419
.
  • ILLNeo
    ezért...

Mert te tudod míről beszélsz, én tudom míről beszélsz, de Ő nem, neki egyszerûbben kell, aztán ha jobban fogja érdekelni akkor majd megtudja,... utána néz
  • DJviolin
    Mi az az "onmouseover"?

Énse birom a flash gombokat, csak nem tudok más megoldást. Elmagyaráznád kérlek, hogy mi ez az izé?
  • Garfield
    Belekotnyeleskednék:

Magyarázd már meg, miért jobb legyártani flashben a gombokat, amikor ugyanazt a hatást elérheteted egy "onmouseover"-rel is?
  • DJviolin
    Jakabszallas v1.5 Public Beta

Szia!

Nem megy ez a dreamwaver. Nem csinálok Jakabszállás v2.0-át, inkább visszanyulok a Jakabszállás v1.0-hoz, és abból kifejlesztek egy Jakabszállás v1.5-öt. (Megjegyzem Jakabszállás v1.0 lopott dizájnra alapul.)

Magyarán nem szenvedek a frame-ekkel, meg az új dizájnnal..

Üdv:
    DJviolin
  • ILLNeo
    Próbálkozz a framekkel... Két frame-re oszthatnád vertikálisan a honlapot, és akkor mindig csak aljába linkelsz be mindent a "_self" parancssal... probálkozz aztán szólj ha van valami...
  • SoDI---
    LOL.
    Úgy hogy nekiállsz és csinálod :D
  • ILLNeo
    Holnap választ kapsz mindenre...

Megmutatom milyen mély a nyúl ürege :-)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Itt a készülő weblapom.

Akarok egy középreigazított honlapot. A gombok, például ilyenek hogy fórum, menü, helytörténet, cikkek, jakab-csík repülőtér, ezek a flash animáció alá kerülnének. Ha rákíttintanák egy gombra, akkor a gombok feletti részt nem töltené be újra, hanem csak az alatta lévőt.

A kérdés:
    Hogy kell? :-)
  • Max7
    gondolom ingyenes a tarhely.....

kezdesnek torolted az alap index.htm-et a tarhelyrol? ha uw-s a tarhely nem index.php van bealitva? amugy tenyleg millio hiba lehet

Bye: Max7
  • Vorpal
    Ez csika azért egy durva kérdés.Azért körülbelül 30 féle gond lehet vele kezdve attól, hogy a html teljesen rossz.Teszem azt DW el készült akkor az kijavitja. Ha a saját gépeden teszteled akkor megmutatja az oldalat?
  • csika
    Hi
    Vki help! Még kezdő vok a dreamweaverrel és annyi a gondom hoga hiába töltöm fel a kész htm és a hozzá tartozó képfájlokat a webtárhelyemre, azt semmi böngésző nem jeleníti meg. Segítsetek please!
  • Max7
    a macromedia termekeknek nincs magyar verziojuk es magyarositasuk sincs!
  • Max7
    sehol
  • doki11
    Macromedia Flash 6 magyarosítás hol van?
  • Max7
    ott vannak a leirasok alul a megadott linken!
  • odex
    van itt olyan aki ért ehez a progihoz és segítene is nekem? msn: [email protected]
  • Max7
    passz :)
    mostkezdem csak tanulni a php-t :) tutorialokbol tanulgatok ;]
  • Basketbéla
    <marquee>Welcome</marquee>.....? igy kell nem,
    en igy irtam be,igy tanultam meg a notepadban.
  • Max7
    hmmm? hol?
  • Basketbéla
    csak nekem nem mukodik a marquee parancs
  • Max7
    nm
  • Basketbéla
    koszi szepen
  • Max7
    dreamhez 1-2 cumo majd teszek meg fol ennyire futotta tolem most :)
  • Max7
    15 perc es kesz! feltoltok egyket cumot! lehet majd valogatni kinek mi kell!
  • Basketbéla
    kosz. akkor letoltom
  • Max7
    magyarositas alitolag nem keszult hozza!

a konyv meg mintha meglenne itt valahol ha megtalalom feltoltom de csak eszaka!
  • Basketbéla
    hy,van valakinek macromedia MX2004 magyarositas?vagy magyar nyelvu utmutatas?
  • grizzly21
    Hellóka,
    DW2004ben próbálok berakni egy flasht htmlbe, úgy hogy legyen rajta 1px es border.
    Ezt így próbáltam: rakok egy table-t, ami W:100%, H:100%, és ebbe még 1 table-t, amibe belerakom a flasht, így az felveszi a méretét. Na most, a belső table-t igazítom middle-re így vízszintesen középen lesz, de függőlegesen nem...
    A másik gond, hogyha beirom a flash értékei(W,H) mögé hogy border="1"
    akkor iexplorerben jó lesz mozillában viszont nem...
    köszi előre is
  • mobal
    köszi!!! nagyon lekötelez!!!
  • andykaufman
    http://flashbiblia.atw.hu/

TC-vel egyesítsétek, aztán rar
  • mobal
    vhova léci tegyétek fel :) köszi mind1 mekkora kell
  • ForRedGlory
    Nekem megvan a Dreamweaver biblia, igaz angol nyelven, de több mint 100 MB a .pdf :)
  • andykaufman
    Nekem van flash biblia magyarul pdf-ben, ha minden igaz hétfőn fel tudom rakni valahova (28 mega)
  • mobal
    sziasztok! kéne nekem valamilyen könyv pdfben dreamweaverről, firewörkszről és flashről ha lehet. köszi!
  • ILLNeo
    Egyik cégnél sem használnak magyar programokat(Nagyon ritka). Minek neked Magyar Dreamweaver????
  • odex
    van hozzá magyarosítás?
  • ILLNeo
    Layerek helett javaslom a Frame rendszerek használatát abba kevésbé tudsz ennyire belegabalyodni....
  • ILLNeo
    Octopus21 !

A mappák ügyében amiről beszéltél az, már komoly PHP programozás...

A hattérzenéhez pedig egy példa: <bgsound src="entrance.mp3" loop="-1">

Már az elején nem kéne ennyire tulbonyolítanod a Dreamweaverrel a kapcsolatod, előszőr tanuld meg rutin szer?en használni, aztán már gondolkozhatsz ilyenfajta malőrőkön....
  • andykaufman
    Én annyira nem értem, hogy ilyen "alap" programokat minek akartok magyarosítani? Nem kell hozzá annyi angol tudás, ami miatt ne lehetne megtanulni. A másik, hogy nem mindig a program a "g@ci"....

Bocs, hogy kicsit off voltam
  • SyneT
    Hi all!

Annyi kérdésem lenne hogyha layerekkel dolgozok akkor hogyan lehet azt megcsinálni hogyha az egyik layerbe rakok 1 képet és arra rakok 1 linket hogy az a link egy másik layeren jelenjen meg! (pl 1 másik html jelenjen meg a másik layeren)