419
.
-
#59 ezért...
Mert te tudod míről beszélsz, én tudom míről beszélsz, de Ő nem, neki egyszerûbben kell, aztán ha jobban fogja érdekelni akkor majd megtudja,... utána néz -
DJviolin #58 Mi az az "onmouseover"?
Énse birom a flash gombokat, csak nem tudok más megoldást. Elmagyaráznád kérlek, hogy mi ez az izé? -
Garfield #57 Belekotnyeleskednék:
Magyarázd már meg, miért jobb legyártani flashben a gombokat, amikor ugyanazt a hatást elérheteted egy "onmouseover"-rel is? -
DJviolin #56 Jakabszallas v1.5 Public Beta
Szia!
Nem megy ez a dreamwaver. Nem csinálok Jakabszállás v2.0-át, inkább visszanyulok a Jakabszállás v1.0-hoz, és abból kifejlesztek egy Jakabszállás v1.5-öt. (Megjegyzem Jakabszállás v1.0 lopott dizájnra alapul.)
Magyarán nem szenvedek a frame-ekkel, meg az új dizájnnal..
Üdv:
DJviolin -
#55 Próbálkozz a framekkel... Két frame-re oszthatnád vertikálisan a honlapot, és akkor mindig csak aljába linkelsz be mindent a "_self" parancssal... probálkozz aztán szólj ha van valami... -
#54 LOL.
Úgy hogy nekiállsz és csinálod :D -
#53 Holnap választ kapsz mindenre...
Megmutatom milyen mély a nyúl ürege :-) -
DJviolin #52 Sziasztok!
Itt a készülő weblapom.
Akarok egy középreigazított honlapot. A gombok, például ilyenek hogy fórum, menü, helytörténet, cikkek, jakab-csík repülőtér, ezek a flash animáció alá kerülnének. Ha rákíttintanák egy gombra, akkor a gombok feletti részt nem töltené be újra, hanem csak az alatta lévőt.
A kérdés:
Hogy kell? :-) -
#51 gondolom ingyenes a tarhely.....
kezdesnek torolted az alap index.htm-et a tarhelyrol? ha uw-s a tarhely nem index.php van bealitva? amugy tenyleg millio hiba lehet
Bye: Max7 -
#50 Ez csika azért egy durva kérdés.Azért körülbelül 30 féle gond lehet vele kezdve attól, hogy a html teljesen rossz.Teszem azt DW el készült akkor az kijavitja. Ha a saját gépeden teszteled akkor megmutatja az oldalat? -
csika #49 Hi
Vki help! Még kezdő vok a dreamweaverrel és annyi a gondom hoga hiába töltöm fel a kész htm és a hozzá tartozó képfájlokat a webtárhelyemre, azt semmi böngésző nem jeleníti meg. Segítsetek please! -
#48 a macromedia termekeknek nincs magyar verziojuk es magyarositasuk sincs! -
#47 sehol -
doki11 #46 Macromedia Flash 6 magyarosítás hol van?
-
#45 ott vannak a leirasok alul a megadott linken! -
#44 van itt olyan aki ért ehez a progihoz és segítene is nekem? msn: [email protected] -
#43 passz :)
mostkezdem csak tanulni a php-t :) tutorialokbol tanulgatok ;] -
Basketbéla #42 <marquee>Welcome</marquee>.....? igy kell nem,
en igy irtam be,igy tanultam meg a notepadban. -
#41 hmmm? hol? -
Basketbéla #40 csak nekem nem mukodik a marquee parancs -
#39 nm -
Basketbéla #38 koszi szepen -
#37 dreamhez 1-2 cumo majd teszek meg fol ennyire futotta tolem most :) -
#36 15 perc es kesz! feltoltok egyket cumot! lehet majd valogatni kinek mi kell! -
Basketbéla #35 kosz. akkor letoltom -
#34 magyarositas alitolag nem keszult hozza!
a konyv meg mintha meglenne itt valahol ha megtalalom feltoltom de csak eszaka! -
Basketbéla #33 hy,van valakinek macromedia MX2004 magyarositas?vagy magyar nyelvu utmutatas? -
#32 Hellóka,
DW2004ben próbálok berakni egy flasht htmlbe, úgy hogy legyen rajta 1px es border.
Ezt így próbáltam: rakok egy table-t, ami W:100%, H:100%, és ebbe még 1 table-t, amibe belerakom a flasht, így az felveszi a méretét. Na most, a belső table-t igazítom middle-re így vízszintesen középen lesz, de függőlegesen nem...
A másik gond, hogyha beirom a flash értékei(W,H) mögé hogy border="1"
akkor iexplorerben jó lesz mozillában viszont nem...
köszi előre is -
mobal #31 köszi!!! nagyon lekötelez!!! -
andykaufman #30 http://flashbiblia.atw.hu/
TC-vel egyesítsétek, aztán rar -
mobal #29 vhova léci tegyétek fel :) köszi mind1 mekkora kell -
#28 Nekem megvan a Dreamweaver biblia, igaz angol nyelven, de több mint 100 MB a .pdf :) -
andykaufman #27 Nekem van flash biblia magyarul pdf-ben, ha minden igaz hétfőn fel tudom rakni valahova (28 mega) -
mobal #26 sziasztok! kéne nekem valamilyen könyv pdfben dreamweaverről, firewörkszről és flashről ha lehet. köszi! -
#25 Egyik cégnél sem használnak magyar programokat(Nagyon ritka). Minek neked Magyar Dreamweaver???? -
#24 van hozzá magyarosítás? -
#23 Layerek helett javaslom a Frame rendszerek használatát abba kevésbé tudsz ennyire belegabalyodni....
-
#22 Octopus21 !
A mappák ügyében amiről beszéltél az, már komoly PHP programozás...
A hattérzenéhez pedig egy példa: <bgsound src="entrance.mp3" loop="-1">
Már az elején nem kéne ennyire tulbonyolítanod a Dreamweaverrel a kapcsolatod, előszőr tanuld meg rutin szer?en használni, aztán már gondolkozhatsz ilyenfajta malőrőkön.... -
andykaufman #21 Én annyira nem értem, hogy ilyen "alap" programokat minek akartok magyarosítani? Nem kell hozzá annyi angol tudás, ami miatt ne lehetne megtanulni. A másik, hogy nem mindig a program a "g@ci"....
Bocs, hogy kicsit off voltam -
SyneT #20 Hi all!
Annyi kérdésem lenne hogyha layerekkel dolgozok akkor hogyan lehet azt megcsinálni hogyha az egyik layerbe rakok 1 képet és arra rakok 1 linket hogy az a link egy másik layeren jelenjen meg! (pl 1 másik html jelenjen meg a másik layeren)