143
Midnight Club 3
  • baluka16
    honnan tölthetem le a mindight club 3 dub edition ps2 őre?
  • Balazs15
    milyen a grafikája ps2 emulátorral pc-n?
  • eagle161
    na egész zoralok vagytok :D
  • eagle161
    Nem tudjátok le lehet-e még tölteni vhonnan mert nagyon bejön ez a játék meg az MX VS ATV UNLEASHED is és nem találom egyiket sem sms weben sem!!!???
  • Richard90
    mind1 akinek esetleg meglenne a soundtrack az pls privizzen
  • cicai
    ez a topik ki van hallva
  • Richard90
    senki sem ismeri?
  • Richard90
    akinek megvan teljesben ez a szám. vagy tudja a címét az pls írjon
  • zoolee
    NEm, jobb...
  • totti10
    a kocsiknak az irányítása olyan mint a 2-be?
  • cicai
    Please
  • cicai
    Sziasztok!
    Hogy kell átállítani a mp/h-t, km/h-ra?
    Köszi
  • q2w3
    Most szedtem le x-re a remix-et és 4.9Gb.
    ÉS cseszés vennem kell egy DVD-Ram-ot

• Super DANTE
    Mikor vetted?
  • Barney Tech
    6K???????????,
    49xx Vettem a Tescoba a remixet.
  • zoolee
    Az nekem is van de a remix hez képest kisinas.
  • viliszakacs
    Csak a DUB van meg,elég jó. DE 6k ért odaadom vkinek.
  • zoolee
    De nics meg......
    MEnnyi most az ára ???
  • Barney Tech
    Nekem megvan kurva jó szvsz veri az összes NFSt
  • zoolee
    Na meg van valakinek a remix ???
    Én nekem nagyon teccik.
  • dinomano
    köcönöm pixi az egyetértést; legalabb közös nevezön vagyunk, mas meg ugysem szol hozza a temahaz, legalabb igazunk van!!! jo ez a forum! :-D
  • Pixi
  • dinomano
    pixi... Igazad van; az meg picit gáz az EA részéröl is; h. 7év telt el a GT2 ota; a fejlödes nyista...söt a GT1nek sokkal komolyabb vizikaja van; mint 1 mai arcade gémnek..jo, a GTk szimulatorok; de ha mar grafikailag fejlödnek a gémek, akkor elvarhato lenne vmi fizikai motor terén is... Attol még egy nagy hata sz*r az NFS:MW is fizikailag; h. csili-vili... meg ugy vagyok a graffal, h. masodlagos, a mulandosaga maitt(ugyis lesz 1 idö utan, kb.2honapon-fél éven belül 1 még szebb gém; azért játszani vmivel, mert épp az a legszebb gém az adott platformra; baromsag...)
    Amugy 1 vmit nem értek..az egyik..ki talalta ki azt, h. ez a durvaszar négerzene jo lesz gémek alá..nem vagyok technorajongo, de inkabb ezerszer az; egy pörgös technovmi sokkal jobban illik 1 autos gémhez, mint higagyú, minuszhuszas IQ-val rendelkezö, szamolni ötig sem tudo fekete-getto-hülegyereket hallgatni... :-/ NFS U1-2+MW soundtrack eleg gáz, mondjuk MW-ben már nem csak négerhuppogás van...
    A masik..ha anno a Porsche unleashed-ben csinaltak 1 jo kis fizikai motort(nah, annak egesz jo volt fizikaja + jo fizikaja lett az NFS-Hot pursuit 2nek ps2-re), nahszoval, nem tartottak meg a régi forraskodokat? ill. mi a fenéért van, h. inkabb betesznek egy sokkal primkobb fizikat? Én pl. fél oras NFS:MW gémezésem alatt 1 csepp tapadast sem ereztem... GT utan olyan volt, mint 1 nagy kalap... és ezek utan mondhat akarmi akarmit, az NFS nagyon leszerepelt.. azért vagyok ennyire nfs-utalo, mivel sokan nem veszik észre a bepalizast; a hatalmas marketinget, a pénzzel tömést(elvegre EA)...ellenben pozitiv élmény..uj pc-s gém, cimet nem tudom, vmi GT racing...tehat total ismeretlen vmi; kb.2hete lattam; és leginkabb a GT-re hasonlitott; szép graf + jo fizika +rozsdasodas, hütöviz felforr+egyeb okossagok+qrvaszép graf...cimet nem tudom, nem hires gém;nem lett agyonreklamozva sem; és mégis ujat+jot alkottak! :-D
    Amugy GT2vel ugy vagyok, h. gyakorlatilag a vegtelensegig jatszhato; 500auto+sok palya; ha összes kocsit felturbozod; évekig elvagy vele... :-) mellesleg durvajo jatekelmeny+vezetesi élmény... Maximalisan életszerü az adott platformra... :-D
    szio!
    D.
  • Pixi
    Így van... És még annyit a játékélmény fontosságáról hogy nem csak az új játékok lehetnek jók hanem lehetne tanulni a jóöreg régebbi kiadásokból is! Nekem is sokáig volt PS1-em és azt kell hogy mondjam nagyon hiányzik, mert az azokra megjelenő játékokat (a jobbakat) a halálig ki lehetett vesézni és annak még értelme is volt! Tehát volt miért küzdeni... A LÉNYEG A JÁTÉK ÉLMÉNY!
  • dinomano
    Pixi..telejs mellszelesseggel kiallok melletted+a PS1-es megvédését meg alapban köszönöm; épp most tolom GT2-öt PS1-en! :-) (csak ez a konzolom van... :-D)
    Naszoval, aki nem ért egyet, az csukja be a fülét/szemét; de az egesz uj NFS széria egy nagy parasztvakitas; egy csili-vili szutyok; a fizikai modell meg egyenlö egy vazelines-téglaval... :-D Azon kivül, h. eleg régota lop az NFS (eddig lopott ps1-en (porsche...) a Ridge Racer4-böl, a GT-böl, minden platformon a Test Drive-tol a rendörös üldözest, NFS-U-ban a Midnight Clubbol...Szoval eredetiseg nuku, a hüle négerzenetel(?ZENE?) behanyok; a nagy "pozitivum"; h. csili-vili, vazze milyen neonfény; slow-motionben is lehet kanyarodni; hatha valaki alapban nem tud...mellekesen megjegyzem, h. anno C64-en a PIT STOP-ban volt ilyen fizika... :-D
    Jah, vegyünk pl. 1 GT-t...minden durva kanyarnal parazol picit, utana meg annal nagyobb élmény, ha sikerül nagyjabol jol kijönni belöle; 1 ütközesnek is sulya van; ha nekedmennek, csökken a tapadasod; ha nagyon összetömörültök, parazhatsz picit; . nehogy elcsesszek egy nekedmenéssel a kanyarod; stb.-stb...És érzed a kocsi sulyat...NFS-MW - neked megy öt rendör; és nem "érzel" semmi fizikat, csak csapodnak egymasnak a billiárdgolyo-fizikaval megaldott fentebb nevezett téglák...
    Vártam az NFS-MW-t, hogy hatha visszahozza az NFS becsületet az Underg. sorozat utan; de nem sikerült neki...
  • Pixi
    Egyáltalán nem a grafika határozza meg egy játék élvezhetőségét, Van néhány PS1 es játék amit többre becsülök mint pl. a Need for Speed Most Wanted et! A játékélmény és a környezet a döntő!!! És ne hasonlítgassátok más autós játékokhoz! Ez a gamma kicsit túllőtt a célon ralitás értelemben, ezt nem is tagadom, de épp ezért volt nálam olyan hogy néha a gagyámba csináltam egy ugratás vagy egy hirtelen autókikerülés után!!! Nézzétek kicsit más szemmel ezt a játékot! Aki meg inkább NFS U2-vel játszana szivesen ami olyan unalmas mint állat az akkor húzzon játszani!!! Ezt a játékot csak is a grafika miatt lehet egy kicsit büntetni! A többi mind nagyon ottvan a szeren!!! De biztos vagyok benne hogy majd a Mindnight Club 4: Street of Pixi sokkal szebb grafikával büszkélkedhet majd! :-)A NFS U2 csak lopni tudott ettől a játéktól...na mindeggy! Addig pedig nyomjátok 1000 el!!! Mert biztos vagyok benne hogy akad még valaki aki nem csinálta még meg 100%- ig!%!!! End
  • mikakamu
    Hol tom letölteni
  • Zacsy
    PC-re
  • Zacsy
    Mikor jön a Game?
  • yomega
    NAGY PROBLÉMÁM VAN!!!! Sziasztok. Remélem tudtok segíteni. Amikor elindul a játék és betöltene a memória kártyáról a game akkor azt írja ki hogy CORRUPT FILE. Ez miért van? Most akkor b***hatom amit eddig megcsináltam???? Remélem tudtok segíteni. THX
  • admi
    Próbáltam, de kb 4 óra alatt "elhasználtam". Nem tetszik. Maga ez az underground stílus sem, de az NFS-nek legalább szép a grafikája, ötletesebb, meg minden jobb rajta, erről pedig egy jó szót nem tudnék mondani.
  • mila69en
    jaja ez igaz azét van a hifi
  • MikX
    abszolút, sztemis, de mondjuk a zene nem zavar, ha meg igen kikapcsolom...
  • Max 36
    szerintem nem lett annyira tré 1 game.az tény,hogy nem Gt-szintű szimulátor,de az NFSU 1.-2.-vel felveszi a versenyt.csak azok a zenék ne lennének!
  • avan
    csao

nekem bejon a jatek. majd most fogok venni egy uj tv-t, mer ez ami van mar nagyon haldoklik. akkor milyen siralysag lesz ps2zni. nekem bejon a jatek, a zene annyira nem erdekel egy jateknal sem, armin,tiesto,oakenfold es tarsaik nem nagyon vannak jatekokban. ugyhogy az jon a hatterbol nekem. szal a zenerol sok velemenyt nem tudok.

szerintem kiraly kis jatek. eleg sokat nfsu2ztem, nekem az is tetszett. ez is tetszik.
  • CHEAPBOY
    :PPP
  • petyka2
    Én meg csak vicceltem...
  • CHEAPBOY
    Nem, beadom boltba akkor, (leven ennyiert nekik is jo), csak kerdeztem hatha vki eppen most tervezi, lenne egy olcsobb db..
  • petyka2
    Majd ha megemelik a fizetésem-mondjuk 5 kilóra írok...Félreteszed?
  • CHEAPBOY
    Vona egy db folias PS2re 10.000ftért. Erdekel vkit?