Jönnek a szerves adattároló eszközök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm... hát akkor én a világ legnagyobb vinyójában fogom tárolni az adatokat....
A FASZOMBAN !
De legalább jóllakott 8))
Hmm, még mindíg a "4 bit" van odaírva? Pedig ez nem kis baki, úgymond személélteti a cikkíró és a szerkesztõ hozzáértését (avagy annak mély hiányát)... Vagy már késõ javítani?

[HUN]PAStheLoD
ez kész :))
ilyen pihentek nem lehettek ... vagy csak én vagyok már kicsit fáradt mer nem alszok 2 napja ?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

i. :D

Bandew
Mi van akkor, ha a hörcsögöm felfalja a vinyóm?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mér, a mûanyag megpenészedik ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

A qtya utan a vinyot is meg kell etetni.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Bandoló
Ha elavul a szegények majd megeszik.

i. Bocsi, de a ZettaCore a kép szerint csak 2 bitet tárol...
ii. Mi lesz majd, ha a szerves anyagok miatt egy hónap alatt elrohad a vinyó, vagy épp megpenészedik?

Nyugalom, a hosszú élet ritka...

Ottto
Nemsokára egyenesen az agyaba nyomhatod a kilobájtokat!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

az ujjas témáról jutott eszembe... Csajokkal meg majd mehet a filecsere 8))))))))))))))
bah
Mmm és majd kapható lessz mindenféle ízben.Én epreset veszek majd.
A fölsõ képen azok a karikák biztos banánkarikák tehát a banánosak jönnek ki elõször.

Macc
jaja... magyarul megeheted a gepedet, ha mar nincs mas otthon... hordozhato vinyonak meg mondjuk jo lesz a huvelykujjam.

...es mondjuk a fogyókúrához nem lesz ajánlatos az 1 terrabyteos vinyó mert túl sok benn a kalória, elég lesz csak a fél terrás is...
ranGer2
loálé!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

fluga
atyaisten, mi lesz ha megjelennek ezekre az új vírusok? lehet beadni az antibiotikumot a vincsinek, ha súlyos az eset, befektetjük az intenzívre...

Nethyrrea
kicsempészek melóhelyrõl egy csirkecombban pár tera infót :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX