80 #34 Nincs DVD lejátszóm sajna... -
#33 -
davos80 #32 Nem. -
#31 Ja, és írtál neki? -
davos80 #30 Itt csak 1 arcot találtam, akinek DVD-n van meg. -
#29 Így a jó. -
#28 ??? nekem az utolsó üzenet a #9. volt!!! sorry.. -
#27 rossz a link -
#26 www.sf.hu/topic.php?t=1442
itt keressetek egy egyént, aki megpróbálja megszerezni VHSen. -
#25 már volt linkelve...... -
#24 Under the Mountain
-
#23 Ez mind? -
#22 De nagy film volt :))
Mondjuk inkább nevettünk rajta, nem paráztunk, de amikor este a szél megfújt egy bokrot, vagy kint felejtettem egy ruhámat az erdőbe, akkor fostam rendesen :DD -
winnie #21 klasszikus. -
#20 82-es film, bazze akkor születtem :) -
#19 Úgyvan
Bent a hegyben gyomrában, barlagokban voltak valami nyálkás trutyiba bábozódva.
Volt valami olyan rész (azt hiszem a legutolsó) hogy onnét lentről menekült a két gyerek és a kijáratot elzárta ez a nyálka és azon keresztül jutottak ki a tengerparta és így lett vége... -
davos80 #18 Beugrik egy csomó dolog, pl. hogy békát ettek. -
davos80 #17 Ezeket találtam :
"hogyha voltak benne nagy, ősféregnek nevezett kukacok, egy Obi-Wanra hasonlító idős bácsi valamint egy gonosz, zombiszerű Mr. Wilbeforce nevű fickó, akkor a "Hegy gyomrában" című ausztrál iszonyatról van szó."
"nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi volt, hogy egy kisvárosban játszodott, a film elején a cslád fekszik kint a kertben, és az eget bámulják beszélgetnek, mejd jön az este, és valami leszáll, a hegy gyomrába lesz az ürhajó. A lakosok tarkójába beültettnek valamit, amitól mind az ö emberük lesznek, és békát esznek, stb. Van egy rész benne. amikor valami furóval kapnak el embereket, ez volt a Nulaldik tipusú Déry müsornak az elején is, mitn kivágott jelenet." -
davos80 #16 Több helyen meg lehet rendelni, persze itthon nem hallani felőle semmit. -
davos80 #15 Ja, tényleg, azért volt fekete autójuk. -
Én is emléxem, nagyon király volt!!!
A lány és fiú kétpetéjü ikrek voltak, ezért volt is valami gond, mert így nem működött közöttük rendesen a telepátia, vagy mi ...
Valóban Vilbeforsz volt a nevük, és temetkezési vállalkozóknak adták ki magukat... -
#13 Ezen a linken azt írják, hogy készül folytatás a 20. évfordulóra. -
davos80 #12 Találtam egy képet -
#11 Húúúú aztat nagyon szerettem, de sajna már alig emlékszek rá, csak annyira, hogy jó kis atmoszférája volt.