Melegítő vááá
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt én felfigyelek rájuk azért hogy kimerik mondani egy világ elõtt a másságukat, mert ez is egy határozott fellépés, de viszont amiért felnézek rájuk az a kreativitásuk
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bár abban eggyet értek néhány emberrel, hogy azért nem valami jó hogy tv nézettségi idõben adják le, mert kihathat rájuk, amit hallanak tõlük, vagy ahogyan viselkednek.
Viszont jó példa képek abban az értelemben hogy melegek, és kimernek állni az emberek milliója elé, és a melegségüket félre téve szégyenítik meg az embereket a kreatívságukkal

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerintem elkerülhetõ ha a gyereket nem engeded ilyenek elé. Sõt még jobbat mondok már a nevelésnék ki kell alakítani egy egészséges igényt a minõségi mûsorok iránt és akkor elõ se fordul, hogy lefészkel a kibeszélõ showk elé.
Ez nagyon nehéz mert meg kell tartani a kényes egyensúlyt, és felügyelni kell mit néz a gyerek, de azért megoldható.
Régen nem volt ez nehéz hiszen nem voltak kereskedelmi adók és talán azért egészségesebb az idõsebbek ízlése, de a mostani fiatalok már belenõnek a TV-be.
Mindenesetre nem a Melegítõ az amitõl félteni kell a gyereket bár szerintem bizonyos kor alatt fölösleges néznie ilyeneket mert úgyse veszi hasznát az ott elhangzóknak.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy a transzszexuális embereket komoly pszichoanalízisnek vetik alá (sok teszt, éves átfutási idõ stb..), de így is sok megkapja a mûtétet.
A hab a tortán mikor a delikvens meggondolja magát s vissza akarja a régi testét! (Mo-n is volt ilyen több.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az nem baj ha a szexualitásról beszélnek, de abban a stílusban ahogy a délutáni Mónikasóban, Balázssóban v a Barbarasóban teszik ezt az nem okító, pozitív hatással van hanem ellenkezõleg ezek a mûsorok rombolják az erkölcsöt, butítanak, álpéldaképeket állítanak, a hozzátartozó reklámok pedig tömeget manipulálnak. A Dél-Amerikai, amerikai, német.. sorozatok pedig a általában a fentieken kívül lelki függõséget is okoznak már az átalagfogyasztónak is (hiszen 2millióan nézik ezeket is).
Ez egy hosszú szisztematikus (de valszínû nem tudatosan egymásraépítve) tömeges agymosás aminek a célja a nagyobb ELADÁS. Ma ez a jelentés többet ér bárminél. A mutinacionális cégeknél, trösztöknél, zaibatsuknál nem számít más csak ez. S nem fékezi a vállalatokat szinte semmi hiszen általában nagyobbak mint egy állam aminek politikusait simán megveszik kilóra.. ez van.
A többmilliárdnyi agymosott birka meg csak dolgozik, fogyaszt (sokpénzért), dolgozik, fogyaszt. S nem a barátaival viccelõdik szalonnasütés közben, hanem annak örül hogy Zsoltika aszonta Segalnak hogy cicamica. 😄 Meg azért izgul hogy Jose Alvarado összejön-e a 234dik nõjével, aki férfi volt s most leszbikus de meggondolta magát.. Jose persze Armani öltönyben feszít, egy olyan országban ahol milliók éheznek s a lánygyermekeket kiteszik az utcára..
Segalnal is azért a nézõk többsége magasabb IQval nézi a mûsort, mégis az õ (v társai) világképérõl van szó órákon át fõmûsoridõben,, Ez már durva.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
egyrészt azért, mert beleütöd mások életébe az orrod. engem nem zavar, hogy te kivel fekszel le. hidd el az sem érdekelne, ha a barátod/barátnõd csúnya lenne😊
másrészt azért, mert mindezek ellenére valóvilágot néztél. kissé álszentnek tûnik...
NO COMMENT.
Ja, hogy ez propagálás? A nem VV-s mûsorokban meg nyíltan agitálnak a heteroszexualitás mellett? Akkor most már értem, miért vannak férfi-nõ mûsorvezetõ-párok: helyes szexuális életre nevelik a Népet még a hírmûsorokban is!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A ValóVilágban amikor volt az a ZSoltigyerek aszhittem szétrugom a TV képernyõjét.Ott rázta magát meg ott mondogatott ilyesmi beszólásokat más csávóknak hogy "jajj cicca" meg stb...
Ez igen is buzireklámozás és undorító
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Rendben legyenek buzik de mi az istók faszáért kell ezt még pluszba reklámozni??
LAssan már az lesz hogy égõ lesz ha valaki hetero
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A lenti vitához vissztatérve a laktérítõt is láttam a hétvégén és nagy gagyiság az egész és a mûsorvezetõ csajszi is nagyon buta pl. hétvégén a barnára festett falról mindig a sz*r jutott ez eszébe persze nem mondta csak sugallta, de az is elég volt.
A spektrumos sorozat az már sokkal jobb bár oda nagyobb lóvéval indulnak neki viszont nem pozdorja bútor összeszerelését mutatják hanem néhány eredeti ötletet adnak a barkácsoló kedvûeknek.
Az meg, hogy ki buzi ki nem az lényegtelen én ismertem egy homokos srácot és tök jó fej volt. Nem vette volna senki se észre, hogy más beállítottságú.
Az Egyesült Államokból vásárolt produkció sajátossága, hogy szereplõinek zöme homoszexuális.
Ezt Rényi Ádám, a csatorna pr-vezetõje közölte kedden. "A homoszexualitás nem fõ témája a mûsornak, amelynek lényege, hogy öt fõs, melegéletmód-szakértõkbõl álló kommandó segít egy slampos, szerencsétlen, társat hosszú ideje nem találó heteroszexuális fiúnak, hogy barátnõre leljen" - közölte. Ehhez átfazonírozzák az illetõt egy-egy bõr és hajápolási, divat-, gasztronómiai és borszakértõ, kommunikációs és kulturális tanácsadó, valamint belsõépítész-dizájner alkotta "akciócsoport" segítségével.
"A kamerák végül azt is megmutatják, hogyan hasznosítja frissen szerzett tudását az egykori "örök vesztes", akit herceggé változtatott a kommandó" - mondta Rényi Ádám hozzátéve, hogy a hálószobától távol marad a stáb.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Viszont a Melegítõ esetében már ezzel próbálják reklámozni, ami már szúrja a szemem kissé.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A laktérítõ nem a Spektrumon megy, és nem a 2 nem buzi csinálja, hanem a TV2-n az annó EST FM -es Ördögi ROy és vmi csaj vezeti.
csak hogy minden oké legyen.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szerinte már attól homokos leszel, ha elolvasod a prospektusukat (amit a buzisátorban osztogattak a szigeten pl.)
meg szerinte (de szerintem többeknek ez a vélameénye) amanapság divat buzinak lenni, meg, hogy hogy elszaporodtak
szvsz régen is voltak buzik, max titkolták, ma meg már nem annyira
kisgyerek ne nézze, ha za nayját apját zavarja, hogy nézi
lassan mindent betiltunk, mert a ygerekekre ártalmas
könyörgöm, vannak felnõttek is, nem kell mindenbe a gyerekeket bevonni
nekem valahogy nemokozott, sokkot, amikor (nem tudom mikor) kiderült, hogy létezik homoszexualitás. jelentkezzen, aki kisgyerekként lelki beteg lett emiatt, vagy azonnal homokossá vált!
nem 2, hanem 5 csávó van, akik a mûsor felhívására jelentkezõ heteroknak (adásonként 1-nek) átrendezik az életét. leírtam a #21-ben, hogy mi a lényeg, nem napokig kell élnie, hanem az lesz az új élettere.

Hanem pl. a kisgyerekkekkel, akik ezt látják. No persze tagadhatatlan hogy amugy is elég szemetet látnak naponta a tv-ben, de nem kéne még ilyeneket is mutogatni nekik!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Adott 1 hetero csávó, akinek 2(?) meleg csávó átrendezi a lakását, belövik a séróját, átrendezik a menüjét, stbstb.
a hetero csávónak meg napokig ebben a "meleg" környezetben kell élnie. kb ennyi, ha jól tudom.
N0 TXT TLK PLZ!4!
seggfejek!
nalatok egy csatorna van, es ki van osztva, hogy 6-8 kozott nezned kell barmi is megy? ne vadits
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amit nem látsz az nincs?
ha meg annyira zavar, akkor meg minek nézed? lehet mást is csinálni, nem kell mindig a TV-re meredni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amúgy gondolom te már láttad, jó a mûsor?
(mondjuk jobb mint a Laktérítõ?)
Az meg hogy lesz ilyen különbejáratú mûsoruk nemtom miért kéne, hogy zavarjon bárkit is, engem sem érdekel nem is fogom nézni és kész.