Újabb MP3-lejátszóval kombinált dzseki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meleged van minek veszel fel dzsekit? 😛
Áhh, nem kell azt tankolni. Rákötsz egy teherautó akksit és máris meg van oldva😊 Fázni biztos nem fogsz télen, mert nehéz lesz cipelni, és könnyen kiizzadsz.
Ez tényleg nem rossz ötlet, a hûtés/fûtés. Csak ehhez valamilyen energiaforrás se ártana, senki nem akar dzsekit tankolni. Hát majd talán a messzi jövõben 😛
Ez annyira szánalmas, hogy már lol!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nekem is ez jutott eszembe!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Jé neked is olyan van? Az enyém is könnyen upgradelhetõ további modulokkal. Alkalmas PDA, mobiltelefon, mp3 meg még egy csomó másik modul tárolására/rögzítésére is. 😊 Hmm, mégsem került 600€-ba.
Az én dzsekim nem "intelligens", de van nekije sok zsebe, amibe be tudom rakni a mobilt és az mp3 lejátszót.
Száritás....szárad.....megszáradt.
Egyébként mitõl intelligens valami, ami zenél? Példának okádék nézzünk meg pár zenészt...
Egyébként mitõl intelligens valami, ami zenél? Példának okádék nézzünk meg pár zenészt...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
intelligens férfidzseki (ruha)...
Tessék mondani aranyoskám, ez olyan mint az intelligens mosópor?!
Itt minden intelligens, csak aki kitalálta az nem😊
Tessék mondani aranyoskám, ez olyan mint az intelligens mosópor?!
Itt minden intelligens, csak aki kitalálta az nem😊