31
  • fugamester
    Hali! Elakadtam szerintem még az elején. Bent vagyok egy szobában , az ajtó mögöttem bezáródott, a kijárati ajtónál tűz ég. Megtaláltam egy kis szobában a tűzoltó rendszert, de a kijárati ajtó előtti tüzet nem oltja el.
    Előre is köszi.
  • dupcsik
    jobra fent van egy auto emelőt fel a kocsi leszalad és arrol tudsz felugrani!
  • Martin666

Hali! Hol lehet felszedni benne a lángszórót? Előre is kösz!
  • Driver99
    Elakadtam!!!Már kijutottam a doki házábol és elérkeztem 1 kettétört hídhoz alatta a folyóval.jobbra kis vízesés balra a tenger mit csináljak.Nagyon szeretném ha v.ki segítene?A címem [email protected] Plíz!!
  • Jumpy
    Hali segítség kéne !
    Elakadtam,kikötő, kétszer saját magam már legyőzve, most egy nagy állat jön,aminek a köldökéből himbálódzik saját magam,mit lőjek?hol lőjem??
    Köszi
  • N.E.O.!!!
    dlh.net

trainer van
  • balintka
    Tudna valaki mondani egy cheatet a gamehez?
    Kösz
  • N.E.O.!!!
    "akik ráverik a farkukat a monitorra"

Hát ööö, ha esetleg valami jó kis misellvájd van rajta
  • lck
    Hááát 2CD. - Max. 40 deka.
  • floatr
    Hú b+ most nem írom le ami először az eszembe jutott a leírásról, meg a hozzászólásokról. De csatlakozom Cat-hez.

Kicsit kezdek tartani a sok elmegyengétől -- akik gyártják az effélét, meg akik ráverik a farkukat a monitorra, hogy millllyen istencsászár játék ez. Itt valami qrva nagy gáz van, hogy embereknek erre szüksége van.
    A doom3 baromságain még valamennyire lehet röhögni, de ez inkább szánalomra méltó.
  • Johnyy
    Sirály a jááték, ennyi a koment
  • Sadun Tryst
    én amit láttam videót róla, ott közepesnek tűnt...
  • kiria
    A Suffering nehéz játék??

Ahogy különben elnézem, ezt is belehetne tiltani a Manhunt mintájára. Talán helyenként durvább is...
  • N.E.O.!!!
    2 horrorfilmre emlékszem, amitől tényleg fostam, persze csak amikior először láttam: kopogó szellem, ideglelés. Egyikben sem emberek voltak, mondjuk az ideglelésben semmi sem volt:) Amúgy ami volt a filmekben: zombi, vámpír, játékbaba, álarcos idegbeteg jórészt röhögtem, ahogy szétkapják egyes emberek fejét. Csupán a hirtelen szarokat nem szeretem, ennyi erővel a harry potter 2-től is féltem, mikor az a kéz hirtelen megragadta HP karját.
  • Wing Rockling
    Nem tudom hogyan lehet a szörnyektől beszarni. Én a pszychopatáktól, az elmebajosoktól, a fogyatékosoktól jobban félek, a szörnyek elmehetnek a picsába, bármilyen csúnyák is legyenek.
  • N.E.O.!!!
    Egy jó kis rockmjúzik rögtön hülye mészárlós játékká tenné az egészet, de így legalább a kis pöcsöknek lesz 1-2 álmatlan éjszakájuk
  • Zsoldos
    na mi a fene mindenki doom3-azik mar csak en nem?
  • Sadist
    Doom 3 szörnyei ezekhez képes aranyos kis háziállatkák.
  • Tiby
    Jó véres , nagyon jó gém
  • neuro
    Nekem a Call of Cthulhu kellene már! :)
  • tomsh
    Szerintem ha ezt valaki végigjátsza, utána a Doom3-n már csak mosolyogni fog.
    Már ami a brutalitást illeti.
    Nagyon durva ez a game.
  • Aquli
    Elkezdtem, 3-4 pályát mentem, a grafika elfogadható, az irányítás már nem túl kényelmes, egyébként agyatlan mészárlás, a hangulata olyan nyomasztó, hogy nem is volt kedvem játszani vele, és letöröltem, nekem nagyon nem tetszett. de ez csak egy vélemény.
  • lck
    Bittorrent cimek topic-ot olvasd végig.
  • Travelos
    Áruld már el, hogy hogyan lehet letölteni a torrentet? Meg mi az egyáltalán?
  • lck
    Bit Torrent-el letölthető ( Suprnova.org ) A mult héten elég gyorsan lejött a 2 CD :-))
  • Cat #5
    szerintem borzasztó hogy ilyen játékokra van piaci igény
  • Wing Rockling
    Ezzz naggyon brutál azért, kell nekem!!! Igen, egy qrva jó horror...JEAH!
  • Wing Rockling
    "Egy átlag konzolos/ps2 stuff azért még mindig több poligonnal dolgozik, mint egy átlag PC stuff!!!" - Ugye ezt csak viccnek szántad!?
  • N.E.O.!!!
    Konzol, vagy nem konzol, ez egy ígéretes játéknak tűnik. A jó öreg postal 2 hangulatát idézik a képek. Vér és vér mindenütt. Nagyon állat. A thief 3-ban igaz fostam, de ott csak pár nyílvessző volt a túlélésre, de baltával a kezemben megnézéném melyik zombitól esnék hanyat. A grafika az tényleg gyenge, de akkor arányosan kevesebb is a gépigénye. Bár a Doom 3-ig biztos nem fogom tudni megszerezni senkitől sem, mert erről én is csak most hallottam először.
  • NEXUS6
    Bocsesz, csak két megjegyzésem lenne, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.
    1. A Silent Hill2-nél, ami egy ezer éves PS2 cucc azért elég jól megoldották a fény árnyék kezelést. Szal ez nem annyira "tipikus konzol hijányosság" mint inkább programozói bénaság.
    2. Egy átlag konzolos/ps2 stuff azért még mindig több poligonnal dolgozik, mint egy átlag PC stuff!!! Viszont mivel nincs elég memecsi bennük ezért a játékból kiesett versenytőket (értsd halott szörnyeket) ott elég nagyvonalúan egyszerüen leveszik a kűzdőtérről, mondjuk nem is fordulnak elő egy konzolnál látványos beszaggatások emiatt. A másik memcsi korlátból adódó hiányosság a konzoloknál, az alacsony felbontású textúrák.
    Na ez az, ami tipikus konzol hiba. (Bár azért a nagyok valahogy ezt is meg tudják oldani)