Midnight Club 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb fél órát nyomtam aztán el is raktam. Jó mélyre. Nehogy mostanában megtaláljam.
Na ezt a szart.
Mindbe...
Csocso tény ezek hatalmasméretü kulák:)))))
A játék készítõi techno zenét életükbe nemhallottak ezek az izék amik ebevannak valami elkképesztõ szarok...
Az egyetlen mentségük a zenében a Drummnbass részleg (én szeressem) na abba vannak ütõs zenék amúgy ennyi:)
Csak egyet nemértek ezekbe a szarokba....A rohadt terepjárókat minek erõltetik?:)
Bálna szemétládák egytõl egyig (mábocs) terepre jók aszfaltra egy alaposabb tuninggép ellen 0 esélyük van a hatalmas súlyuk miatt...Vagy ha már játékba teszik és ilyen bálnákkal is kell menni például skyline ellen akko hagylehessen már porig könnyíteni....Megnézném például hogy egy hummer mikor fog felállni jó eredménnyel egy Skyline ellen:)
Kb soha.....2-3szor nehezebbek mint egy utcai sportkocsi nemtudom melyik baromnak jutott eszébe hogy ekkora szemeteket (meginbocs de csesz az ideg hogy kötelezõ ezekkel a monstrumokkal menni) is tuningolgassunk (kisebb terepjárót már láttam jót lépni de az olyan 1.7-2 tonna max)...Arra jók hogy feszítsünk benne és dübörögjön a zene,rakjunk alá egy kis hidraulikát hagypattogjon összevissza ha akarjuk azt csah...
De versenyre?:)
Nomind1....
HJa meglett 2player lehetõség,elég hülye helyen volt nemtom mérnemlehetett külön multiplayer részt csinálni:)
Kipróbázni majd hétfõn akko megyek haverhoz nálla van 2 joy:)
2. városból most mentem vissza 1. városba gyorsasági motoros meg terepjárós versenyeket nyomni b-s kocsik is megvannak van köztük pár mókás darab:)
Porigtuning supra a lentebb írt beállításokkal gyakorlatilag irányíthatatlan ha valaki csak a fullgázt ismeri és nemtud játszani a gázzal (például félgázt tartani:) )..
250mph-nél (szélrányékból kitörés + nitro) az autópályán csúcsforgalomban egésszen tökéletes a grafic fõleg a rendszámtábla nézetbõl...Téllleg szinte szartselátni csak azt hogy minden suhan el de hogy mikazok nemlehet beazonosítani olyan faszányos a sebességérzet:)
A városok viszont nem valami nagyon...
2. városban egyik versenyen gyakorlatilag az egyik lerövidítés az volt hogy átlehet ugratni az egész várost (nitro,repül,háztetõreér nitro repül) és paff város egyik felébõl pont a másik felébe jutunk futómûvünk legnagyobb örömére:))))
de majd kiprobalom..sztan visszajovok es leirom mizu
Meg azért itt is csúszik a picsbe néha:) Orrkerekes fosokkal nem próbáltam de a hátsókerekes dögjeimet el tudtam csúsztatni ha kellett:)
Arcade szar de hangulatos....Aztán kinek mennyire fexik ez az irányítás meg az hogy nem agyoncsilivili a grafika (megjegyzem az autó fényezése nekem jobban bejön az nfsu-knál) ....
Mindenesetrre jóval több a tuninglehetõség...
Az nállam külön pozitívum hogy én választhatom meg KÜLÖN hogy elöl illetve hátul mekkora felni,milyenszéles guma, mekkora peres guma és mennyire legyen ittott leültetés...
Hja igen CSOCSO!!
Ha lenyomod a startot bejön a PAUSE kép.
Na ott van egy olyan menüpont hogy OPTIONS...Azonbelül TUNE YOUR VEHICLE.
Ajánlom figyelmedbe:)
Betod állítani az autó reakcióit ovodás hülyegyerek szintrõl egészen odáig hogy jobblesz az irányítás mint a GTA-ban:)
DRIFT FACTOR maxra tolni, TRACTION és FRICTION BIAS 0-ra...És innentõl felejtsd el hogy hátsókerekes tuningolt döggel padlógázzal közlekedj mert úgy eldobja,kipördíti elcsúsztatja mint a franc:)
Próbáld ki és állítsd be a neked megfelelõ szintet még NFSU-nál is komolyabbra lehet rakni...
Én ebben az ûállapotban tolom és rendesen a gázzal kell játszadozni,és félgázzal mászkálni amíg nem rakom a 4.-et a tuning gépekbe vagy kiprödítem a francba és mehet az ellenkormányzás meg játszogatás:)
Próbázd....Szerintem nagyon jópofa ötlet ez a reakccióbeállítgatósdi,biztos nem találtad meg én is ma délután vettem észre:)
nah nalam az baj hogy az auto kb 3 dolgot tud csinalni.. menni egyenesen bevenni kanyart kezifekkel tokeletesen es utkozni.. ennyi.. nemtom hany menet alatt ennyi tortent.. nekm ez keves.. egy auto csusszon meg ilyenek. nem azt mondom hogy simulator.. de nintendo 64 szintu fizika legyen mar a jatekban..ott a burnout 3.. arcade megis ezerszer jobb
Irányítás kb olyan mint az egyben....NFSU2-nél jóval arcade-abb...
A grafic sem NFSU2 szintü...
Viszont az egész városban jóval nagyobb az élet mint az nfsu városban,a sebességérzet is kedvesebb...
Lehet menni/tuningolni motort is (choppereket is :) )...
Mindenféle speckót meg lehet tanulni (Képbelassítás például)
Nem nagyon csipázom a full arcade szarokat de ez a játék valahogy sokkal jobban a képernyõ elé tapaszt mint az NFSU1 vagy 2...Valahogy hangulatosabb...
de en akkor is csalodtam.. az ilyen mondatokon mint az nfsu2-t torlom mert ez a kiraly. nah az ilyeneken jokat mosolygok... :)
nfsu2.. szebb jobb feelingesebb.. mi kellene meg?
gyors velemeny:
iranyitas: valami uberszar... nfsu1 jobb volt ezerszer.. nevetseges a fizika.. stb...
zene: hagyjuk... mikor az elso zenet meghallottam mar fogtam a fejem... ( KÚLÓÓÓÓÓ...)
grafika: hat ez is igen gyenge lett.. full reces minden es a texturak se valami szepek.. nfsu szeria sokkal szebb volt....
kb 4 meccset jatszottam.. kiprobaltam 3-4 autot.. idaig hatalmas csalodas...
"NFSU2 agyon csapva"
ha fele annyira jo lenne mint az nfsu2 akkor en is jatszanek egesz este...
Next PC upgrade: 2022
Aszem ma ejjel nem alszom :). A tuningolashoz nem ertek de itt aztan lehet mindenfele kutyuvel felszerelni a verdat ( persze jo penzert ) A varos szabadon bejarhato uton jelolve hol parkolnak kihivok meg hol vannak versenyek. De persze radion is jon info ha valaki nagyon ki akar hívni.
A kezdo kocsi ami ugyebar alap jol iranyithato es az elso 2-3 versenyeken meg lehet verni veluk az ellenfeleket, de a 4 versenynel mar tuning kellett.
Nitrozas cool.
Hirtelen ennyi. NFSU2 agyon csapva le is toroltem :)
2005-04-12 Midnight Club 3: DUB Edition (c) Rockstar Games *NTSC* NOGRP 52x50 MB 9.3 XBOX
2005-04-12 Midnight Club 3: DUB Edition (c) Rockstar Games PROTOCOL 72x50 MB 8.4 PS2
Next PC upgrade: 2022
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A Midnight Club 2 ne tuningolós, dekem tetszik. Fõleg az hogy több város is van (3). Na meg a motor is tök jó :)
Ha kijön a 3 PC-re akkor lehet az lesz nálam a legjobb, mert a grafika ott van ahogy nézegettem a képeket. Meg a kocsik is jó.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
wake up and drive...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az a fekete GTO is nagyon ott van.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Sajna Street Legalos tuningot nem csinálnak :(((
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425