69
Melegítő a Viasaton nemsokára
 • várday
  #69
  Én marhára utálom a buzikat. Aki meg nem az most azt gondolja, hogy egy bunkó állat vagyok aki a VV-t és a Big Brothert nézi. De nincs igazuk, hehehe !
 • Mojlepque
  #68
  Hát szerintem nem vagy tisztában azzal hogy mi az erkölcs. Mert ők teljes mértékben vissza szorítják a másságukat, egész forgatás alatt, sőt mi több, ha 1-2-ről nem is mondanád hogy meleg, akkor azt hinném hogy heteró, meleg gyűlölő állatt.

  Másrészt én felfigyelek rájuk azért hogy kimerik mondani egy világ előtt a másságukat, mert ez is egy határozott fellépés, de viszont amiért felnézek rájuk az a kreativitásuk
 • Narancs
  #67
  Nem tudom volt-e már, South Parkban van egy rész amit teljesen a Melegítőnek szenteltek, kurvanagy: 708 - Melegedő South Park
 • jointeer
  #66
  határozottan tapasztalható az erkölcsi züllés, hurrá-.-
 • Mojlepque
  #65
  Eggyet értek! Ők is emberek függetlenül a szexuális hovatartózkodásuktól.
  Bár abban eggyet értek néhány emberrel, hogy azért nem valami jó hogy tv nézettségi időben adják le, mert kihathat rájuk, amit hallanak tőlük, vagy ahogyan viselkednek.
  Viszont jó példa képek abban az értelemben hogy melegek, és kimernek állni az emberek milliója elé, és a melegségüket félre téve szégyenítik meg az embereket a kreatívságukkal
 • Random_
  #64
  Nagyon jól átlátod a TV-s műsorokat.
 • Random_
  #63
  Hát sajnos ez a tömegek igénye.
  Szerintem elkerülhető ha a gyereket nem engeded ilyenek elé. Sőt még jobbat mondok már a nevelésnék ki kell alakítani egy egészséges igényt a minőségi műsorok iránt és akkor elő se fordul, hogy lefészkel a kibeszélő showk elé.
  Ez nagyon nehéz mert meg kell tartani a kényes egyensúlyt, és felügyelni kell mit néz a gyerek, de azért megoldható.
  Régen nem volt ez nehéz hiszen nem voltak kereskedelmi adók és talán azért egészségesebb az idősebbek ízlése, de a mostani fiatalok már belenőnek a TV-be.

  Mindenesetre nem a Melegítő az amitől félteni kell a gyereket bár szerintem bizonyos kor alatt fölösleges néznie ilyeneket mert úgyse veszi hasznát az ott elhangzóknak.
 • Random_
  #62
  Bocs, de nem egy VV-ből kellene kiindulnod. Alapvetően rossz műsorokat nézel. A Melegítőben egy szót se hallottam arról, hogy ezek most reklámoznák a melegeket inkább jó tanácsokat adnak mindenkinek! Na és nem hiszem, hogy láttál volna olyan jelenetet a Melegítőben ami arra utalt volna, hogy egymásnak esik az öt faszi.
 • Tetsuo
  #61
  Meg az is idegesít hogy egy szexuális átalakító műtétet 100%ig fizet a TB míg sok életfenntartó (nem jut eszembe jobb szó..) műtétet nem. Ahhoz a családnak hitelt kell felvenni ill összekuncsorogni a Fókuszban ahol a szerkesztő igényeinek megfelelő történetet kell előadniuk s a riporter többet keres egy hónap alatt mint a műtét maga.. a pénzt többnyire empatikus kisnyugdíjasok dobják össze ezerft-okból.
  Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy a transzszexuális embereket komoly pszichoanalízisnek vetik alá (sok teszt, éves átfutási idő stb..), de így is sok megkapja a műtétet.
  A hab a tortán mikor a delikvens meggondolja magát s vissza akarja a régi testét! (Mo-n is volt ilyen több.)
 • Tetsuo
  #60
  A TVk sajnos csak a piaci igényeket nézik, azt már nem hogy a mai (öngyilkos, gyors, torz, béna/legjobb -ki hogy látja-) társadalomban óriási morális/erkölcsi felelősségük van (,jogilag persze semmi). Mo-n átlag 3-4órát nézik a TVt, főleg a tinédzserek ill az alacsonyjövedelműek de a többiek is sokat..
  Az nem baj ha a szexualitásról beszélnek, de abban a stílusban ahogy a délutáni Mónikasóban, Balázssóban v a Barbarasóban teszik ezt az nem okító, pozitív hatással van hanem ellenkezőleg ezek a műsorok rombolják az erkölcsöt, butítanak, álpéldaképeket állítanak, a hozzátartozó reklámok pedig tömeget manipulálnak. A Dél-Amerikai, amerikai, német.. sorozatok pedig a általában a fentieken kívül lelki függőséget is okoznak már az átalagfogyasztónak is (hiszen 2millióan nézik ezeket is).
  Ez egy hosszú szisztematikus (de valszínű nem tudatosan egymásraépítve) tömeges agymosás aminek a célja a nagyobb ELADÁS. Ma ez a jelentés többet ér bárminél. A mutinacionális cégeknél, trösztöknél, zaibatsuknál nem számít más csak ez. S nem fékezi a vállalatokat szinte semmi hiszen általában nagyobbak mint egy állam aminek politikusait simán megveszik kilóra.. ez van.
  A többmilliárdnyi agymosott birka meg csak dolgozik, fogyaszt (sokpénzért), dolgozik, fogyaszt. S nem a barátaival viccelődik szalonnasütés közben, hanem annak örül hogy Zsoltika aszonta Segalnak hogy cicamica. :D Meg azért izgul hogy Jose Alvarado összejön-e a 234dik nőjével, aki férfi volt s most leszbikus de meggondolta magát.. Jose persze Armani öltönyben feszít, egy olyan országban ahol milliók éheznek s a lánygyermekeket kiteszik az utcára..
  Segalnal is azért a nézők többsége magasabb IQval nézi a műsort, mégis az ő (v társai) világképéről van szó órákon át főműsoridőben,, Ez már durva.
 • winnie
  #59
  ó, de sajnállak.

  egyrészt azért, mert beleütöd mások életébe az orrod. engem nem zavar, hogy te kivel fekszel le. hidd el az sem érdekelne, ha a barátod/barátnőd csúnya lenne:)

  másrészt azért, mert mindezek ellenére valóvilágot néztél. kissé álszentnek tűnik...
 • Garfield
  #58
  A ValóVilágban amikor volt az a ZSoltigyerek aszhittem szétrugom a TV képernyőjét.

  NO COMMENT.

  Ja, hogy ez propagálás? A nem VV-s műsorokban meg nyíltan agitálnak a heteroszexualitás mellett? Akkor most már értem, miért vannak férfi-nő műsorvezető-párok: helyes szexuális életre nevelik a Népet még a hírműsorokban is!
 • soldier
  #57
  Nem de már az ad divat.A TV-ben rázzák magukat stb...
  A ValóVilágban amikor volt az a ZSoltigyerek aszhittem szétrugom a TV képernyőjét.Ott rázta magát meg ott mondogatott ilyesmi beszólásokat más csávóknak hogy "jajj cicca" meg stb...
  Ez igen is buzireklámozás és undorító
 • Random_
  #56
  Lehet, hogy nem jó csatornát nézünk. :)
 • winnie
  #55
  nemtom, én még sehol nem láttam reklámot, hogy 'legyél homokos, mer az jó', valamit félrenézhettél
 • soldier
  #54
  Elegem van a sok buziból a TV-ben.
  Rendben legyenek buzik de mi az istók faszáért kell ezt még pluszba reklámozni??
  LAssan már az lesz hogy égő lesz ha valaki hetero
 • Random_
  #53
  Néztem a tegnapi részt és szerintem tök jó sorozat adnak sok hasznos tanácsot amire az ember soha nem jönne rá. PL: hogy lehet nadrágot próbálni úgy, hogy nem veszed fel :D

  A lenti vitához vissztatérve a laktérítőt is láttam a hétvégén és nagy gagyiság az egész és a műsorvezető csajszi is nagyon buta pl. hétvégén a barnára festett falról mindig a sz*r jutott ez eszébe persze nem mondta csak sugallta, de az is elég volt.

  A spektrumos sorozat az már sokkal jobb bár oda nagyobb lóvéval indulnak neki viszont nem pozdorja bútor összeszerelését mutatják hanem néhány eredeti ötletet adnak a barkácsoló kedvűeknek.

  Az meg, hogy ki buzi ki nem az lényegtelen én ismertem egy homokos srácot és tök jó fej volt. Nem vette volna senki se észre, hogy más beállítottságú.
 • winnie
  #52
  ez már eddig is le lett írva
 • Cat #51
  Meleg valóságshow a VIASAT3-on

  Az Egyesült Államokból vásárolt produkció sajátossága, hogy szereplőinek zöme homoszexuális.

  Ezt Rényi Ádám, a csatorna pr-vezetője közölte kedden. "A homoszexualitás nem fő témája a műsornak, amelynek lényege, hogy öt fős, melegéletmód-szakértőkből álló kommandó segít egy slampos, szerencsétlen, társat hosszú ideje nem találó heteroszexuális fiúnak, hogy barátnőre leljen" - közölte. Ehhez átfazonírozzák az illetőt egy-egy bőr és hajápolási, divat-, gasztronómiai és borszakértő, kommunikációs és kulturális tanácsadó, valamint belsőépítész-dizájner alkotta "akciócsoport" segítségével.

  "A kamerák végül azt is megmutatják, hogyan hasznosítja frissen szerzett tudását az egykori "örök vesztes", akit herceggé változtatott a kommandó" - mondta Rényi Ádám hozzátéve, hogy a hálószobától távol marad a stáb.
 • winnie
  #50
  azt tudni kell, hogy ez nem magyar műsor, és persze, hogy ezzel reklámozzák, hiszen kint a bravo nevű csatornán megy, ahol elég sok a hasonló típusú műsor.
 • Eye-scream
  #49
  Kösz :)
 • Lacc
  #48
  Én nem mondtam hogy baj lenne hogy az a 2 manus buzi lenne, de szerintem azok. És azért nem baj, mert nem erről szól a műsoruk, nem ebből csinálnak pénzt.
  Viszont a Melegítő esetében már ezzel próbálják reklámozni, ami már szúrja a szemem kissé.
 • kiserik
  #47
  HE! Neked nem ma van a szülinapod? Mer akkor boldog szülinapot! :))
 • Eye-scream
  #46
  2 spektrumos fickóról nem tudom, hogy buzik-e... De ha azok akkor mivan? Roszabb lesz a műsoruk vagy mi? Nekem pl az egyik kedvenc műsorvezetőm Thomas Hermanns aki régebben a pro7-en a Quatch Comedy Clubbot vezette homokos. Sejtelmem sem volt róla, csak egyszer a műsorában valaki megkérdezte tőle, hogy az-e és mondta, hogy igen. Ettől még baromira jó műsort csinált és szvsz jó fej bár kissé elborult humora van :)
 • Eye-scream
  #45
  Teljesen egyetértek, sokan ha nem tetszik nekik valami akkor egyszerre "jajj mert mi lesz a gyerekkel ha megnézi". Ha nem akarod, hogy a gyereked nézze akkor ne engedd meg neki, ha meg valaki annyira nem törődik a gyerekével, hogy még azt sem tudja mi elé ülteti le, az meg minek veri ennyire a mellét.
 • Eye-scream
  #44
  Ja én is megnéztem, a műsor arról szól, hogy ilyen eléggé elhanyagolt csaávókra (évekóta nem vágatott hajat, kizárólag gyorséttermekből eszik, disznóólba lakik stb.) rászabadítják ezt az öt homokost akik közül az egyik fodrász másik lakberendező meg ilyenek és ezek kissé normalizálják a helyzetet meg indőnként még randit is szerveznek neki (csajjal). Szal nem kell túldramatizálni a helyzetet nem lesz melegpornó, homofóbok is megnyugodhatnak.
 • Narancs
  #43
  A 2 spektrumos fickó nem buzi.
  A laktérítő nem a Spektrumon megy, és nem a 2 nem buzi csinálja, hanem a TV2-n az annó EST FM -es Ördögi ROy és vmi csaj vezeti.
  csak hogy minden oké legyen.
 • Mike
  #42
  egyébként meg mitől lenne buzi a két spectrumos fickó? mert együtt dolgoznak? mert mindketten férfiak?
 • Mike
  #41
  kérdezd meg mondjuk Sodit

  szerinte már attól homokos leszel, ha elolvasod a prospektusukat (amit a buzisátorban osztogattak a szigeten pl.)

  meg szerinte (de szerintem többeknek ez a vélameénye) amanapság divat buzinak lenni, meg, hogy hogy elszaporodtak
  szvsz régen is voltak buzik, max titkolták, ma meg már nem annyira
 • Mike
  #40
  mostanában trendi mindent a kisgyerekekre fogni

  kisgyerek ne nézze, ha za nayját apját zavarja, hogy nézi

  lassan mindent betiltunk, mert a ygerekekre ártalmas

  könyörgöm, vannak felnőttek is, nem kell mindenbe a gyerekeket bevonni
 • winnie
  #39
  mondjuk ez off, de a kisgyerekeknek tök mindegy, nekik nem az ilyen műsorok nyitják fel a szemüket, hogy 'jé, ilyen is van?'

  nekem valahogy nemokozott, sokkot, amikor (nem tudom mikor) kiderült, hogy létezik homoszexualitás. jelentkezzen, aki kisgyerekként lelki beteg lett emiatt, vagy azonnal homokossá vált!
 • winnie
  #38
  mármint ez a műsor szól erről, a spektrumos meg arról:)
 • winnie
  #37
  repro, nem igazán erről szól.

  nem 2, hanem 5 csávó van, akik a műsor felhívására jelentkező heteroknak (adásonként 1-nek) átrendezik az életét. leírtam a #21-ben, hogy mi a lényeg, nem napokig kell élnie, hanem az lesz az új élettere.
 • Lacc
  #36
  Biztos nagyon jó lehet. Majd azért egyszer megnézem, mert találgatni nem akarok. Én azt hittem, hogy tényleg valami új sorozat lesz, izgalmas meleg történetekkel
 • Bandee1987
  #35
  Itt nem az a gond, hogy én nézem -e vagy sem.(Meg amugyis, amitóa netem van, azóta alig nézek tv-t).
  Hanem pl. a kisgyerekkekkel, akik ezt látják. No persze tagadhatatlan hogy amugy is elég szemetet látnak naponta a tv-ben, de nem kéne még ilyeneket is mutogatni nekik!
 • repro
  #34
  csak h mindenki tudja, h egyáltalán miről van szó:
  Adott 1 hetero csávó, akinek 2(?) meleg csávó átrendezi a lakását, belövik a séróját, átrendezik a menüjét, stbstb.
  a hetero csávónak meg napokig ebben a "meleg" környezetben kell élnie. kb ennyi, ha jól tudom.
 • Lacc
  #33
  Azok tényleg buzik. De tényleg jól lakberendeznek :)
 • repro
  #32
  ööö nem.
 • Mike
  #31
  nem tudom mi a faszomról beszéltek, de ha arról a két pöcsről aki a spectrum/discovery/ng vmelyikén szokott lakást átrendezni, akkor elmentek a jó kurva anyátokba, mert az a két muki vérprofi, ha buzik, ha nem

  seggfejek!
 • Mike
  #30
  raeroltetik a musort a nezore! hahaha

  nalatok egy csatorna van, es ki van osztva, hogy 6-8 kozott nezned kell barmi is megy? ne vadits