211
Lányok a volán mögött
  • Taranov
    Ja és a stop táblánál a kár 1.500.000 Ft, a biztosító fizette (öröm az ürömben), de az önrész 10%, szóval nem volt nagy business.
  • Taranov
    Eléggé buta lehetett.
    Nekem anyám törte meg a kocsit. Mindhármat (ezek persze nem egyszerre voltak, összesen volt ennyi, tehát nem nagyzolás :) Sajnáltam eléggé.
    A Rover25-öt meg miatta is lopták el.
    Szóval én nem adnék a kezébe autót, ha rajtam múlna, az biztos.
    A mostanival kétszer ment neki ugyanannak az oszlopnak. Egyszer működésképtelenre törte egy elnézett stop tábla miatt, másiknál meg ajánlkozott, hogy kiáll a garázsból úgy reggel 6 óra magasságában, amíg én csomagolok, mondtam, hogy nehogy! de mondta, hogy ne gondoljam már, hogy nem tud kiállni. 10 perc múlva jön, hogy nem tudott kiállni, álljak ki. Lementem, és láttam, hogy tisztára ferdén áll bent a kocsi, pedig előtte lévő nap egyenesen álltam be. És kiállásnál a garázs radiátorán lehúztam az autót úgy, hogy azt az elemet ki kellett volna cserélni. És persze én vagyok a hibás......
  • [negativ] Les
    :) értem :P

Csak azt nem értem, hogy miylen okbók kifolyólag lépett jól rá a gázra majd a fékre...hisz április 1.-már volt...;)

A kár szerencsére nem lett 'nagy' 100 fölött lesz valamennyivel..
    !!!Lényeg, hogy személyi sérülés nem történt!!! -és ez az ami számít.
  • [negativ] Les
    jaja mostanság az :)
  • Z
    lol, hát igen, erre mondják, hogy a követési távolságot be kell tartani....Az előtted haladó hirtelen történő (indokolatlan) fékezése esetén is meg kell tudni állni. Régen asszem valahogy így írták a könyvben.

Viszont amikor tanultam vezetni forgalomban, akkor az oktatóm mindig mondta, hogy az ilyen határozatlan alakok nagyon veszélyesek (és ez nem férfi-nő téma, hanem határozott-határozatlan). Legalább annyira, mint a bevállalós sofőrök. Azok közül legalább néhányan jól tudnak vezetni.

A sárgán ritkán én is átmegyek, ha jónak látom. De pirosban már csak ha nagyon látom, hogy nincs senki, és tuti nincs balesetveszély. A GE jelszava átragadt rám is: Safety first. Sötétsárgát nem szeretem, mert Murphy miatt frankón ott 'Les' valahol egy rendes. hehe
  • Z
    Les: mF-es vagy? :D
  • [negativ] Les
    persze még valmai : a topic nem 'maca' ellenes :)))

Csak azért van, hogy más ne kerűljön ilyen helyzetbe ;)
  • [negativ] Les
    Hát ilyen topoc-ot még nem találtam...ha mégis lenne elnézést !!

Ez a topic számomra elég időszerű mivel éppen most volt 1 koccanás ami jóval több annál...mondhatni én voltam a 'hibás' de persze a másik fél is ott volt...(persze nő, az, hogy szőke nemtom számíti e valamit :) )

A sárgán én át szoktam hajtani...(aki szerint ez nem jó az nem is figyeljen) tehát előttem 1 kocsi elkezdte túri a sárgánál és akkor gondoltam én is átférek..erre mit ad isten hirtelen rááll a fékre..a többit el tudjátok képzelni.

Mindenesetre jó fej volt...semmi más jellegű gond nem is történt..a biztosítási lapok kitöltése után kettéváltak útjaink..

konklúzió: nem mindíg érdemes mások után a kereszteződése hajtani :))

üdv
  • zakika
  • zakika
    az asszony vezet...
    legalabb megihatok egy sort a haverokkal
  • Grenzjager
    ??