67
aka Halálhajo
-
#27 A lényeg ebben a filmben a tanúlság, miszerint aki a téridőt buzerálja, az a valósággal játszik ! KIRÁLY FILM ! -
#26 S ez furcsa egy antigravitációs drive-tól ??? -
_Vegeta_ #25 Hat igen gravimeghajto a magyar forditas, eleg idiotasag...:D
Nem csak az furcsa amit emlitettel, hanem azis h gravimeghajto magja a semmiben lebeg :S -
#24 aha, már régen láttam.
hogy is hívták a küzyüt ? Gravimeghajtó ?
Az azért furcsa volt, hogy a meghajtó mellet kinyílott egy szerelőajtó, és ott vígan cserélgette a pasas a panelokat. D -
_Vegeta_ #23 Nem o szurta ki a sajat szemeit, amugy akkor mar a hajoé volt a lelke utyhotty nemvolt szuksege arra h lasson :) -
#22 És amikor a Sam Neill kiszúrta a szemeit, és csak úgy üldögélt a székben, és látott úgyis :DDD
-
_Vegeta_ #21 Talalo cikk :) -
Borg #20 Fú ez egy király film, emlékszem mekkorákat ugrottunk a moziban :) -
_Vegeta_ #19 Vagy dezertaljanak Molvaniaba! ;D -
_Vegeta_ #18 Hehe, epp ezert varom a rendezoi valtozatot, mert ugy beszelik tobb a veres jelenet. :) -
#17 Ne ez nagyon LOL, hogy valakik bemennek egy jó horrorra a moziba, aztán kijönnek, mert "túl félelmetes".
Az ilyenek nézzenek családi mozidélutánt a Disney-vel. -
#16 Videkazettán láttam anno.
Nagyon jó kis thriller -scifi volt
Néhány jeleneten be lehet szarni. DD
Amikor lepotyogtak a húsdarabok, és széjjeltörtek. az jó volt. -
_Vegeta_ #15 Hat nemtudom mien fajta vilagnezet/felfogas kell ahhoz, h azert ne nezzek vegig egy filmet mert felelmetes. :) Sztem egy horror/thiller attol jo h izgalmas.
Amugy ha vki latja vmi szerveren vagy akarhol h kijott, halas lennek ha ideszolna. :) -
_Vegeta_ #14 En a honfoglalassal jartam ugyanigy. :> -
#13 Hát igen. De azok, akik elmentek, azért tették, mert be voltak sz*rva tőle. Olyankor nehéz bent maradni. -
#12 így sikerült /váletlenül/megnézni öcsémmel a Visszatérés a kék lagúnába című fenomenális filmet. Úgy volt hogy vmi Jean Claude Van Damme filmre vettem jegyet, nem is volt gyanús eleinte/azt hittem reklám/. De aztán jött a főcím, de megmondtam: Fizettünk, maradunk, akármit adnak.... :) -
_Vegeta_ #11 Hogy lehet egy film kozbe kimenni ? En mar akkoris vegigulom a filmet ha nagyon szar, elvegre kiadtam erte x forintot! -
#10 magírtam dvdn mert alapfilm :D -
#9 Nagyon jó film -
#8 Én anno még moziban láttam. Marha jó volt, a film kezdetekor teltház volt, a végén pedig egy harmatos félház. És nem azért mert szar volt a film. Moziban valami eszméletlenül ütős darab. Szvsz nem kapja meg a kellő elismerést. -
_Vegeta_ #7 Akkor valami problema lehet.. nem erzed at a feeling-et. :) A film amugy tokeletes otvozete a klasszikus horrorfilmeknek es a scifiknek.
Aztbeszelik a rendezoi valtozat november kornyeken fog megjelenni, es Event Horizon SE cimet viseli majd. A dvd tartalmazni fog audio kommentart is a rendezovel, es allitolag 30perc+ lesz benne. Azert remelem warezfelekeppen hamarabb kijon. :) -
#6 Én 1-2 hónapja láttam először, de nem tetszett olyan hűdenagyon. Nem rossz film, de a nagyon sok jó vélemény alapján többet vártam tőle.
Azt mondják, hogy '97-ben elég szűkös volt a kínálat eme stílusban, és akkor elég nagyot durrant a film. Biztosan így van - nekem viszont semmi extra élményt nem jelentett. -
Cvd #5 Jaja, az a térgörbítő hajtómű magja. -
#4 Ez az a film volt amikor meglelik azt a bazi nagy urhalyot es abba van egy gomb valami? (nem a Gomb c. filmrol beszelek) -
krapek666 #3 nekem is tetszett a film
-
_Vegeta_ #2 Bocsika, dolog visszavonva kaptam egy fulest miszerint az se dvd oktober 11.en jelenik meg. Tehat varjuk a dvd-t! :) -
_Vegeta_ #1 Nos, a problemam a kovetkezo. Keresem a fent emlitett filmnek a rendezoi valtozatat, ami 30percel hosszabb. Aztmondjak tobb benne a veres jelenet. Szoval, aki tudja honnan lehetne lekapni, az ne tartsa magaban. Szornyen surgos lenne. :)
Smsweb,ftp johet, de fajlcserelon eddig nemtalaltam.
Na mivel a film nagyon kira, lehet rola dumcsizni is! :)
Maga a film az ez, az esemenyhorizont meg itt talalhato! :D