43
Leütésfigyelők
  • pedestrian
    olyan gépre hogy lehet felrakni ahol user vagyok és írásvédett a win és a program files? vagy egy másikat.
  • balcsi70
    Elöször neked is virusként kezelte? Ha nem akkor lehet hogy (tényleg virusosan jött le a progi).
  • izb
    Nem kell ezért kilőni a Nod-ot csak engedélyezd ezt a programot.
    Én avastot használok,ott be tudod állítani hogy mely programok futhatnak,a vírus figyelmeztetés kigahyása nélkül.
  • me and a monkey
    Itt nézd meg, talán ez a megoldás, persze csak technikai értelemben véve...
    DJ-TBOY hsz-ét kövesd.
    Link
  • balcsi70
    Sziasztok.A Nod32 virusként látja a keylogger-t?Tehát,ha használni akarod akkor ki kell kapcsolni a Nod-ot?Egyfojtába azt irja hogy virus.(Most vagy virusos volt a progi amit beszereztem! Vagy annak látja maga a progit). ???Kössz a választ.
  • Flamaster #38
    "Csakhogy tudd a jol mukodo kapcsolatok 80%-ban csaljak meg a ferfiakat a nok...." :))
    Mintha egy tizenéves kamasz szájából jönne ez a sok sületlenség amit irsz!
    Ott divatmég az ilyesmi, meg mondjuk normális is, de felnőttfejjel??
    ejnye-bejnye.

Jó kis téma ez a keylogger!! :)
    Talán át kellene nevezni a topicot Barátnőfigyelőnek.
  • [Jakuza]
    Igen elmentunk tehat en is lezartnak tekintem az ugyet, mindossze csak annyit jegyzek meg, hogy teneked az a nonszensz, ha mikozben megcsalnak es a szemedbe mosolyognak, es minden egyes csoknal gyanutlanul mas ferfi farkat veszed a szadba, akkor ne tegyel fel keyloggert.
    A masik ahhoz nem kell hibasnak lenned hogy megcsaljanak, felmerest keszitettek a nok szokasairol nevtelenul. Csakhogy tudd a jol mukodo kapcsolatok 80%-ban csaljak meg a ferfiakat a nok es utana azt nyilatkoztak, hogy semmi penzert nem valnanak meg a jelenlegi kapcsolatuktol.
    Ennyit a tukorbe nezesrol.
  • Flamaster #36
    Nem..Sajna nem ismered a nőket, vagy félreismered őket... sry:(
    Az pedig hogy megcsal, az csakis a te hibád!Mert hagyod!
    Hiszen te vagy "A férfi", vagy nem??

Elnézést de ezt a témát lezártnak tekintem, mert már nagyon elmentünk OFF-ba.
  • Flamaster #35
    Akkor ülj le vele, és beszéljétek meg!
    Jobban fogsz járni!
    És tudni fogod, hogy te minden megtettél!

Most elképzeltem, hogy én is felrakok egy Keyloggert barátnőm gépére, ezután szépen elbeszélgetünk a mindennapi dolgokról,megsimogatom, mosolygok mintha mi sem történne, miközben lesem a KL leveleket!
    Hát ez nonszensz!
    Nem tudnék többet a tükörbe nézni, vagy esetleg csak ugy ha elötte leköpöm a tükröt!
  • [Jakuza]
    Igen en a koromnal fogva ismerem is a noket veled ellentetben. :P
    Te ugytunik, leulsz valakivel beszelni, a no azt mondja nem csal meg es ezzel leis tudod az ugyet, mert megbizol a nokben helytelenul. LOL.
    En veled ellentetben kideritem, ami nem kemkedes, ha egyszer nem ismerte be es mashogy van.Nevezd kemkedesnek vagy aminek akarod, en nevezem az igazsag kideritesenek egy modjanak.
  • Flamaster #33
    Éveided nézve kicsit érettebb hozzászólásra számitana az ember.
    Ha nem bízok meg egy nőben, akkor továbblépek.
    Ilyen egyszerű.
    Úgy is több nő van mint férfi.Van választék!
    Nemtudom, te hogy vagy vele, de bennem van lelkiismeret.
    Az nem megoldás, hogy valaki átb****t vagy a szemembe hazudott, és én követem a példáját és überelem.pff.
    Megszakitom vele a "meghitt" kapcsolatot, és találok egy rendes/kedves puncikát magamnak, mert van ilyen, bármennyire hihetetlen.
    A francnak sem hiányzik hogy ilyen, értelmetlen féltékenykedésben részt vegyek.
    Árt az idegeknek.

Egy biztos ha már a keylogerről beszélünk :
    Fel lehet használni ilyen piti célokra is.
  • Beowulf
    Sajnos az a baj, hogy elég erős a gyanu, hogy valaki más is van a képben...
    Van egy barátnője akinek mindent elmond és ő mondta, hogy szerinte hagyjam hagy menjen a barátnőm a saját feje után... Csak az a bibi az egészben, hogy akivel össze akar állítólag jönni annak van barátnője és a gyereknek csak "arra" kellene a barátnőm!... És én csak azt akarom kideríteni, hogy van-e esély a kapcsolatunkat megmenteni vagy felnyitni a szemét, hogy valójában mint is akar tőle a gyerek. Meg az a para itt még a dologban, hogy az a legjobb barátnő aki nekem ezt mondta nagyon össze akarja hozni a b.nőmet azzal a gyerekkel! Sajnos elég hülye felfogása van a csajnak és ezt a felfogást adagolja a barátnőmnek is... Higyjétek el, hogy ez fordult meg legutoljára a gondolataimban, hogy kémkedjek a b.nőm után...
  • [Jakuza]
    Off.
    Te itt felreertelmezel valamit en nem a keyloggerre ertettem, hanem a megcsalasra.
    Eszedbe se jutna mas baratnojevel megcsalni valakit ? LOL ?
    Tudod a ferfiak 99.9%-a mashogy gondolja.
    A nok 100%-a meg ugy sem vallja be, meg ha nem vagy vak es rakerdez az ember akkor sem, inkabb a szemedbe hazudnak.
    Egy noben sohasem sem szabad megbizni.
    Ha pedig erzi az ember es a szemebe hazudnak, nyugodtan kemkedjen barki utana, senki sem jaratja ezzel le magat.
    Kozel sem olyan gennygoc dolog, mint a masiknak azt mondani, hogy szereted, de massal kefelsz a hata mogott.
  • Flamaster #30
    Ne hülyéskedj!
    Nemtom mi alapján szűrted ezt le.
    Eszembe sem jutna!!

Ha már ilyen gyanu merül fel akkor gáz van a kapcsolattal!
    Én mindig megbeszélem a dolgokat!
    "Nem fogja bevallani"
    Ez viszont már tapasztalat lehet nálad?

Én tökéletesen megbízom mindenkiben.
    Ehhez persze megfelelő partner kell választani.
    Ha másfelé kacsint a cuncika azt észreveszi az ember.
    Ha nem veszi észre akkor vak!
    De ha kémkedsz azzal magadat minősited!
    Te döntesz, hogy emelt fővel távozol, vagy megszégyenülve.
    Az élet más terén is megbizhatatlan bizonyulsz.
  • [Jakuza]
    Ugy beszelsz, mint ha te is hasonlo uzelmeket folytatnal.
    Raadasul egy no sohasem fogja bevallani, ha megcsalja.
    En amondo vagyok nyogodtan telepitsen keyloggert.
  • Flamaster #28
    Gratulálok.
    Képes vagy kémkedni a "barátnőd" után!
    Ez aztán férfias hozzáállás!
    Sokkal korektebb lenne, ha beszélgetnél vele, nem gondolod!
    Ráadásul magadat sem égeted a fórumon, és ha ez kitudódna, akkor elláshatod magad!
  • Beowulf
    Sziasztok!
    Egy hatalmas problémám lenne... Van ez a Perfect Keylogger feltelepítettem a barátnőm számítógépére mert nagyon erős a gyanu,hogy megcsal csak valahogy meg kellene győződnöm,hogy igaz-e(renélem nem).Namármost otthon a gépemen leteszteltem,hogy küldjön jelentést e-mailben, de csak ilyen összewvisszaságokat küldd.A kérdésem az,hogy hogyan lehet megnézni az e-mailben küldött jelentéseket?
    Válaszokat előre is KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
    Üdv!
  • kolibri
    valaki segitsen nekem!! ehhez a progihoz xp-kell???
    mi kell hozzá mert nekem nemsikerül!!!
    mindig kiirja h retry fájlt keres és ha elinditom egyböl regisztrácio emlékeztetöt kér! SEGITSETEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKK
  • Tetsuo
    Mhm.
  • Gladiator
    ez a perfekt kexlogger lenne az?
  • Tetsuo
    Ha felrakod egy gépre (install+ beállítások, kb 3perc 1 újraindítással), akkor ez a progi folyamatosan fut azon a gépen minden bekapcstól ill minden netrelépéstől kezdve (ahogy beállítod) és az összes billentyűleütést nézi (pl a webes kódokat pontosan rögzíti), plusz a beállított időközönként lefényképezi a képernyőt.
    Ezeket az adatokat elmenti vhova, amit te később bármikor megnézhetsz a gépen.. de el is küldheti e-mailben (1Megás csomagokban) amit persze akár Ámerigából is olvashacc..
    A program (átlagjúzer előtt) elrejti magát.
    Én is csak most próbáltam ki, de már megtudtam sok mindent.. :)) Nekem teccik- végre egy program ami úgy működik ahogy kell. Gondolom lehet hozzá írni szkripteket ami automatán beállítja, de ehhez nem értek..
  • Gladiator
    akkor mesélj kicsit részletesebben erről a progiról légyszives...
  • Tetsuo
    Panda Titanium, állandó védelem bekapcsolva..
  • Tetsuo
    Egérkattintás területét is figyel(het)i..
  • Tetsuo
    Csak azt a gépet tudja figyelni, ahol fenn van.
    Ha vhogy fel tudod rakni a gépre, (pl a szőke titkárnők e-mailből simán telepítik :) akkor mehet a kukkolás .
  • Met
    Bármelyik billentyűt lenyomja, loggolja. Még screeshoot-ot is képes menteni időnként.
  • Gladiator
    ehe... ez vitszes program. na, és olyat tudok pl. hogy az én gépemen megnéem, hogy más mit ír? pl. chaten, hogy vki mit írogat egy másik emberrel privátban?
  • Csacsi
    Én azzal csináltam, de nekem nem bántotta a panda.
  • Tetsuo
    A P. K.-rel csináltad, mer én is most próbáltam ki és marha jó! Csak a Panda(vírusírtó) kapásból leszedi.. :(
  • Csacsi
    Nem. Barátnőmmel semmi gond. Csak egyik haverom innen emailezget, és kíváncsi voltam. Meg is lett az eredménye.

A lényeg, hogy "jó" dolgokat tudtam meg. Köszi mindnekinek, de vhogy még így ismeretlenül sem tergetem ki a szennyest. :)
  • Metwork
    Pasizik a barátnőd?
  • Tetsuo
    Én má megnéztem a gépedet, ha nem haraxol..(A kód: 4109)
    Tesód a halálodat szervezi, 2004 júli 23án F. Tamás segítségével felbérelt egy moszkvai bérgyilkost, aki $500-ért kitépi a szívedet. $600-ért nem eszi meg.
    Az egész a barátnőd miatt van, hiszen tesód már régóta qrogatja S/M stílusban, ami a csajnak jobban bejön mint a te felszínes toszogatásod. Ő írta tesódnak mailben h költözzenek össze, az akadályt pedig tüntesse L.
    Mellesleg faterod is kinyírna, csakhát ő bennfentes.
    Nah yo, csak vicceltem! Valójában a barátnőd kúrogatja a tesódat. :DDD
  • Csacsi
    Nem kell mindenről tudnod. De azért vannak dolgok, amiket jobb ha tud az ember, nehogy megüsse a bokáját.
  • PetruZ
    És amennyiben az ő nevében küldözgetnek leveleket?...
  • Taranov
    Az szemétség, hogy a te géped használói - akiket odaengedsz!!! - privát levelezést folytatnak? Már ne haragudj, de ez téves gondolat.
  • Csacsi
    Nem nagyobb szemétség, amit én csinálok, mint az, hogy vmit a hátam mögött csinálnak. Szemétséggel leplezek le szemétséget.
  • Csacsi
    Ez most hosszú történet lenne elmesélni, hogy mire kell. A lényeg, hogy nem csak én használom a gépemet, és kíváncsi vagyok vmire. Pontosabban levelezésre.

Szóval ezért kell.
  • lck #6
    "Olyan programot keresek, amivel tudom igyelni azt, hogy milyen billentyűket ütöttek le a gépemen." - ha a te géped a jelszavát is tudod - vagy nem ?
  • cyrus #5
    te szemétö !
  • Csacsi
    Igen, ilyenre volt szükségem, csak nem tudtam az angol nevét. Thx.