The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Elakadtam szerintem még az elején. Bent vagyok egy szobában , az ajtó mögöttem bezáródott, a kijárati ajtónál tûz ég. Megtaláltam egy kis szobában a tûzoltó rendszert, de a kijárati ajtó elõtti tüzet nem oltja el.
Elõre is köszi.
jobra fent van egy auto emelõt fel a kocsi leszalad és arrol tudsz felugrani!

Hali! Hol lehet felszedni benne a lángszórót? Elõre is kösz!
Elakadtam!!!Már kijutottam a doki házábol és elérkeztem 1 kettétört hídhoz alatta a folyóval.jobbra kis vízesés balra a tenger mit csináljak.Nagyon szeretném ha v.ki segítene?A címem [email protected] Plíz!!
Hali segítség kéne !
Elakadtam,kikötõ, kétszer saját magam már legyõzve, most egy nagy állat jön,aminek a köldökébõl himbálódzik saját magam,mit lõjek?hol lõjem??
Köszi
N.E.O.!!!
dlh.net

trainer van

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

balintka
Tudna valaki mondani egy cheatet a gamehez?
Kösz

N.E.O.!!!
"akik ráverik a farkukat a monitorra"

Hát ööö, ha esetleg valami jó kis misellvájd van rajta

lck
Hááát 2CD. - Max. 40 deka.
Hú b+ most nem írom le ami elõször az eszembe jutott a leírásról, meg a hozzászólásokról. De csatlakozom Cat-hez.

Kicsit kezdek tartani a sok elmegyengétõl -- akik gyártják az effélét, meg akik ráverik a farkukat a monitorra, hogy millllyen istencsászár játék ez. Itt valami qrva nagy gáz van, hogy embereknek erre szüksége van.
A doom3 baromságain még valamennyire lehet röhögni, de ez inkább szánalomra méltó.
Johnyy
Sirály a jááték, ennyi a koment

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sadun Tryst
én amit láttam videót róla, ott közepesnek tûnt...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

kiria
A Suffering nehéz játék??

Ahogy különben elnézem, ezt is belehetne tiltani a Manhunt mintájára. Talán helyenként durvább is...

N.E.O.!!!
2 horrorfilmre emlékszem, amitõl tényleg fostam, persze csak amikior elõször láttam: kopogó szellem, ideglelés. Egyikben sem emberek voltak, mondjuk az ideglelésben semmi sem volt😊 Amúgy ami volt a filmekben: zombi, vámpír, játékbaba, álarcos idegbeteg jórészt röhögtem, ahogy szétkapják egyes emberek fejét. Csupán a hirtelen szarokat nem szeretem, ennyi erõvel a harry potter 2-tõl is féltem, mikor az a kéz hirtelen megragadta HP karját.

Wing Rockling
Nem tudom hogyan lehet a szörnyektõl beszarni. Én a pszychopatáktól, az elmebajosoktól, a fogyatékosoktól jobban félek, a szörnyek elmehetnek a picsába, bármilyen csúnyák is legyenek.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

N.E.O.!!!
Egy jó kis rockmjúzik rögtön hülye mészárlós játékká tenné az egészet, de így legalább a kis pöcsöknek lesz 1-2 álmatlan éjszakájuk

na mi a fene mindenki doom3-azik mar csak en nem?
Sadist
Doom 3 szörnyei ezekhez képes aranyos kis háziállatkák.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jó véres , nagyon jó gém
Nekem a Call of Cthulhu kellene már! 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

tomsh
Szerintem ha ezt valaki végigjátsza, utána a Doom3-n már csak mosolyogni fog.
Már ami a brutalitást illeti.
Nagyon durva ez a game.

Aquli
Elkezdtem, 3-4 pályát mentem, a grafika elfogadható, az irányítás már nem túl kényelmes, egyébként agyatlan mészárlás, a hangulata olyan nyomasztó, hogy nem is volt kedvem játszani vele, és letöröltem, nekem nagyon nem tetszett. de ez csak egy vélemény.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

lck
Bittorrent cimek topic-ot olvasd végig.
Áruld már el, hogy hogyan lehet letölteni a torrentet? Meg mi az egyáltalán?

lck
Bit Torrent-el letölthetõ ( Suprnova.org ) A mult héten elég gyorsan lejött a 2 CD :-))
szerintem borzasztó hogy ilyen játékokra van piaci igény

Wing Rockling
Ezzz naggyon brutál azért, kell nekem!!! Igen, egy qrva jó horror...JEAH!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
"Egy átlag konzolos/ps2 stuff azért még mindig több poligonnal dolgozik, mint egy átlag PC stuff!!!" - Ugye ezt csak viccnek szántad!?

N.E.O.!!!
Konzol, vagy nem konzol, ez egy ígéretes játéknak tûnik. A jó öreg postal 2 hangulatát idézik a képek. Vér és vér mindenütt. Nagyon állat. A thief 3-ban igaz fostam, de ott csak pár nyílvesszõ volt a túlélésre, de baltával a kezemben megnézéném melyik zombitól esnék hanyat. A grafika az tényleg gyenge, de akkor arányosan kevesebb is a gépigénye. Bár a Doom 3-ig biztos nem fogom tudni megszerezni senkitõl sem, mert errõl én is csak most hallottam elõször.

NEXUS6
Bocsesz, csak két megjegyzésem lenne, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.
1. A Silent Hill2-nél, ami egy ezer éves PS2 cucc azért elég jól megoldották a fény árnyék kezelést. Szal ez nem annyira "tipikus konzol hijányosság" mint inkább programozói bénaság.
2. Egy átlag konzolos/ps2 stuff azért még mindig több poligonnal dolgozik, mint egy átlag PC stuff!!! Viszont mivel nincs elég memecsi bennük ezért a játékból kiesett versenytõket (értsd halott szörnyeket) ott elég nagyvonalúan egyszerüen leveszik a kûzdõtérrõl, mondjuk nem is fordulnak elõ egy konzolnál látványos beszaggatások emiatt. A másik memcsi korlátból adódó hiányosság a konzoloknál, az alacsony felbontású textúrák.
Na ez az, ami tipikus konzol hiba. (Bár azért a nagyok valahogy ezt is meg tudják oldani)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs