Children of the Nile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
És müködik a crack hozzá.
És igen, csak kiírva megy. És csak azzal a módszerrel, ahogy hmm ismertette.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Egyébként marhára nem értek ehhez az íróprogihoz. Mit jelent az, hogy van hozzá BWA file?
😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ird ki 4x en CDRW-ra eloszor Alcohollal es ugy menni fog...nekem sikerult!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
amugy kiváncsi vagyok mit hoznak ki a városépitgetésbõl 3dben.... 😊 (jó tom volt már egy simcity 3dben de az nem ilyen 😛)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Tehat warezban varhato...😊))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Késik a Nílus gyermeke
<2004-11-04 @ 18:57 - Berkenye>2004-11-04 @ 18:57 - Berkenye>
A Sega Europe jelentette, hogy késni fog az Immortal Cities: Children Of The Nile címû városépítõs stratégia. Az eddigi november 9-i dátum tehát jövõ február 4-re módosult. A késés okát nem tudni, ám állítólag megjelenés elõtt nagy marketingkampányra számíthatunk... TV-reklámok, meg minden, sõt még demót is ígérnek 😊
info:Gamestar
<2004-10-27 @ 17:58 - Berkenye>2004-10-27 @ 17:58 - Berkenye>
sHadeS haverom egykoron kicsit másképp olvasta a fenti rövidítést (nem a GOLD-ot...), de most álljék itt a játék teljes címe, ami ezennel aranylemezre került, s készen áll a sokszorosításra: Children of the Nile. Annyit érdemes róla tudni, hogy egy egyiptomi birodalomépítõs stratégia szerûség...
Ehe még ez is belefér majd a novemberi gamedömpingbe.
info:Gamestar

Olyasmi lesz, mint a Pharaoh, de 3D-ben, de picit több rp történettel. Nézzétek meg a zenéket! Ott is pár új darab van. Fenomenális a hangulata! Szép kis játék lesz ez.
Van jópár movie is. 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

videó