308
Az Rtl -klub szerdánként levetít egy-egy régi háborús filmet. Nézed ?
-
Prank #68 volt az a három gonosztevő fekete ruhában, abból a nagy darab butát játszotta -
#67 Onnan gondoltam, hogy a Supermanben ő játszotta Lex Luthort, a főgonoszt, de akkor mind1 ... -
#66 nem :) -
#65 Róla van szó ?
-
Prank #64 meg a supermanbe is -
#63 Igen a nagydarab fickó "Cápa" két filmben is játtszott:
Kém aki szeretett engen
Monnraker - Holdkelte -
Prank #62 az a csetnik nagydarab nem a superman-be játszotta az egyik főgonoszt?:) -
#61 vadember, az 1x biztos.
úgy emléxem másik 007 -ben is játszott. -
#60 Áz... Drazak kapitány egy állat..
egyébként ő volt a jól ismert Vasfogú ember a JamesBond -ból a "Kém aki szeretett engem" -ben
Maricza - pedig Tripla X -et játszotta szintén a "kém aki szeretett engem" -ben.
He..Maricza = XXX (tripla x) vajon véletlen műve lehet a neve ? DD -
#59 mocskos csetnikek.
-
#58 nézem :) -
#57 Emberek, most megy a Navarone Ágyúi 2.
nyomás a tévé elé. már landoltak is Yugoszláviában... -
#56 Nemtom mi az eredeti címe, nagyon régen láttam, bocs . :( -
#55 leírást hol találok ?
goglban nem találok. -
#54 Igen . Egy brit (vagy amcsi, nem emlékszem) romboló és egy német U-Boat vadászik egymásra a filmben . -
#53 "Ellenség a mélyben", ez gondolom egy U-BOAT -os film ? -
#52 Na erre is rátaláltam .
Szal a Halál 50 órája (Battle of the Bulge) egy borzalmas, hibákkal zsúfolt film .
A Híd a Kwai folyón az egyik legjobb, bár kicsit valósághűtlenül mutatja be a Japánokat .
A Navarone ágyúi nem rossz, csak egy (szinte) ismeretlen hadicselekményt mutat be .
Nagyon örülnék ha levetítenék a Midway-t vagy a Leghosszabb napot, vagy az Ellenség a mélyben-t, azok az igazi nagy klasszikusok . -
#51 Szerdán lesz a Navaronei különítmény. fsz:Harrison Ford
Franco Nero, Robert Shaw, Karl Weathers....
jó kis film...nézzétek -
#50 lehet, mart én csak feléig néztem, videón megvan, már láttam 100 -szor
De azért télleg nem értem, hogy miért kell kihagyni 10 másodperces részeket.
Szerintem a reklámok kedvéért hagynak ki részeket, az idő pénz.... -
#49 nem csak ez maradt ki :( -
Prank #48 én nagyon utálom emiatt a retekklubot...
megfigyeltem, hogy egy csomó filmnél kihagynak fontos részleteket...
nem tudom miért csinálják, de ez így tényleg idegesítő... -
#47 Jah, tényleg az egyik legjobb film , háborús témában...
De nekem feltűnt valami, nektek is ?:
Amikor Hessler megkérdezi, hogy:
- Játékok, modellek, órák... és mivel fogok harcolni ?
Na akkor végigsétált Hessler két sor tigris tankok előtt, szemrevételezte őket,
majd így felet boldogan a tábornoknak:
- Vállalom!
Na ez a 10 másodperces rész kimaradt. DE vajon miéert ?
Rohatt retekklub. P -
Szerintem a Halál 50 órája, annak ellenére, hogy történelmileg és technikailag is pontatlan, a szereplők miatt nagyon szuper kis film.
Henry Fonda figurája, vagyis Kiley ezredes remekül kidolgozott, mégha én utálom is Fondát és látszik rajta, hogy unja a szerepet. Vagy Pritchard ezredes, aki mégsem olyan hülye (gumicsövek), mint ahogy először látszik rajta. De Schumacher hadnagy, Kohler tábornok vagy Diepel őrnagy mind-mind tökéletesen megformázott karakterek. Aztán ugye ott van Conrad, akit egyenesen Hans Christian Blechnek találtak ki. Zseniális volt. Vagy a seftelő, "szarok a háborúra, de azért éljük túl és legyünk gazdagok" Guffy, vagyis Telly Savalas is mekkora volt már. Mintha miatta találták volna ki az ő karakterét. Lehet, hogyha nem válalja el, Kiley belezuhant volna gépével a benzinraktárba. :) Amerikai oldalon a Duquesne-Weaver párosítás is hatalmas húzás volt. Weaver jellemábrázolásában nagyon jól megmutatták, hogy kivel mit tesz a háború. Aztán ott van Gray tábornok, aki a világháborús tipikus amerikai tábornok megformálója, teszem hozzá zseniálisan. És ugye Hessler. Robert Shaw-t nagyon szeretem. Sok jó filmje van, sok negatív figurát játszott (Nagy Balhé), de itt valahogy rohadtul szimpatikus, annak ellenére, hogy nem kéne, hogy az legyen. (A mai Robert de Nirohoz tudnám hasonlítani, akinek ugyanúgy lehet drukkolni bűnözőként (Heat), mint rendes emberként (Ronin), holott nem kéne. :) Hessler itteni karakterét sokan Joachim Peiperéhez hasonlítják, de szerintem inkább Michael Wittmann igaz rá. -
#45 Angolul sehonnan! (Szerintem ...) -
#44 NUTS! -
#43 Hessler ezredes le kever egyet a nőnek ? -
#42 www.wwiionline.hu-n is fent van aszem -
#41 frászt -
#40 németül nem tudok.
más oldal ?
másik kérdésemre tudod a választ ? -
#39 http://www.panzerlexikon.de/ -
#38 honnan szerezhetem meg angolul, vagy magyarul a páncélosindulót (Panzerleid) ?
Bastogne -i parancsnokság mit üzent a német parancsnokságnak ?
nem tudták értelmezni, és én sem. :) -
#37 Én bevallom nem néztem meg, de 2 nyomós indokom van rá:
- 1. Megvan videókazin
- 2. Már vagy hússzor láttam a filmet. (Bár megnézem én szivesen 21-szer is, de most nincs kedvem hozzá) -
#36 ez a sok reklám kikészít:( -
#35 "Azt el kell ismerni, hogy még mi Németek gyártjuk a legjobb játékokat a világon" -
#34 Igaz, Na gyerünk gyerekek, kezdődik máris a :
Halál 50 órája.
-nyomás a tévé elé, annak idején egyik történelem órán , mint kötelező filmet vetítették nekünk, amikor a világháborút tanultuk. -
#33 Egy kis javításom lenne a mondatodhoz..."A benzin - élet" helyett a Hessler azt mondta, hogy a "A benzin - vér" -
#32 Na és mi van az Elrabolt Expessvonattal?
Frank Sinatra Powa!! -
#31 Das Boot - jah, az is naon jó film. -
#30 Hányszor megmondtam már, hogy ne járasd a motort üresen.
A benzin - élet. -
#29 Jaja!Nekem könyben is megvan....Jahwoll!!!