50 vagy 100 hz-s televíziót? HD ready?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50Hz/72cm thomson tv-m nem tudom bekapcsolni egyik pillanatról a másikra.
A jelenség az hogy egyszer kikapcsoltam, aztán a legközelebbi bekapcsolás már nem ment. A stand by lámpa sárgáról rögtön pirosra vált, párszpr még ezt megcsinálja, aztán semmi.Ha valaki tudna segíteni vagy van ötlete jó lenne.Van gyerekzár ezeken a tv-ken? Hogyan mûködnek?
Köszi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Felskálázza full screeenre a képet, ezért nem lesz fekete csíkod alul-felül. Kb. ettõl.
Az én tévém 4:3-as képarányú, és ha jól tudom a legtöbb TV adás is 4:3-as (kivétel a híresebb filmek)
Na most láttam az Euronicsban egy 16:9-es arányú tv-t és a kép nyújtott volt, tvadás közben.
Egy DVD filmnél biztos hogy nem lenne nyújtott mert általában szélesvásznú a kép.
Ez mitõl van?
Elõre is elnézést kérek mindenkitõl, hogy nem olvastam el minden hozzászólást a témával kapcsolatban, de gyors válaszra lenne szükségem, kinéztem egy tv-t és errõl szeretnék tapasztalatokat gyûjteni. Ez lenne az: Samsung 29Z408PQ - 100Hz, 2 tuneres PIP, HD ready. Ha vkinek van ilyen kérem írja le a véleményét, nagyon megköszönném, ugyanis félrerakattam 1et és mielõtt megvenném, azért jó lenne róla tudni vmit, a nyers gyári adatokon kívül. Jah, még annyit, hogy XBox360-hoz ajánljátok?
Elõre is köszönöm mindenkitõl!!!!
Samsung WS32M204D Plano 82 cm (32")
Most akciós 40 ezerrel olcsóbb, mint a rendes ár, így 79900 HUF.
Esetleg van valakinek ilyen, vagy mi a véleményetek róla.
Én még élõben nem láttam, csak netem.
KIváncsi lennék hogy ez a tv (LG 29FB5RNX) mit is tud!
LG 29FB5RNX televízió
29" FLATRON, Oldal hangszórós, Real Stereo, 2x12W, 100 Hz, Teletext, HD Ready (1080i/50Hz, 60Hz), Digitális zajcsökkentés, digitális fésûszûrõ,XD Engine,Progressive NTSC,POP,Turbo Picture,1 komponens(480i/p,576i/p,720p,1080i)
Ezek valós adatok 1 nem LCD/PLASMA tv -tõl?
elõre is köszi a választ!
Samsung CW-29Z408PQ tv-röl szeretnék valami tapasztalatot,ha van valakinek,vagy esetleg tud valami konkrétat...emiatt a hülye elmosodás dolog miatt még igy 2006 derekán is azon töröm a fejem, hogy 50 v 100 hz....elég gáz....szoval, ha 100 hz lenne, akkor jo lenne sztetek ez a tv? elöre is köszi, Viktor
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Xbox360-hoz venném és nem akarok LCD-t, vagy plazmát az ára miatt.
Létezik egyáltalán ilyen?:)
Szintén a disp gombot keresem a Samsung TV távirányítóján. Sajnos nem találom. Mi lehet ez?
Kösz: Szilaard
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy aki járatos a samsung tv-k szervízmenüinek kezelésében az írja le, hogy melyik pont mit jelent. A Tv-m típusa Samsung
WS-32Z308P. Mindenki segítségét elõre is köszönöm.
Üdv: Réti bika
A tv-n, amikor bármelyik AV-ra rárakom a DVD lejátszót, akkor lejátszás közben 2db fekete csík van a háttérben függõlegesen a képernyõn. Egy félig szakértõ ismerõsöm szerint valami IC mehetett ki a tv-ben. Létezik szerintetek?
"Hi!
En ezek kozul a samsung tulajdonosa voltam 3 napig.
Roviden ami nem tetszett benne:
1. A gyari beallitas szerint ugy szet volt huzva a kep vizszintesen, kb 3-4 cm mindket oldalon kilogott -> nem lehet allitani (viszonyitas keppen: a bal also sarokban levo 12-es logobol az 1-estol kezdve latszott a logo). Mondhatjuk, hogy ez gyari beallitas hibaja, de akkor is...
2. A taviranyiton levo korben elhelyezkedo 4 "fo" gomb, ami a legtobb esetben a csatorna fel/le es a hangero fel/le allitasara szolgal, ennel nem. Ennel ezek csak a menuben navigalasra hasznalatosak, a csatorna es hangero gombok ezek felett vannak. Miert is tennek oda, ahova a tobbi gyarto, es ami a legpraktikusabb, hiszen a menut naponta 1000x allitja az ember, mig hangositani es csatornat valtani csak napi 1x?
3. A teletextnek nincs memoriaja. A pofam leszakad. Az M64-es (ugyanez, csak 50hz-es) bezzeg tudja. Mellekesen megjegyzem, hogy a boltban ezt direkt ki akartam probalni vasarlas elott, de "nem lehet" cimszoval ezt kilottek, igy erre csak otthon jottem ra. (Tudom, minek vasarolok ilyen helyen...)
4. A szamitogepet rakotottem es szelesvasznu filemet neztunk rajta. A gond: balrol nezve a kepernyo 1/3-anal volt egy olyan halvany feheres csik az egesz kepernyo magassagan, mint amikor a lezernyomtatobol kifogy a toner, es halvanyabban nyomtat. Itt ugyanilyen "hatas" volt, ami kb. 15 cm szeles volt.
5. A jobb felso sarokban levo feher csatornalogobol 3-5mm-nyi piros kilogott. Ugy ertem, hogy a piros szin nem jo helyre volt "becelozva" a jobb felso sarokba.
Egy elonyet lattam neki: egesz jo volt a kepe a fentiektol eltekintve."
Ez speciel nem volt szellemkepes.
Aki ilyett vett annak mindenkinek szellemképes?
Frezer: Hívtál már szerelõt? Beállította?
Ramore: Ezeket az infókat, hogy a szellemképesedés megoldható a szerelõ álltal, ezeket honnan tudod? Tapasztalat?
tv vasarlas elott allok. 150 brutto-ig max. 100 HZ-s kellene es 4:3 aranyu 72 centis. tudna valaki tanacsot adni? sokat olvasgattam ezugyben es egy pana 29px20-as mellett voksoltam eddig, de remiszt az a bizonyos "pumpalas" amit irnak errol. valakinek valami tippje?
koszi, ciao
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Filózom egy tévén, íme az adatai:
Típus: Samsung CW29M66V
Képátló: 72 cm
Frekvencia: 100Hz
(és még virtual dolby, idõzár, 2 scart, programozott hang- és képbeállítások blablabla)
Mindez 100 000 Ft.
Nos? Vélemények?
Elõre is köszönöm.
köszi
PS4 PSN: angyisz