143
Midnight Club 3
-
#103 Szerintem király-a fórumot olvasva kellemesen csalodtam-a NFSU-SRS keverékének tűnik szerintem nagyon eltalálták,nekem a sebességérzet tünik nagyon dúrvának-bár lehet csak az NTSC színrendszer miatt/nem az MM-ban vettem:DDD/ -
wertyx #102 hát ha most tudnék venni egyet megvenném de sehol sem találtam...na mind1 majd ha jön
-
#101 http://www.gamespot.com/ps2/driving/midnightclub3dubedition/
Szerintem a gamespot osztályzása magáért beszél de ott van a játékosok osztályzása oldalt is az is elég sokat elárul:)
-
wertyx #100 milyen a játék mert lehet megveszem Ps2mre de még nem láttam róla tesztet.pl. NFSU2höz viszonyítva -
#99 Nézem, hogy itt mindenki fikázza a gamét, de szvsz. naon ottvan,
igaz, van egy pár "nehéz" verseny, de az a sok tuning, megéri, már csak azért is, mert szerintem valóságosabb, mint az NFS:U 1,2 űber-hiper-mega-atom-brutál spoilerei, amit senki sem rakna fel autóra, mert olyan giccses, hogy az már fáj.
Egyszóval jobban bejön, a grafikára meg azt mondom, le van szarva, mert jobban odatapaszt a TV-elé, mint az NFS:U, Az irányítással semmi gondom, szerintam még kicsit több a valóságalapja az eddigi arcade autós gammáknál, mert az elsőkerekes autó tolja az elejét kanyarba, a hátsókerekes kicsapja a farát, a 4x4 es semleges, meg ugye 250-nél ha behúzom a kéziféket akkor nem igazán pörgök 200 at, meg sorolhatnám még sokáig.
Szóval Rockstar -
#98 hagyjuk mar a GTA-t:) annak is hasonlo fizikaja volt mint ennek:) szal hagyjuk mar a GTA-t:) pls:)
-
#97 "Ha lenyomod a startot bejön a PAUSE kép.
Na ott van egy olyan menüpont hogy OPTIONS...Azonbelül TUNE YOUR VEHICLE.
Ajánlom figyelmedbe:)
Betod állítani az autó reakcióit ovodás hülyegyerek szintről egészen odáig hogy jobblesz az irányítás mint a GTA-ban:)
DRIFT FACTOR maxra tolni, TRACTION és FRICTION BIAS 0-ra..." -
#96 itt van leirva -
#95 És hogy állitod be? -
#94 en is igy vagyok. majd ha veletlen unatkozom eloveszem es beallitom hoghy allitolag elethubb legyen -
#93 Nc:)
-
#92 Na megszereztem.
Kb fél órát nyomtam aztán el is raktam. Jó mélyre. Nehogy mostanában megtaláljam.
Na ezt a szart. -
#91 Bele belehallgattam a zenékbe...
Mindbe...
Csocso tény ezek hatalmasméretü kulák:)))))
A játék készítői techno zenét életükbe nemhallottak ezek az izék amik ebevannak valami elkképesztő szarok...
Az egyetlen mentségük a zenében a Drummnbass részleg (én szeressem) na abba vannak ütős zenék amúgy ennyi:)
-
#90 Amit írtam azt feltétlen próbázd szerintem pont a legfőbb gondodat javítgatja a játékkal:)
Csak egyet nemértek ezekbe a szarokba....A rohadt terepjárókat minek erőltetik?:)
Bálna szemétládák egytől egyig (mábocs) terepre jók aszfaltra egy alaposabb tuninggép ellen 0 esélyük van a hatalmas súlyuk miatt...Vagy ha már játékba teszik és ilyen bálnákkal is kell menni például skyline ellen akko hagylehessen már porig könnyíteni....Megnézném például hogy egy hummer mikor fog felállni jó eredménnyel egy Skyline ellen:)
Kb soha.....2-3szor nehezebbek mint egy utcai sportkocsi nemtudom melyik baromnak jutott eszébe hogy ekkora szemeteket (meginbocs de csesz az ideg hogy kötelező ezekkel a monstrumokkal menni) is tuningolgassunk (kisebb terepjárót már láttam jót lépni de az olyan 1.7-2 tonna max)...Arra jók hogy feszítsünk benne és dübörögjön a zene,rakjunk alá egy kis hidraulikát hagypattogjon összevissza ha akarjuk azt csah...
De versenyre?:)
Nomind1....
HJa meglett 2player lehetőség,elég hülye helyen volt nemtom mérnemlehetett külön multiplayer részt csinálni:)
Kipróbázni majd hétfőn akko megyek haverhoz nálla van 2 joy:)
2. városból most mentem vissza 1. városba gyorsasági motoros meg terepjárós versenyeket nyomni b-s kocsik is megvannak van köztük pár mókás darab:)
Porigtuning supra a lentebb írt beállításokkal gyakorlatilag irányíthatatlan ha valaki csak a fullgázt ismeri és nemtud játszani a gázzal (például félgázt tartani:) )..
250mph-nél (szélrányékból kitörés + nitro) az autópályán csúcsforgalomban egésszen tökéletes a grafic főleg a rendszámtábla nézetből...Téllleg szinte szartselátni csak azt hogy minden suhan el de hogy mikazok nemlehet beazonosítani olyan faszányos a sebességérzet:)
A városok viszont nem valami nagyon...
2. városban egyik versenyen gyakorlatilag az egyik lerövidítés az volt hogy átlehet ugratni az egész várost (nitro,repül,háztetőreér nitro repül) és paff város egyik feléből pont a másik felébe jutunk futóművünk legnagyobb örömére:)))) -
#89 teljesen igazad van.. egy ember akkor mondjon teljes velemenyt hamar romma probalgatta a jatekot.. ettol fuggetlenul az a par probalkozas ami volt csak csalodast okozott.. ezen sem te se skynet nem tud valtozatni.. en azota nem jatszottam vele miota kiprobaltam es nem is igazan erdekel...
de majd kiprobalom..sztan visszajovok es leirom mizu -
#88 Ahhoz képest, hogy überszarnak tituláltad, már 3 napja nyomod! Talán azután kéne véleményt nyilvánítanod, miután rájössz olyan dolgokra, amiket Skynet leírt. -
#87 uhh uhh.. ki fogom probalni!:) -
#86 Ez tény de B3-ban nem nagyon kell ennyire hirtelen szűk kanyarokat venni és nincs ilyen sűrű forgalom:)
Meg azért itt is csúszik a picsbe néha:) Orrkerekes fosokkal nem próbáltam de a hátsókerekes dögjeimet el tudtam csúsztatni ha kellett:)
Arcade szar de hangulatos....Aztán kinek mennyire fexik ez az irányítás meg az hogy nem agyoncsilivili a grafika (megjegyzem az autó fényezése nekem jobban bejön az nfsu-knál) ....
Mindenesetrre jóval több a tuninglehetőség...
Az nállam külön pozitívum hogy én választhatom meg KÜLÖN hogy elöl illetve hátul mekkora felni,milyenszéles guma, mekkora peres guma és mennyire legyen ittott leültetés...
Hja igen CSOCSO!!
Ha lenyomod a startot bejön a PAUSE kép.
Na ott van egy olyan menüpont hogy OPTIONS...Azonbelül TUNE YOUR VEHICLE.
Ajánlom figyelmedbe:)
Betod állítani az autó reakcióit ovodás hülyegyerek szintről egészen odáig hogy jobblesz az irányítás mint a GTA-ban:)
DRIFT FACTOR maxra tolni, TRACTION és FRICTION BIAS 0-ra...És innentől felejtsd el hogy hátsókerekes tuningolt döggel padlógázzal közlekedj mert úgy eldobja,kipördíti elcsúsztatja mint a franc:)
Próbáld ki és állítsd be a neked megfelelő szintet még NFSU-nál is komolyabbra lehet rakni...
Én ebben az űállapotban tolom és rendesen a gázzal kell játszadozni,és félgázzal mászkálni amíg nem rakom a 4.-et a tuning gépekbe vagy kiprödítem a francba és mehet az ellenkormányzás meg játszogatás:)
Próbázd....Szerintem nagyon jópofa ötlet ez a reakccióbeállítgatósdi,biztos nem találtad meg én is ma délután vettem észre:)
-
#85 "Nem nagyon csipázom a full arcade szarokat "
nah nalam az baj hogy az auto kb 3 dolgot tud csinalni.. menni egyenesen bevenni kanyart kezifekkel tokeletesen es utkozni.. ennyi.. nemtom hany menet alatt ennyi tortent.. nekm ez keves.. egy auto csusszon meg ilyenek. nem azt mondom hogy simulator.. de nintendo 64 szintu fizika legyen mar a jatekban..ott a burnout 3.. arcade megis ezerszer jobb -
#84 Mindenesetre én vagyok a hülye vagy ebből tényleg kihagyták az osztottképernyős multiplayert??? -
#83 Szerintem nem rossz...
Irányítás kb olyan mint az egyben....NFSU2-nél jóval arcade-abb...
A grafic sem NFSU2 szintü...
Viszont az egész városban jóval nagyobb az élet mint az nfsu városban,a sebességérzet is kedvesebb...
Lehet menni/tuningolni motort is (choppereket is :) )...
Mindenféle speckót meg lehet tanulni (Képbelassítás például)
Nem nagyon csipázom a full arcade szarokat de ez a játék valahogy sokkal jobban a képernyő elé tapaszt mint az NFSU1 vagy 2...Valahogy hangulatosabb... -
#82 Igaz egy ingyenes letöltést megér. Meg ez lesz az első MC sorozat, amit ki próbálok, de majd kiderül milyen is... -
#81 ha ingyen megtod szerezni es unatkozol nyugodtan szedd le.. azert mert valami nem olyan szep es nem olyan hudejo iranyitasu meg lehet jo jatek.. pl a MC2 se volt egy simulator.. de egesz jol el lehetett vele hulyulni. mondjuk szebbnek legalabb ketszer szebb volt mint ez...
de en akkor is csalodtam.. az ilyen mondatokon mint az nfsu2-t torlom mert ez a kiraly. nah az ilyeneken jokat mosolygok... :)
nfsu2.. szebb jobb feelingesebb.. mi kellene meg? -
#80 Akkor már le sem töltöm, thx az infot. -
#79 nah en is kiprobaltam..
gyors velemeny:
iranyitas: valami uberszar... nfsu1 jobb volt ezerszer.. nevetseges a fizika.. stb...
zene: hagyjuk... mikor az elso zenet meghallottam mar fogtam a fejem... ( KÚLÓÓÓÓÓ...)
grafika: hat ez is igen gyenge lett.. full reces minden es a texturak se valami szepek.. nfsu szeria sokkal szebb volt....
kb 4 meccset jatszottam.. kiprobaltam 3-4 autot.. idaig hatalmas csalodas...
"NFSU2 agyon csapva"
ha fele annyira jo lenne mint az nfsu2 akkor en is jatszanek egesz este...
-
#78 ÁÁÁÁ portálják PC-re de azonnal -
#77 en is toltom mar:) -
balu #76 nah egy gyors velemeny:
Aszem ma ejjel nem alszom :). A tuningolashoz nem ertek de itt aztan lehet mindenfele kutyuvel felszerelni a verdat ( persze jo penzert ) A varos szabadon bejarhato uton jelolve hol parkolnak kihivok meg hol vannak versenyek. De persze radion is jon info ha valaki nagyon ki akar hívni.
A kezdo kocsi ami ugyebar alap jol iranyithato es az elso 2-3 versenyeken meg lehet verni veluk az ellenfeleket, de a 4 versenynel mar tuning kellett.
Nitrozas cool.
Hirtelen ennyi. NFSU2 agyon csapva le is toroltem :) -
#75 Kijött:
2005-04-12 Midnight Club 3: DUB Edition (c) Rockstar Games *NTSC* NOGRP 52x50 MB 9.3 XBOX
2005-04-12 Midnight Club 3: DUB Edition (c) Rockstar Games PROTOCOL 72x50 MB 8.4 PS2
-
#74 Fasza az új movie. -
#73 mi a p*csa, eltolták a megjelenést áprilisra? -
#72 valszeg azért, mert csak konzolra jön ki -
#71 mér került át a konzolosokhoz? -
#70 jah SL rulz !!!! :)) -
#69 Nekem eddig ilyen tuningolós játékok közül az SL jött be legjobban. Rohadt sok plusz addon van meg minden.
A Midnight Club 2 ne tuningolós, dekem tetszik. Főleg az hogy több város is van (3). Na meg a motor is tök jó :)
Ha kijön a 3 PC-re akkor lehet az lesz nálam a legjobb, mert a grafika ott van ahogy nézegettem a képeket. Meg a kocsik is jó. -
Nite #68 hát öööö! ugye volt először Midnight Club II! Ami tökéletes volt minden tekintetben, noha csak arcade! Főleg a soundtrackje volt a helyén! az nfsu/u2 a nyomába sem érhet, egyik szarabb mint a másik! szerintem nem a grafika a lényeg, hanem a feeling, és ebben semmi nem tudta még megközeliteni sem, zenében meg aztán... a midnight club 3 tuti mindent ütni fog, bár szerintem a II is mindent üt! -
#67 én CRC-vel nem tok jáccani,mert nemtom honnan leszedni......meg inkább maradok SL-nál :D -
#66 Én hasonló Lambot csináltam CRC-be. Csak az Gallardo :)
Az a fekete GTO is nagyon ott van. -
#65 a Lambi odabasz -
#64 NFSU2 sajna gondolom.
Sajna Street Legalos tuningot nem csinálnak :(((